2014. február 7., péntek

Ki lehetett a bankrobbantó? – Milyen körökben kell keresni?


Ki lehetett a bankrobbantó?

Ma reggel úgy ébredtem, hogy bevillant, hogy milyen körben kell keresni a robbantót, és miért ott. Ez pont úgy történt, mint szeptemberben, amikor egyik reggel tudtam, hogy be kell törni egy bank kirakatát ahhoz, hogy előrébb jussunk. Nagyot léptünk előre akkor, és akkor is sok munkájuk lett a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársainak. Most sem fognak unatkozni. De szerintem megéri, hiszen emberéleteket menthetnek, ha lesz bátorságuk felderíteni a tetteseket.

A 10 Millát pedig kp. kérjük. Bár nekünk is nagyon jól jönne, de szét fogjuk osztani a legaktívabb harcosok között.

Ment itt a találgatás, hogy kinek állt érdekében, ki tudta volna megcsinálni. Elvetettük a devizás köröket, de még mindig erősen él a politikai verzió. Nem, szerintem új helyen kell keresni. Ez leginkább a bankoknak állt érdekében.

Mára már nagyon erősek, és egyre határozottabbak a devizás harcosok. A bíróságokon sorra nyerik a pereket a mérsékeltebb csoportok is. Három jelentős szervezet is jó eséllyel indul a választásokon.

A következő hónapokban már csak ez utóbbi miatt is soha nem látott médiája lesz az ügynek.

Ezek a mocskos bankárok ezt nem akarják. Ezek bármire képesek, hogy megakadályozzák, hogy tömegek vegyék kezükbe a sorsukat.

Most csak felmérték, hogy milyen lesz a hangulat egy ekkora puki után. Megnézték, hogy elindul-e a félelem az emberekben. Kíváncsiak voltak arra, hogy hibáztatják-e a devizás csoportokat. Az elhatárolódásokról is pontos információjuk lett.

Arra is rájöttek, hogy nem indult el komolyabb bankellenes hangulat, és senki nem gyanakszik rájuk.

És itt jön képbe a Nemzeti Nyomozóiroda. Nagyon fontos lesz, hogy mit tesznek a következő napokban. Kérem, hogy ha eddig nem tették, most minden titkosszolgálati módszert is vessenek be.

… Mert – ha van alapja a fenti okfejtésnek -szerintem itt nem fognak megállni. Ezután már igazi félelemkeltést akarhatnak. Most egy olyanra készülhetnek, ahol akár áldozatok is lehetnek. Az sem zárható ki, hogy az áldozatok közé betesznek egy devizást, és rákenik.

És hogy miért gondolom, hogy képesek megtenni? - Mert ezek szemrebbenés nélkül öltek meg ezreket, és semmiztek ki milliókat. Mi az nekik újabb pár tíz áldozat? Mert ezeket csak a hatalom, és a pénz érdekli.

Kérem, hogy aki csak teheti, írja le a véleményét arról, hogy szerinte ez lehetséges-e.

És figyeljünk egymásra!

HAjrá!

Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése