2012. április 24., kedd

Ébredj Nemzetem!

Magyarország megsemmisítésére szövetkezett erők, látszólag sikert értek el. Nemzetünk, hazánk szinte soha nem látott erkölcsi, szellemi és gazdasági nyomorban vergődik. A sötétség erői a demokrácia, puha, de annál hatékonyabb erejével országunk végső romlásba taszításán fáradoznak.
Őseink idejében viszonylag egyszerű volt meghatározni a nemzet ellenségeit, egyértelműen felismerhetőek voltak a hódító szándékkal érkező hazánkat leigázni akaró „barbár” népek. Jelenleg „ezek a „barbárok” nem népek és fajták, mint a törökök vagy a tatárok, hanem a nép maga, mely a nemzeti kereteken belül készíti elő és valósítja meg pusztító hadjáratát önmaga ellen”.
A cionista hatalomnak és janicsár lelkű helytartóinak álértékek sugalmazásával, a mindenható média agymosásával, hamis propagandával, hazugsággal sikerült kinevelniük ezt az új barbárságot, mely híven szolgálja urait, a saját megsemmisülése árán is.
Gazdáik biztosítottak számára egy „győzikés”, „valóvilágos” minden valós értéket mellőző, a nyugat szemetét ránk zúdító „tescós” kiherélt életformát ahol a nemzet iránti felelősség kimerül abban, hogy négy évente el kell menni szavazni, ahol a régi értékek a becsület, a hűség és a hit már nem kell senkinek.
Most mikor az egész rendszer összeomlani készül, nem csak nálunk, hanem az egész világon most sem eszmél öntudatra. Mikor a hetedik bőrt is lenyúzzák róla, a kétnaponta kitalált új adókkal akkor is szolgálja urait. Haláláig nyalja megnyomorítói kezét, élteti a viktorokat, a feriket és a többi hazaáruló senkiházit.
Ennek ellenére hiszem, hogy még is van remény, és még most sem késő felébredni a nemzet tetszhalott részének. Bízom benne, hogy egyre több nemzet testvérem érti meg, hogy a változást önmagunkban kell elkezdeni. Szabadságunk, boldogságunk mindig egyéni személyes döntés. Személyes életünkben is az anyagi világban és politikailag is hatalmunk van szabaddá tenni magunkat. Ez egyéni elhatározás kérdése:
Én a mai napon megvonom az életemben, s a családom és az általam vezetett szervezet életében a hatalmat azoktól az erőktől, amelyek engem, családomat és nemzetemet megalázzák, gyalázzák, rosszra, bajra, lefelé viszik. Nem veszek többé részt egyetlen szívdobbanásommal sem mozgalmaikban, akaratukat nem teljesítem, nem beszélem az ő 'nyelvüket', 'termékeiket' sem lelki, sem fizikai valóságukban nem vásárolom, hatalmukat a magam belső életében nem ismerem el! Sőt minden erőmmel szembehelyezkedem velük, szembeszállok velük, ha rákényszerítenek, felveszem a harcot ellenük. Elutasítok mindenféle szégyenérzetet, amit lelki tisztaságom, családi és magánéleti, vallási elkötelezettségeim fölött éreztetni szeretnének velem. Ezzel szemben passzív rezisztenciával, és ha kell, tettlegesen is harcolok ellenük. Ebben eszközeim az egyenes, nyílt magyar beszéd, nyílt állásfoglalásaimban az igen és a nem nyilvánvaló tétele, tanúságtétel a jóról, az emberszeretet, az életigenlés, Isten rám szabott törvényeinek betartása, jellemesség, a bátorság, az átmeneti nehézségek, vállalása, társaim csendes, békés meggyőzése, tanulás, személyes életpéldám. De mindenekelőtt a nemzeti önbecsülésem, mely magyar szeretetben, nemzetem iránti elkötelezettségemben nyilvánul meg. Mindenkit és mindent elemien a magaménak tartok és nagyra becsülök, aki, és ami magyar!
Ellenségnek tekintjük azokat az egyházalakulatokat, politikai organizációkat, melyek gyűlöletet szítanak, megalázzák az emberi lelket, törvénykezésük által nemzetgyilkosságot terveznek, népességünk számának csökkenését idézik elő, mert a mi hitünk nem tűri a sötétség jelenlétét. A fény sosem gyűlöletből szünteti meg a sötétséget, hanem szükségszerűségből, mert ez a természete. A magyarnak is alaptermészetéből adódik a sötétség erői elleni hadjárat.
Aki Istent tükrözi a világba, az nem tűrhet el semmilyen sátáni eredetű hatalmat abban a szerves organizációban, amiben él, mert a gonosz sötét jellege szerint terjeszkedik a világban.
Ez a terjeszkedés tűrhetetlen, ezért fegyverbe hívunk mindenkit, aki Isten hívének vallja magát, hogy harcoljon a sötétség hatalma ellen! Nemzetünk védangyala, Mihály arkangyal is harcos fellépést sürget a sátánnal szemben, s Boldogasszonyunk is a kígyó fején tapos, ezért nekünk is kötelességünk a terjeszkedő gonosszal szembeni erőteljes harcos fellépés. Szent Istvánunk is felvette a gonosszal a harcot, s László is legyőzte a sötétséget jelentő kunt. Ebben ne korlátozzon bennünket senki és semmilyen eszmék. A gonosz elleni harc minden formája szent ügye minden magyar testvérünknek.
Győzni fogunk! Kitartás!
Lajdi Tamás (†) írásai alapján:
Lajdi Róbert - Aranykopjások N.H.H.

Tehát a jelen állapotok a káosz kezdetének jelei. Az utóbbi idők gyilkosságai között felesleges összefüggéseket, hasonlóságokat, bármilyen rendszert keresni. Nincs, és ez a lényeg. Rendszer egyvalamiben van, hogy egymástól teljesen különböző társadalmi rétegek hasonló brutalitással lépnek fel, egymástól teljesen különböző kiváltó okok hatására. A közös tényező ezek között a brutalitás, az erőszakos megoldás.
Ahogy a nemzet sodródik a társadalmi és gazdasági káoszba, úgy fognak szaporodni a hasonló megoldások. Az emberek ugyanis először csak a családba, a közvetlen környezetükbe viszik haza ezeket a dolgokat, és a családon belül fejeződik ki, vagy legalábbis a közvetlen környezetben. Aztán a súlypont egyre inkább áthelyeződik a mindennapokba, vagy bárkire, akivel a legkisebb ellentét kialakul. Ha az országban bekövetkezett volna a megfelelő politikai váltás, akkor ezek a bajok, a káoszba sodródás megállítható lett volna. Most már nem az, és lesz ez még sokkal rosszabb ennél is. A hatalom szerepében díszelgő, valójában az ország jelentős részének (legalább 50 %-nak) életétől teljesen elszakadt vezetés semmit nem tud tenni a folyamatok megállítására. Könnyen lehet, sőt valószínű, hogy lesz IMF megállapodás, és hozzájuk vágnak némi pénzt, ami már semmire sem lesz elegendő. Ahogy Gyurcsány utolsó 24 milliárdja pillanatok alatt elkopott, úgy az esetlegesen kiutalt összeg is csak arra lesz jó, hogy a felcsapó lángokat eloltsa pár pillanatra, de csak azért, hogy utána kétszer erősebben fellobbanjon a tűz.
Azt nem mondjuk, hogy most aztán minden héten tömegeket fogak lemészárolni (egyelőre). De a folyamat, amelyet felvázoltunk, és amely miatt rengeteg kritikát is kapunk, kristálytisztán rajzolódik ki. Szimpatizánsainknak csak azt tudjuk mondani ezek kapcsán, hogy támogassák tovább erőfeszítéseinket, álljanak ki mellettünk az eddig is bizonyított, töretlen hittel. Az érdeklődőknek és a kíváncsiaknak azt, hogy olvassák korábbi írásainkat is, és mérlegeljenek. A kétkedőknek pedig annyit: nyissátok ki a szemeiteket és nézzetek körül. A folyamatok közepén állunk, éppen a káosz felé félúton...
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése