2013. november 12., kedd

MEXIKÓBAN KEMÉNY A HELYZET





MEXIKÓBAN KEMÉNY A HELYZET
A hazai hírekben Mexikó csak akkor szerepel, ha néhány drogbárót és maffiavezért elfogtak. A társadalmi okokról és háttérről soha nem szólnak és arról sem, hogy az USA-val határos országnak miért olyan az élete amilyen. Az alábbi részlet egy Napi Jelentés című argentin oldalról származik. Nem fordítjuk a cikket, csak a lényeget közöljük, mert sok olyan rész van benne ami nem érdekes. Most titkos állami iratokat tett közzé egy helyi lap. Mexikónak az egyik legvéresebb tartományáról van szó.
MAGYARORSZÁGI PÁRHUZAM
A témát azért közöljök mert néhány ponton hazai mocsokos viszonyainkra ismerhetünk rá. A cikk szerint az egyik maffifészek városban 2007-ben találkozót tartottak a maffivezérek. Ez a völgy egy sivatagi közponban található Mexikóban. A hely sok bűncselekményről ismert, ahol a gyilkosságok és gengszterek egymással leszámoltak. Ott történt hat évvel ezelőtt, ezen a találkozón ami olyan volt mint egy filmjelenet, ahol a mexikói bandák egymással leszámoltak. A szervezett bűnözés főnökeit 14 polgármester képviselte, akik ezen a helyen gyűltek össze. „Családnak” nevezi magát ez a legnagyobb bűnszervezet Mexikóban, akik ott üléseztek 2008-2011 között. Ezek pénzelték a választási kampányokat. A helyi lap cikke most feltárt dokumentumokkal közzétette, hogy ezek a gyűlésezők a legkegyetlenebb gengszterek és tisztviselők voltak, akik közül többen most is közhivatalt viselnek. A fotón holttestek lógnak, egy kapu bejáratánál, az egyik az önkormányzatnál, a leszámolások után.
MAGYARORSZÁGON HÁNY MAFFIACSALÁD LEHET?
Van egy másik bűnszervezet is a (The Knights Templar) Templomos Lovagok (ezek a mai világban valójában SZABADKŐMŰVESEK az angol lexikon szerint is. A szerk.), akik ellen háborút folytat a rendőrség, miután egy sor letartóztatást csináltak. Ez a háború Mexikóban a biztonsági erők és a szervezett bűnözés között folyik, ahol a politikusok a fő bűntársai a szervezett bűnözőknek. Eközben a lakosság bezárkózik a saját otthonába, félnek és rettegnek. Kép: az argentin oldalról és a két sukorói bűnöző, akik az amerikai zsidófőnöknél, Laudernél följelentették Magyarországot
UGYE MILYEN ISMERŐS A HELYZET?
Kép: 14 bűnöző polgármester közül 10-nek a képét közölte az argentín oldal, de csak 9-et fogtak még el belőlük


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/ez%C3%A9rt-hallgatj%C3%A1k-el-n%C3%A1lunk-mexik%C3%B3i-h%C3%ADreket

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése