2014. május 11., vasárnap

Demokrácia nyugati módra - Kijev fegyveresei elfoglalták a szavazóhelységeket

Ukrajna - Donyeck régióban az ukrán csapatok elfoglaltak négy szavazóhelységet. Mintegy 15 páncélozott csapatszállító érkezett a térségbe, amit a helyi önvédelmi alakulatok megpróbáltak megakadályozni, de mostanra Kijev fegyveresei elfoglalták a szavazóhelységeket, ahova a választókat nem engedik be.
A külső megjelenés pedig árulkodó. Többen frissen toborzott katonák, valószínűleg a Jobb Szektor tagjai
A helyi önvédelmi alakulatok beszámolói szerint a mai nap folyamán szinte valamennyi régióban láttak újabb csapatokat érkezni, Luganszk régióba újra nagyobb számú haditechnika érkezett. Egy jelentés szerint legalább 45 páncélozott csapatszállító jármű haladt Harkov irányából Luganszk felé.
Donyeckben a lerohant területekről a választási bizottságok tagjait evakuálták az önvédelmi alakulatok. A nyugati országok által hatalomra juttatott kijevi kormány annak ellenére, hogy a nyugat rendszerint a demokratikus választások meglétét kérik számon egy kormány legitimitásának megítélése során, nem rendelkezik demokratikus "legitimitással". A nyugat különleges alakulatai által szervezett fegyveres hatalomátvétellel került hatalomra a kijevi kormány, amit a demokratikusan megválasztott ukrán kormány és államfő eltávolításával hajtottak végre.
Most a nyugati bábkormány mindent megtesz, hogy ellehetetlenítse a választásokat. Az általuk felmagasztalt demokrácia csak addig kell nekik, ameddig azzal saját hatalmukat támasztják alá. Ha más akar demokratikus választást rendezni, amin nincsenek biztosítva számukra a csalás feltételei, az a demokrácia nekik illegitim. Nem ez az első eset, hogy a nyugat polgárháborúba taszítja egy szomszédos országunkat. Ahogyan Szerbiát, Ukrajnát is belső káoszba taszította a NATO, ami a térségben az instabilitás forrásává vált.

http://www.hidfo.net/2014/05/11/demokracia-nyugati-modra-kijev-fegyveresei-elfoglaltak-szavazohelysegeket


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése