2012. április 9., hétfő

USRaeli terrorizmus

Kicsit büdös ez a terrorista kérdés! Sőt, nem kicsit, nagyon! Valójában olyan, mint amikor szarral dobálják az embert, ráadásul evés közben. Ahogy megszünt a kommunista veszély, bár a "Népi Kína" kommunistaként beszél saját magáról - Kuba, Észak-Korea, és még néhány diktatúra is ide soroja magát - a kommunizmus rémképe háttérbe szorult. Talán nem véletlenül. A kommunista eszmékkel nemrég foglalkoztunk, most a következő kreált "trükkök" kerülnek boncasztalra. A "Y" vágás után nagy mennyiségű, színtelen gáz, vagy helyesen inkább, büdös kénhidrogén terjeng a levegőben, de mintha némi rádioaktivitás is vegyülne bele...

Mindenki sejtheti, hogy nem a megtámadott, hazájukért, népükért "kölcsön kenyér visszajár" alapon harcoló arabokról, beduinokról, afgánokról, palesztinokról, vagy más, USA, Izrael, Nagy -Britannia és Franciaország által elnyomásuk, kirablásuk ellen védekező népről fogunk értekezni. A csalással, erőszakkal történő pénzügyi és gazdasági kifosztás mellett is rászabadítja az NWO a világra "sátáni kutyáit".
A világ legnagyobb terrorista állama, az USA, és népirtási célra kitenyésztett multinacionális cégei is szedik áldozataikat. Talán a legnagyobb öngyilkossági hullám van folyamatban, immáron 16 éve, a Monsanto "jóvoltából" Indiában. Az indiai gazdák öngyilkossági rekordot állítottak fel negyedmillió gazda halálával, de mi ennek az oka?

A Monsanto költség-hatékony vetőmagjainak felfújt árai 2009-ben 17638 gazda öngyilkosságához vezetett. Hozzávetőleg minden 30 percben egy haláleset. A genetikailag módosított vetőmagok miatti sorozatos terméskiesések csődbe ment gazdák tömeges öngyilkosságához vezetett. Többnyire ugyanazzal a rovarölő szerrel vetettek véget életüknek, amelyet a Monsantó szállított nekik.


Az indiai farmerek öngyilkossági aránya jelentősen megnőtt a Monsanto Bt-gyapot vetőmagjainak 2002-es bevezetése óta. Dr. Mercola, oszteopatikus orvos, a világon számos helyen végzett a természetes egészségnevelés területén vizsgálatokat. A közelmúltban, első kézből, saját szemével győződhetett meg a pusztításról. 2007-ben ez még "csak" 4238 életet követelt. Sok család csonkává vált, mert az elkeseredett gazdák, az éhezés elleni küzdelemben alulmaradtak, és öngyilkosságba menekültek.

"Mi most tönkrementünk," mondta az egyik halott férfi 38 éves felesége. "Vettünk 100 gramm Bt-gyapot magot. Kétszer nem volt termés. A férjem depressziós lett. Kiment az ő területére, megállapította, hogy nem terem a gyapot, és a lenyelte rovarirtót."

Indiában a lakosság 60%-a közvetlenül vagy közvetve, függ a mezőgazdaságtól. A Monsanto behatolása India hagyományos és fenntartható gazdálkodási közösségeibe nem csak a vonatkozó egészségügyi és fiziológiai okoknál fogva, de mostmár egyértelműen a sokkal súlyosabb öngyilkossági statisztikák miatt is veszélyt jelent.

Ha még emlékezik rá valaki, az USA által korábban kierőszakolt Tokyo-Újdelhi-Camberra Kína ellenes tengely, elősegítette az "ilyen" amerikai "gazdsági segítség" nyújtását. Ausztráliában 2010-ben aszály vitte le a termést, hozzájárulva az "Arab Tavasz" éhséglázadásaihoz.
A Japán földrengés előtt 3 nappal már magnetométerekkel mérni lehetett a 2,5 Hz-es földrengéshullámok sugárzását, tetézve, hogy a földrengés idején, a mobil olajfúró sziget platformra telepített SBX-1-es HAARP állomás is "véletlenül" a közelbe lett vezényel a USS Truman védelme alatt.
India "jutalmul" a Japán, indiai, Ausztrál Kína ellenes szövetségért árvizeket, aszályt, GMO vetőmagokat, és chamtrails permetezéseket kapott, és mára annyira "javult" a viszony, hogy India le is lövi a "permetezőgépeket".

A Japánok által kapott "jutalomból" szinte már az egész világnak jutott. A légkörbe nagy mennyiségű rádioaktív szennyeződés került, de bőven szivárgott az óceánba is. "A dohányzás megvéd a tüdőráktól" cikkben már jeleztem, a tüdőrák kialakulásához 1 mikrogramm (a gramm milliomod része) plutónium elegendő. Az USA "ajándékozási kedve" nem csak a japánokak szerzett maradandó károsodást. A tenger felől érkező köd, majd az azt követő vihar utáni tesztelés Dél-Kaliforniában 506%-al meghaladta az átlagos háttérszintet. A Los Angeles-medence, és Santa Monica csapadékvizsgálatát már 2011. március 15-én megkezdték, de a jelenlegi 506%-os szint elég magas ahhoz, hogy az NRC felfedezze az okozott veszélyt.

Lauren Moret független tudós 2004-es cikke mérdföldkövet jelentett a Japán Times-ban. Leleplezte a hazug és meghamisított dokumentumokat kiállító kormányzati tisztviselőket és az atomerőművek építésében vétkeseket a földrengés veszélyes területeken.


2011. március 11-én valójában szándékos cselekmény, a "tektonikus nukleáris hadviselés" eredménye irányult Japán, Az USA, Mexikó, és Kanada lakossága ellen. A területek szennyezettsége fogja biztosítani a közegészségügyi katasztrófát. A Japán gazdaság soha nem tér vissza a korábbi szintre.
HAARP-aerosol/chemtrails plazma fegyver alkalmazására is akadnak bizonyítékok. A földrengés intenzitása is jellemző, kiindulási pontja az USA. A Japán Westinghouse (Rockefeller érdekeltség) 2006-os és a Hitachi, valamint egyéb érdekeltségek eladása. A hűtési rendszer hibáját a Stuxnet vírus okozta.
HAARP által létrehoztak 2011. március 18-án egy örvénylő felhőzónát, San Francisco Bay Area területén, ami heves esőzéseket váltott ki. Lauren Moret-féle független interjú nem csak a tektonikus nukleáris hadviselés elemeit ismerteti, de a számítógépvírusok tömegpusztításra való felhasználásáról is képet ad.

"Módszerek részletes felsorolása" még nem ért véget...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése