2013. október 23., szerda

A véres zászló – 2006 október 23. – A nap, melyet nem felejtünk

A véres zászló 2006 október 23 A nap melyet nemfelejtünk
Több, mint 500-an sebesültek meg, – s rendőrkülönítmények járták a kórházakat, hogy begyűjtsék a sebesülteket. – Tisztelet az egészségügyi dolgozóknak, akik sok esetben kimentették a sérülteket az agresszív rendőrök karmaiból.
És, amiről még mindig nem beszél senki: több helyről is megerősített információk szerint, halálos áldozatai is voltak a rendőri brutalitásnak azon a napon. Van, aki úgy tudja; 11 ember esett áldozatul. Volt, aki egy rendőrroham alatt olyan súlyos, az élettel össze nem egyeztethető sérülést szerzett, – hogy ott azonnal az életét vesztette.
De arról is szintén hallgatnak a hivatalos médiák: arról, hogy egyes azonosító szám nélküli maszkos rendőrök, milyen nyelven is beszéltek? – Hallottunk meglehetősen furcsa kiejtéssel elhangzott angol parancsszavakat. – Akik ezeket mondták, biztos, hogy nem angol anyanyelvűek.
Készülnek újra a hatalomba
Bár azóta 7 év eltelt már, – és a kormányzat is megváltozott, – egy darabig úgy nézett ki, hogy a jelenlegi hatalom azért befejezi, amit a liberálisok elkezdtek. – Ám úgy tűnik ez mégsem így van. Mégis csak a liberálisok akarják feltenni a pontot az i-re, és végleg befejezni művüket: Magyarország teljes kifosztását, a magyar nemzet megsemmisítését, – az ország totális gyarmati sorba való taszítását.
És ezt nagyon úgy néz ki, hogy a 2014-es választások megnyerésével kívánják realizálni…
Figyelem! – Azok készülnek vissza a hatalomba, akiknek elvárásaira, – ezeket az alábbi fotókon is látható népellenes bűnöket követték el egyes rendőri egységek, 2006 október 23-án.
Ezek az erők akarják, hogy a magyar emberek rájuk szavazzanak: Gyurcsány, Bajnai ismét, – Mesterházy.
Egyet végre meg kell érteniük az embereknek: Nincs olyan, hogy a kisebbik rosszra szavazunk. Az úgynevezett polgári demokrácia, – melynek a parlamenti “választás” egyik alapvető eleme, – láthatóan nem működik!
Csakis a köztörvényes bűnök és a népellenes bűncselekmények kitermelésére képes. – A profithajhászás, uzsorás bankvilág, – pénzügyi és a joggal látszólag alátámasztott fosztogatások, – kilakoltatások rendőri segédlettel, – hihetetlenül meggyengült közbiztonság, – eldurvult, kegyetlenkedő bűnelkövetési módok… etc… etc…
Ezért a polgári demokráciára nincs és soha nem is volt szüksége a magyar népnek! Szociális rendszerváltás kell!
Ám az olyan népellenes bűnök, amelyek 2006 október 23-án történtek Budapest utcáin, – nem avulnak el…
Ám az olyan népellenes bűnök amelyek 2006 október 23-án történtek Budapest utcáin nem avulnak el
Szabad Riport Tudósító Iroda
Galéria: További képek, a hazai és a nemzetközi média akkori fotóiból. – Összeállította: SzRTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése