2011. november 25., péntek

Út a pokolba

A Google 83.900.000 találatot hoz angolul az "amerikai csapatmozgások Afrika, közel-kelet" kulcsszavakra. Ám erre magyarul, csak "horzsolás" szinten fordulnak elő keresési eredmények. Még szerencse, hogy a "magyar média" megóvja nézőit, hallgatóit, és olvasóit, az izgató hatású hírek megismerésétől. Tekinthetnénk ezt "egészségvédelmi programnak" is, a kálium-kloridos évtizedek óta tartó mérgezés szívproblémákat okozó hatásait ellensúlyozandó, de az illegitim, idegenszívű bábkormányok szótárában csak választási kampányszlogenként szerepelnek a haza, hazaszeretet, a lakossági, de a nemzeti és az országérdek szavak is! A békésen bégető birkák mára lesüllyedtek a béka segge alá, és a hüllő állapot után, valószínűleg az egysejtű szint lesz a kormányzati elvárás, amihez megalkották a törvényeiket is! A "buta nyugatiak" cion médiája, amit még egyesek "fősodratúnak" neveznek (mások hazugsággyárnak), és a keleti, cion érdekeltségűek, nagynyomású sugárban hazudnak, viszont a sokkal nagyobb számú "kisebb portálok" tömege tájékoztat a valós helyzetről.

Maholnap eljutunk arra szintre, hogy egy szűk kisebbség merít információt a "fősodratú", ámde valójában szűk keresztmetszetű, és kis "hozamú" cionportálokról, azon kívül, hogy mégha nem is a hírekből, de a saját bőrén biztos megtapasztalja, hogy vigyorogva, hazudozva, visszalökdösve fűrészelik az ágat, amin ül, a csalással, álságos ígéretekkel "megválasztott" (?) "vezetőik"... alatta! Mindazonáltal ezen "törvények, rendeletek" orálisan leerőltetve, vagy análisan felhelyezve, nagymértékben megnövelnék hazájuktól elfordult politikusaink igazmondási hajlamát. Ekkor talán észrevennék, hogy Oppenheimer tévedett, amikor azt mondta, hogy "az atomfegyver megakadályozza a jövőbeni háborúkat", és azt is, hogy félrevezethető híveik száma a beléjük beszélt "politikusi becsületességükkel" egyenes arányban fogy! A kérdés csak az, hogy muszlimokkal, oroszokkal, vagy kínaiakkal képzelik-e el a "közös jövőt", mert valamelyik biztos, hogy megtapossa őket!

Erre utaló "jel", hogy hat orosz hadihajó érte el a szíriai felségvizeket a múlt héten, segítséget nyújtva a NATO által, a líbiaihoz hasonló megszállással és leigázással fenyegetett Szíriának. Orosz műszaki szakemberek S-300-as rakétavédelmi rendszerekkel telepítenek Damaszkuszban, és radarrendszereket a hatékony légvédelmhez.



Afrika-szerte amerikai hídfőállások kiépítése folyik, elsősorban katonai diktatúrák létrehozásával, Ugandától Bahreinig. Az "Arab Liga" megbeszélésén Egyiptomban, gyáván Izrael, a NATO és az USA mellett kardoskodik, bár ez nem tükrözi a helyi tömegek véleményét. Érdekes lesz, a török hozzáállás, tekintve, hogy Szíria, Irán, Libanon és Törökország katonai szövetségesként, orosz támogatással néz szembe a NATO tervezett légtér lezárással. Várhatóan ezúttal nem lesz "sétagalopp" a NATO pilóták számára a "légitámadás", mert Szíriában felkészültebben várják az agresszorokat, mint Líbiában.Valószínűleg előkerülnek az iráni gyártású S-300-asok is, mert a tavalyi, Irán elleni rakétaszállítási embargó után már rendszerbe állították a sajátjukat, ahogy a nagy-sebességű, elsősorban hadihajók ellen használható hyperszónikus rakétákat is.


Szíria "csak" előételnek számít a közel-keleti háborúban - a patkányok már menekülnek - ami lényegében Irán ellen folytatódna, de az Irán-Kína közötti katonai szövetség (és a kínai energiafüggőség), ha számunkra meglepetést nem is, de hadiállapot kihirdetését jelenti itthon is.
Bár az amerikai szavazók 66%-a gondolja úgy, hogy nem fog az USA részt venni a szíriai háborúban, ne vegyenek rá mérget, mert a George HW Bush repülőgép-anyahajó elhagyta hagyományos hadszínterét a szíriai partokért, míg az amerikai ötödik flotta a Hormuzi-szoros környékét veszélyezteti, amelyen a világ olajtermelésének közel 40%-a halad át.


Irán három, oroszok által épített Kilo-osztályú tengeralattjárója cirkál és leselkedik csendben, akusztikai kihívást jelentve a Perzsa-öböl vizében. Tengeri aknákat telepítenek, és elindíthatnak hajó-elhárító rakétákat és torpedókat.
Az 1984-1987-es tankerháborúhoz hasonló helyzet alakulhatna ki, ha az amerikai ipar nem függene a kínai cégeik termelésétől, és Kína az iráni energiaellátásától. A részvénypiacok már "idegesek", és Kína is az lesz, ha kénytelen beváltani fenyegtését, és egymillió katonát "dob" át a Közel-Keletre! Az USA közvetlen, háború szintű beavatkozásához természetesen több kell, mert a szenátus ezt semmi szín alatt nem szavazná meg... esetleg csak akkor, ha a Barry & Associates (beleértve a cionista háborús uszítókat) indokoltá tehetik a háborút Iráni IszlámKöztársaság ellen,egy "hamis zászlós" támadással az Egyesült Államokban. Legvalószínűbb az ellenőrzött nukleáris robbanás (piszkos bomba) városi koncentrációt célzó támadása, amely megöl több tízezer civilt.


Ez a művelet elvégezhető a CIA és a Moszad által közösen, bekapcsolva a MI6-ot is, hogy a későbbiekben hibáztatni lehessen az al Kaidát, meggyanúsítva és vádolva a "terrocselekménnyel", hogy együtt dolgozik az Iráni Iszlám Forradalmi Gárdával és Pakisztán ISI-vel. A gyengébb elméjű amerikaiaknak talán ez is elég lesz a felháborodáshoz, bár lehet, hogy komolyabb összeget áldoznak fizetett megtorláskövetelőkre, ahogy itthon a FIDESZ-es és az MSZP-s "kormányok/ellenzék" is ezt tették, teszik!

Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése