2012. március 1., csütörtök

Lesz világháború, vagy már folyik?

A második világháború óta a 2011-es évben folyt a legtöbb háború egyidejűleg a világban. Összesen 20 helyen. Ez megközelíti a második világháború egyidejű hadszíntereinek számát. A legtöbb háború azonos időben 1993-ban volt.
Az elemzést a Heidelberg Nemzetközi Tanulmányok Intézetében végezték.
A tanulmány kiemeli, hogy a magas számot az eszkalálódott forradalmak okozták, melyeknek azóta sincs vége. Sem a líbiai, sem a szír, vagy jemeni háború nem tekinthető lezártnak. Az arab világ harcai ráadásul egy érdekes tendenciát mutatnak, amely az iszlám világ erővonalainak letisztulását hozza magával.
A háborúk összesítésében vannak dél-amerikai, afrikai, ázsiai, közel-keleti háborúk. A háborúk meredeken növekvő száma azonban egyértelműen mutatja, hogy a világ nagy rendszerei instabilak, és egy hatalmas átalakulás zajlik.
Arra azonban kitérünk, hogy ezek között a háborúk között, amelyek a legnagyobbak, mindenhol fellelhető a cionista hatalmi szándék. A legnagyobb háborúkat tehát ők gerjesztik, melyhez az USA egy végrehajtó zsoldoscsapat. Ez azt jelenti, hogy a cionizmus a világ nagy részén háborút visel, majdnem olyan számban - a hadszínterek vonatkozásában -, mint a második világháború. Ezt akkor minek nevezzük?
Tálas András


Néhány kutató szerint bolygónkon már csak három ország létezik, amely saját bankrendszerük révén, függetlenek a Rothschild-ház irányításától, az egyik Irán.
 


A 9/11 előtt hét országnak volt saját központi bankja: Afganisztánnak, Iraknak, Szudánnak, Líbiának, Kubának, Észak-Koreának és...Iránnak.

2003-ban Afganisztánt és Irakot utolérte a Rothschild polipkarja, tavaly pedig láthattuk, hogy miközben a NATO Líbiát ostromolta, Bángáziban már épült az új központi-bank...hihetetlen.

Az iszlám tiltja az uzsorát és ez komoly problémát jelent a Rothschildéknak. Néhány száz éve a kereszténység is tiltotta az uzsorát, mert úgy vélték, hogy ez kizsákmányoláshoz és elnyomáshoz vezet.

1815-ben a Rothschildok átvették az 1694-ben alapított Bank of England irányítását megalapították a Bank of Englandet. Ezáltal átvette a teljes brit gazdaság feletti kontrollt, amellyel aztán igába hajtotta az országot és később az egész világot. A módszer az volt (és jelenleg is az), hogy korrupt vezetőket juttattak az országok élére, akik hatalmas kölcsönöket vettek fel, amiknek visszafizetése lehetetlenné vált. Akik nem engedelmeskedtek a Rothschild kijelölte irányelveknek, azokat eltávolították, vagy megölték (Orbánt is jól megfenyegették) és ha ez sem sikerült, akkor megszállták az országot.

A Vörös Pajzsos hatalmas befolyással rendelkezik a világ irányítása felett: övé a véleményalkotás, a média, amivel becsapja az emberiséget és ez az egyik legfontosabb támadófelülete ellenünk. Övé a világ majdnem összes aranya és az arany árának szabályozása, a Bank of England, a Federal Reserve, az Európai Központi Bank, az IMF, a Világbank, a Bank of International Settlements és a MNB, amely függetlenedésének híre miatt akkora hisztériát csaptak, hogy zengett tőlük a világsajtó.

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/politikai-hirek/1190-iran-bankjara-faj-a-zsido-maffia-foga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése