2014. május 11., vasárnap

Angliában a kokainhasználat miatt szennyeződik az ivóvíz

Londoni tudósok szerint a kokainhasználók száma olyan magas már a városban, hogy komoly kihatással van az ivóvíz minőségére, annak ellenére, hogy az többszörös szűrési és tisztítási eljárásokon esik át. A tudósok kimutatták a londoni csapvízben a benzoylecgonine nagy arányú jelenlétét, ami a kokain maradéka, miután az emeberi test feldolgozza, és üríti. A vállalati és állami szúrópróba teszteken az alkalmazottak körében a nyugati országokban a benzoylecgonine jelenlétét szokták figyelni, és ha pozitív, akkor az illetőt úgy tekintik, hogy kokaint használt.
Hídfő.net | Fiatal angol kokaincsempészekFiatal angol kokaincsempészek, Peruból akarták behozni az "árut".
Steve Rolles, a kutatócsoport egyik tagja a Sunday Times-nak nyilatkozta, hogy "Európában hamarosan eléri Nagy-Britannia a kokainhasználás tekintetében az első helyet. A kokain ára ugyanis egyre csökken." A kutatások szerint évi 700.000 ember használ kokaint a szigetországban rendszeresen, ebből 180.000 ember kimondott függő is. A mért korosztály 16-59 év közöttiek. Ugyanakkor a kutatás kimondja, hogy a 16-24 év közöttiek körében már csökken a használata, mert ez a korosztály nem tartja már a "csillogás" jelképének. Persze nem lehetünk ettől meghatva, mert ha átpártolnak más drogra, az ugyanolyan rossz.
Képzelhetjük, hogy ezeknek az embereknek milyenek lehetnek a gyerekeik. Egy kis elismertségért ugyanis a helyi házibuliba kokainozgatnak, majd egyszer csak csodálkoznak, hogy a napi rutin része lett. Éljünk tisztán, gondoljunk az utódainkra! Nemcsoda, hogy a nyugati dekadencia első fegyvere a keleti családközpontúság ellen a kábítószer, és ennek népszerűsítése a zenén és videoklippeken keresztül. Utasítsuk el a mocskot, vagy ellep minket, megesz, szétrágja a jövőnket! Válasszuk az életet!

http://www.hidfo.net/2014/05/11/angliaban-kokainhasznalat-miatt-szennyezodik-az-ivoviz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése