2013. június 12., szerda

Tiltakozik a degenerált Nyugat

Az Amnesty Internacional vezetője jajveszékelni kezdett, miután az orosz állami duma elsöprő többséggel megszavazta nem csak a buzi, leszbikus, és mindenféle ferde hajlamú reklámot, hanem valamennyi ilyen jellegű jogvédő-felforgató szervezetet betiltott. A genetikai sérülteknek természetesen nem tetszik az, hogy van a világnak olyan sarka, ahol őket törvényen kívül helyezik. Szerintük egy igazi demokráciában ez jogsértés. Persze a velük ellentétes nézeteik miatt embereket megfigyelni, elnyomni, bebörtönözni, az jogszerű. Vegyi anyagokkal permetezni emberek százmillióit, az is teljesen jogszerű, sőt olyan államot támogatni, ami faji alapon irtja a palesztinokat, szintén jogszerű. 
Szergej Lavrov éppen emiatt rótta meg a Nyugatot, mert az - közelgő összeomlása miatt - egyre látványosabban használja a kettős mércét. Az a Nyugat, amely még mindig vonzó munkahely, de nincs olyan szeglete, ahol ne égnének autók, ne lennének tüntetések, ne lenne elégedetlenség, ne érezné mindenki, hogy valami nagyon nem jó ott. 
Oroszország nem várja meg, hogy lecsússzon erre az emberi értékek alatti szintre, ahol most a "fejlett" nyugat tengődik, fetrengve saját mocskában, erkölcsi fertőjében. A világnak azon a részén betiltanak minden erkölcstelen, vallásellenes, nemzetromboló bandát. Jól is teszik. Az Ötödik Hadoszlop meg vagy emigrál, mint Kasparov (majd jobblétre szenderül mint Berezovszkij), vagy irányított, közhasznú munkára lesz beutalva Szibériába, ahogy a Pussy Riot elítélt tagjai.



Lavrov a Nyugat diktátorairól


Az orosz külügyminiszter, Szergej Lavrov bírálta a Nyugat kettős mércéjét az általuk diktatórikusnak minősített rendszerekkel való bánásmód kapcsán, és felszólalt a Szíriának történő orosz fegyverszállítás védelmében. Az amerikai CBS hálózattal készített interjúban Lavrov azt nyilatkozta; a Nyugat politikája kettős mércén alapul a külföldi rendszerekhez való viszonyulásban, és különösen vonatkozik ez a jelenlegi szíriai konfliktusban a kormány és a lázadók megítélésére.

„Önök vagy megtagadják a terroristák elfogadását a nemzetközi életben, vagy úgy használják a kettős mércén alapuló politikájukat, mint ahogyan az eddig is működött – ’Nem tetszik nekem ez a fickó ebben az országban, úgyhogy kiáltsuk ki diktátornak, és buktassuk meg. Ez az ember ebben a másik országban is diktatórikus - de hát ő a mi diktátorunk’".
Amikor a külügyminisztert azokról az orosz gyártmányú fegyverekről kérdezték, amiket a szíriai kormánynak biztosítanak, Lavrov újra hangsúlyozta a Kreml álláspontját, miszerint Moszkva továbbra is elkötelezett a Szíriával védelmi fegyverek leszállítására kötött szerződések mellett. „Nem hinném, hogy el lehetne követni háborús bűnöket defenzív fegyverekkel, vagy légvédelemmel” nyilatkozta az interjú során.



Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése