2014. január 26., vasárnap

A JÓZSEFVÁROSI MŰEMLÉK PÁLYAUDVART IS ELLOPJÁK





MÉG A PÁLYAUDVARUNKAT IS ELLOPJÁK
Nyílt levélben kérte neve eltávolítását a Holokauszt Emlékközpont Téka és Információs Központjáról Randolph L. Braham holokausztkutató vasárnap, valamint jelezte, hogy a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjét is visszaküldi. (origo)
A vén holomesélő és hamisító, akinek a könyveit a kommunista rendszerben többször kiadták, most kiakadt azon, hogy az Orbán-kormány a Horthy-rendszert, úgymond, tisztára akarja mosni...Nevetséges vádak. A Horthy-rendszert nem kell tisztára mosni, de a magyar történelem semmilyen fejezetét sem, mert nincs miért szégyenkeznünk. A magyar történelem utolsó ezer éve a hazaárulókról és főleg a belső ellenségeinkről szól, akik minden esetben ellenséges idegenek voltak. Az Orbán-kormánynak helyes döntése volt, hogy helyreállítatta a Várkert-bazárt és a Kossuth-tért is visszaállítják a háború előtti állapotába, beleértve a Tisza István emlékművet és az Andrássy-szobrot is. Ez mind helyes döntés volt, hiszen ennek keretében a Rákóczi emlékművet is felújították elhanyagolt állapotából. De ezt a visszaállítást kellett volna folytatni a Szabadság-téren is, amit már 25 éve követelünk! Az csak egy pici ügy volt, hogy a patkány Károlyi szobrot végre eltüntették a a parlament mellől, de ezt kellett volna csinálni a szovjet mocsokkal is, ami még mindig ott van és rendőrökkel őrzik. Addig nem lesz rendszerváltás nálunk, amíg ez a szemét el nem tünik onnan és vissza nem állítják eredeti helyére az Ereklyés Országzászlót a négy irredenta szoborral és a többi kisebb akkori emlékművel. Kép: amikor mélygarázst csináltak a térre, a szovjet emlékműnél semmilyen csontot, sem orosz csontokat nem találtak! Tehát a szemetet a szemétdombra kell vinni.
A holokauszt szónak két jelentése van.
Az egyik azt jelenti, hogy "EGÉSZEN ELÉGŐ ÖNKÉNTES ÁLDOZAT"
A másik változat pedig "PADLÓFŰTÉST " jelent.
A lényeg az, hogy egyik után sem jár végkielégítés, sem kárpótlás, se jutalom, se prémium. Legfeljebb nyereségnek vehetnénk azt, ha minden zsidó önként és dalolva elégne egészen, hisz ezt jelenti a szó. (olvasónktól)
A JÓZSEFVÁROSI MŰEMLÉK PÁLYAUDVART IS ELLOPJÁK
A sorstalanok ott akarják megnyit saját maguk számára a Sorsok Házát, amit aztán a külföldieknek és a hazai iskolásoknak mutogatnának, agymosott és zsidóbérenc tanárok kiséretében...Kép:NOL
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/sorstalanoknak-kuss

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése