2014. február 7., péntek

Fáklyás gyújtogatással fenyegetőzik a liberális csürhe

Fáklyás felvonulást szervez hétfőre a Sándor-palota elé a baloldali liberális összeborulás. A radikális atlantista pártok azt akarják elérni, hogy Áder János ne írja alá a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött, a parlament által is jóváhagyott megállapodást.
Hogy mit akarnak a fáklyáikkal, az egy remek kérdés. Nappal világításra biztos nem kell, arra semmi alapjuk nincs, hogy mint fény-szimbólumot vigyék magukkal, - bizonyára a parasztlázadások emlékére viszik a fáklyát, vagyis gyújtogatással fenyegetnek.
Ha a liberális csőcselék gyújtogatással fenyeget, akkor pedig a hatóságoknak mindent meg kell tennie, hogy ne tudjanak a Sándor-palota elé vonulni.

A hasonlóság le sem tagadható...
Ez a felvonulás egy újabb példa arra, milyen, amikor a tudatlan polgárt szándékosan megvezetik. Ugyanilyen eset volt akkoriban a Bős-nagymarosi vízlépcső esete, aminek a megvalósítását félúton megakadályozták a "környezetvédők" és más "civil" szervezetek bevonásával. Az államközi beruházás végül nem valósult meg (pedig számos előnye lett volna), helyette maradtak a romok, és egy újabb ügy, amivel hazánk egy másik országgal azóta diplomáciai- és jogvitában áll.
Ha a liberális csőcselék fenyegetéseivel eléri célját, ugyanez lesz a helyzet az Oroszországgal kötött államközi megállapodással. Azt leszámítva, hogy a vízlépcső meg nem építése nem hordozta magában a nukleáris baleset lehetőségét. A paksi atomerőmű nemhogy bővítésre szorul, de ha nem újítják fel, abból lehet a baleset.
Ha a "civilek" és radikális atlantisták radioaktivitást akarnak, el lehet menni, az Egyesült Államok nyugati partvidékén annyit szívnak magukba, amennyit akarnak. Mi egy biztonságos Magyarországot akarunk. A paksi bővítés kérdése pedig nem politikai kérdés, - akkor sem, ha kampányidőszak miatt egyes párok azzá tennék.
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése