2014. május 6., kedd

Kijevi hiénák és a feketesereg újabb offenzívát kezdett a Donyeck régióban


Ukrajna - A hadsereg különleges alakulatai összehangolt műveletet hajtanak végre a Donyeck régióban, Mariupol területén, melynek elsődleges célpontjai a felkelők által felállított ellenőrzőpontok. A város önvédelmi alakulatainak vezetője elmondta, hogy kiterjedt offenzíva kezdődött az állásaik ellen a város összes részén.
Mihail Krutko, a helyi önvédelmi alakulatok vezetője elmondta, hogy nincsenek pontos információk az áldozatokról, mert miután sorban érkeztek a hírek az ellenőrzőpontokat érő támadásokról, a kommunikáció is akadozni kezdett.
Az ukrán hadsereg május 3-án vonta blokád alá Mariupolt. Akkor az éj leple alatt az ukrán alakulatok behatoltak a város központjába és támadást intéztek a kormányzati épületet irányításuk alatt tartó felkelők ellen. A kiterjedt offenzíva azonban mindezidáig elmaradt.
Kijev lehetőségei korlátozottak. A NATO agresszív kelet-európai csapatösszevonása ellenére úgy tűnik, még nem érkezett elég amerikai haderő Ukrajnába (kivéve a zsoldosokat), mert Kijev láthatóan egyszerre csak egy város ellen tud kiterjedt támadást intézni.
Az ukrán hadsereg alakulatai rendre átállnak a lázadók oldalára ott, ahol a támadó haderő nagy része nem amerikai zsoldos. A Kijev által végrehajtott támadások azonban kegyetlen megtorló akciókba torkollnak. Az illegitim kormány az ukrán egyenruhát viselő amerikai zsoldosokat küldi a frontvonalra, az ukrán csapatokat pedig háttérben tartja az átállások miatti kiszámíthatatlanság okán.

http://www.hidfo.net/2014/05/06/kijev-ujabb-offenzivat-kezdett-donyeck-regioban




Vonul a latorhad Donbassz irányába


Aki volt katona-vagy már látott háborús filmeket-tudhatja: harckocsik és önjáró lövegek azok háborús szerszámok.
Ezeket az eszközöket a kisevi söpredékhatalom “nemzeti” gárda névre keresztelt nemzetközi zsoldosfalkája vonultatja Donbassz-felé.
https://www.youtube.com/watch?v=gaX1R-q3Qe0
Ám a vasúti szerelvényen szállitanak BM-21-es sorozatvetőket is!
“Katyusa” becenévre hallgató iszonyatokat. Ezek-még ha vannak már sokkal modernebb változatai is-elképesztő pusztitásra képesek 40 km-es hatósugárban. “Partizánok” ellen ilyen arzenál -amellett hogy alkalmatlanok városi harcok megvivására-HÁBORÚS INDITÓOK! Bevetésük még akár fegyveres civilek ellen is-SÚLYOS, EMBERISÉG ELLENI BŰNCSELEKMÉNY!
A kijevi hiénák teljesen elveszitették a maradék eszüket is!
EZEK TÉNYLEG CSINVALIT AKARNAK?

https://balrad.wordpress.com/2014/05/06/vonul-a-latorhad-donbassz-iranyaba/


Donbasszban a teljes fronton zajlottak tegnap az összecsapások a kijevi banditahatalom zsoldosai és az önvédelmi miliciák között. Mariupoltól-Luhanszkig szinte mindenütt dúlt a háború. Donyeckben a Népköztársaság Ideiglenes Kormánya lezárta a város repölőterét.
A leghevesebb összecsapások ezúttal is Szlavjanszknál voltak. Egy vasút-közút kereszteződésében volt a legnagyobb összetűzés. Mindkét oldal súlyos veszteségeket szenvedett, ám a halálos áldozatok számáról nincsenek megbizható adatok.
A kijevi hordavezér fogcsikorgatva fenyegetőzött tegnap. Hadbirósággal fenyegette azokat az ukrán katonákat, akik megtagadták a népellenes parancsot, és azokat, akik nem voltak hajlandóak a lelőtt és folyóba zuhant helikopter személyzetét kimenteni! (A kimentésnek amúgy sem lett volna értelme!)
Egyúttal bejelentették, hogy megkezdik az “önkéntes ukránok” leszerelését a hadseregből, akik tartalékosokként lettek beszervezve és a “terrorellenes műveletek” végrehajtására Kelet-Ukrajnába vezényelve. Helyükre a banditahatalomhoz hű egyedeket vezényelnek-Nyugatról!
(B-R )



Sorozatvetővel lőttek orosz újságirókra Szlavjanszknál!


A LifeNews orosz televiziós csatorna forgatócsoportjára forgatás közben lőtt ki egy rakétát egy sorozatvetőből a “nemzeti” büntetőhorda Szlavjanszknál.
A csapat szerencsésen megúszta a bulit, de a tudósitásukban emlékeztetnek: a kijevi hiénafalka még több ilyen “GRAD”-dal kivánja ellátni a veszett pitbullhordát.
A város körüli összecsapásokban már egyébként a cionfasiszták bevetették ezt a szörnyűséges fegyvert, ami kimondottan háborús, és csapásmérő eszköz. Nem véletlen, hogy legkisebb alkalmazható lőtávolsága 500 méter-egyes lövések esetén.

http://www.youtube.com/watch?v=oC4NXIx7E5w


Videobeszámoló az andrejevkai mészárlásról!
A Szlavjanszkhoz közeli Andrejevka faluban május másodikáról harmadikára virradó éjjel a kijevi banditahatalom zsoldosai belelőttek a fegyvertelen civilek tömegébe.
Az esztelen vérengzésnek tiz civil halottja, és negyven sebesültje lett. A helyiek beszámolói szerint a “nemzeti” gárdának nevezett söpredék jónéhány egyede se az orosz, se az ukrán beszédet nem érti, nem beszéli!
Az alábbi videokon a történések Ukrajna, Donyeck-régió, Andrejevka falu.


http://www.youtube.com/watch?v=UW4Wh5PKX7E

http://www.youtube.com/watch?v=vxdFtLIKmX0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése