2012. május 27., vasárnap

A 'kufárok' tíz, vagy több csapása

A kapitalizmus összeesküvői vélhetően az írásos emlékek alapján úgy kezdték, hogy Kr.e. 44-ben Julius Ceasar halálakor közvetlen konfrontáció alakult ki a pénzt hitelezők, és a Római Birodalom között. A hitelezők zsidók voltak. Julius Cézár megtiltotta az uzsora gyakorlatát, és a birodalom ellenőrizte a hitelezőket. Eredményeként Róma virágzott., míg Caesart meg nem gyilkolták, és a hitelek ellenőrzése visszakerült a hitelezők kezébe. Nehéz bizonyítékokat találni a történelem lapjain, hogy mikor volt az első alkalom, amikor a gonosz elme kidolgozta és alkalmazta a pénzügyi standardokat. A következő nevezetes konfrontáció Jézus idejére tehető, ami meg van írva Máté könyvében:

Jézus bement a templomba, és kiűzte onnan, akik a templomban adtak-vettek. A pénzváltók asztalait és a galambárusok padjait felforgatta. "Meg van írva - mondta -, hogy az én házamat az imádság házának fogják nevezni, ti pedig rablók barlangjává teszitek." /Máté 21:12/

Ezután az incidens után a pénz hitelezők (farizeusok) úgy döntöttek, hogy megismétlik a történelemmet, mert nekik Jézus próféta (Béke legyen vele) volt a fenyegetés, hogy az "üzletet" veszélyezteti.
Ahhoz, hogy ezek a pénz hitelezők boldogulni tudjanak és fenn tudják tartani magukat, egy ördögi tervet hoztak létre, és ez a terv a legfontosabb számukra. Nem számít, hogy milyen áron és kiket kell meggyilkolni érte, lehet Julius Ceasar, Jézus, Mátyás király, de Abraham Lincoln, J.F. Kennedy is, nem fognak senkit megkímélni.
Allah, Mohamed prófétán keresztül azt mondta, hogy az egyetlen módja a háború, hogy megszabaduljunk ezektől a népektől. Az iszlám vallás irgalomra és békére kér mindenkit, de arra is, hogy kezdeményezzünk háborút a kamatra pénzhitelezők, uzsorások, az Antikrisztus ellen.

Talán néhányan olvastátok Ray Bradbury, "Marsbéli Krónikák" című művét, amely klasszikusnak számít a Sci-Fi irodalomban, és nyugodtan kijelenthető, hogy nem csak abban. A "Marsbéli Krónikák" című könyv nagyon fontos mondanivalója, a marsbéli élőlények tudatérzékelő, és átérzésre kihegyezett képessége, ami ugyan a kipusztulásukat okozza, és belehalnak az emberi érzések átélésének viharába, de alapvetően, az empátia lélek és érzelemformáló hatásait mutatja be. Ez az érzés az, amivel nap mint-nap harcolunk mi az érző emberek. A magunkéval és másokéval is.Amikor átérezzük mások gondját, baját, nem csak túllépünk rajtuk - talán sokszor már megszokásból is - mert így kezelnénk le mindent belül, de amikor körülnézünk magunkban, látjuk, hogy semmi sincs rendben. Ezt is, azt is elrontottuk, nem láttunk, vagy nem akarunk látni, nem hallunk sokszor készakarva, mert azt gondoljuk, a tűrőképességünk nem bír ki többet, de legtöbbször, lustaság, fásultság, a bevett figyelemelterelő módszerek okozzák ezt, amivel elnyomható a feltolakodó lelkiismeret. Nem hiányzik a belső fájdalom, mert így kényelmesebb, "minek csináljunk problémát magunknak", és elmegyünk, elmennénk a problémák mellett. Lelkiismeret furdalással, de elmegyünk mellettük, és aztán később megnyugtatjuk, próbáljuk megnyugtatni háborgó lelkünket, nem tehettünk semmit, tehát "felmentésünk" van! Soha nem lesz felmentésünk, csak fájó, lelki defektusokat okozó, sokszor már kitölthetetlen ürességet képző pótolhatatlan űr! A hidegét érezzük belül, és bujkálunk előle...
Tudjuk, nem mindenki bújkál ilyen okokból, mert az "immunitás" megszerezhető. Az egyik típusú népesség az érzések viharában hánykolódik a törékeny lélekvesztőjén, amit úgy hívnak emberi, emberséges élet, miközben a másik érzelmek nélkül törekedik rohamléptekkel az érzők kipusztítása és a saját kipusztulása felé.

Minden civilizációnak lehetett egy vagy mint most is, több gyilkos népe, és hozzá a "tíz vagy több csapása", de a mostaninak, az Atlantiszt követő civilizációnak, főcsapásként a zsidóság jutott, és az általuk okozott és eltervezett csapások tömege. Ez a faj két fő momentumra épül. Az egyik a mentalitásuk, a másik a genetikai defektusuk, mert a mentalitás tanulható, kialakítható, a genetikai defektus létrehozható. Zsidó nem lehet mindenki genetikai okokból adódóan, de hasonlóvá bárki tud válni. Kícsúcsosodását nevezhetjük cionizmusnak is, de mondhatjuk "Angolszász missziónak", szabadkőműveseknek, vagy a Bilderber Group népirtási teveinek is. Egy kétezer évnél is régebbi tervről van szó, bár az "ókori tervezők" utódai is végóráikat élik.

A világelit, akiket nyugodtan nevezhetünk a világ hóhérainak is, a 2012-es évet választották, hogy elhozzák a világvégét, az Armageddont, és az Apokalipszist. A "csapások" választéka szinte végtelen, mintahogy a gonoszság eszközeinek tárhaza is kimeríthetetlen. A közelmúltbeli pusztítás előkészítés is nagyfokú alapossággal került végrehajtásra, mert az NWO New Age már régen kijejölte a dátumot. Ennek köszönhető, hogy Doomsday kártyajáték képei előre mutatják a WTC ikertornyok, és a Pentagon robbanásait hét évvel az események előtt, a harmadik világháborút, és a népesség csökkentése okozta gondokat, a magok megmentését Spitzbergákon egy katasztrófa elöl.

Az első kártyán a Big-Ben pusztulása, ami akár most, a Londoni Nyári-Olimpián is megtörténhet, a második kártyán a népesség csökkentés, a harmadikon a WTC tornyok, a negyediken a Pentagon robbanásai láthatók.

A Georgia-i Guidestones kövek feliratai, a Denver International Airport, és a The Bank of America bukása a régi mellett a New Word Order, a 140 óriási szuperbunker az USA-ban, és Patagóniában, az Antarktisz jege alatt, az "elit" túléléséért, a III. Világháborúban csak kiragadott részletek, események.

Ezen a kártyán a nukleáris III. Világháborút ábrázolták.

Hollywood illuminátus-kézben lévő stúdiói katasztrófa filmek százait ontják a világnak, miközben a média 96%-át uralói és irányítói tévesztik meg az emberek tömegét. Még filmet is készítettek hozzá, "2012" címmel. Ez egyúttal figyelmeztetés is az elit részéről. Hogy mi szerepel a "2012" forgatókönyvében?
A hozzákapcsolt ideológia is híven tükrözi, hogy mivel lehetett "megetetni a támogatókat". Az elitistákat Atlantisz megszökött bölcsei leszármatottainak, és 33. fokozatú szabadkőműveseknek tartják magukat. Atlantisz adta a bölcsességet, az ősi világot, és Közép-Amerika Istenei visszatérnek - ami eddig nem történt meg - de az illuminátusok fejlődnek Istennekké, így beteljesítve az ígéretet. Elképzeléseik a beteg elme szüleménye.
Sajnos a tervek túlnyomó része nem csak terv, és nem csak fikció. A politikusok, a média támogatása, a fizetőképes gazdaságok tönkretétele, a háborús agresszió, ugyanazt az apokalipszist hozzák el, mint amit Albert Pike 1884-1894. között leírt, vagy Orwell megálmodott, és az 1860-as évek körül keletkezett Cion Bölcsek Jegyzőkönyvei tartalmazza hozzájuk a "használati, alkalmazási utasítást".

Az NWO-vallásnak két célja lehet. Megijeszteni az emberiséget, hogy a gonoszt csak az NWO irányításával lehet legyőzni, vagy kapitulációra kényszeríteni az embereket, kihasználva rend utáni vágyat az után az anarchia után, amit ugyanez az illuminátus, szabadkőműves bűnöző elit hozott el és hoz létre. Terveiknek célja A New World Order és az azt követő Age of Aquarius.

Az uzsorások által megtervezett vég közeledik. Egyes előrejelzések július 1. körülre már statáriumot jeleznek az USA-ban, és az amerikai tulajdonú ISP-k (internet-elosztó központok) leállítását. Ez utóbbi ellen sokat segíthet az otthoni Wi-Fi hálózatok összekapcsolása, mivel ezek nem betilthatóak, ahogy a nem engedélykötelesek walki-talkik sem. A média természetesen csak kormányzati célokra hasznosítható információk közlését teszi lehetővé, de a 96%-os zsidó tulajdon nem véletlenül szerepelt fentebb. 1983-2004 között, a nem zsidó tulajdonú és irányítású média arányának csökkenése az alábbi grafikonról is leolvasható.


Egy kis ízelítőként, hogy kik gondoskodnak a nekik megfelelő félretájékoztatásunkról és terelgetésekről: A Disney-birodalom részéről Michael Eisner, Walt Disney Picture Group, élén Joe Roth, az ESPN, élén Steven Bornstein elnök-vezérigazgató 3400 leányvállalttal, Warner Brothers Records, élén Danny Goldberg és Stuart Hersch, a Time Warner Inc. részéről Gerald Levin és Norman Pearlstine, az HBO és a világ legnagyobb lemezkiadójának vezérigazgatója, Viacom Inc, élén Sumner Redstone (született Murray Rothstein), Paramount Pictures élén Sherry Lansing, ABC News programok Victor Neufeld, Tisch Lawrence, Eric Ober a CBS News elnökei, és még sorolhatnánk, bár mindent még nem tudtak a CBS-nél sem megszerezni. Ted Turner még tartja magát ezért William Paley (Palinsky), és több más zsidó irányíthatatlannak, közveszélyesnek nevezi, Daniel Schorr újságíró pedig egyenesen azzal vádolta egykori főnökét, hogy személyes ellenszenvet táplál a zsidók iránt. A modern kori "Tíz csapás" egyik legkártékonyabb eleme a média zsidó kisajátítása.

Az egyiptomi csapások közül a legtöbb ma is megtalálható a megvalósításban. A permetezéssel, vakcinákkal terjesztett Morgellons, dögvész és járványok csakúgy, mint a "sáskahad", amit nyugodtan értelmezhetünk a politikai, és gazdasági területeket ellepő és felzabáló cionistákként. A "tetveket" nem kell bemutatni, az elnyomó elitet kiszolgáló személyében, és a kártékony rovarok megfelelőit sem, a génmódosított vírusokat, baktériumokat. Az időjárás-manipulációk a hetedik csapást jelentik, amiben "jégeső veri el a termés nagyját", bár a génmódosított Monsantós mérgező növényekről még az ókorban nem alkothattak fogalmat. A "három napos sötétség" nukleáris felhője, és a nem csak az előszülött ember és állat halála már "tervtúlteljesítés".
A HAARP, a mesterségesen előidézett napkitörések, földrengések, szökőárak, atombalesetek, hurrikánok, tornádók, árvízek, aszályok, a Golf-áramlat leállítása, a tudatmódosítás, és a "fenevad bélyegét" jelentő személyi ellenőrzés RFID chpjei már egyes esetekben túlmutatnak a Bibliában leírtakon. Igazából egy megalomániássá vált uzsorás réteg programcsomagjáról szól a fáma. Évszázadokon keresztül határozták meg a politikai -és vallási hierarchiát, és a társadalmi felépítményt, mert rablóbandába szerveződni könnyebb, mint ellene fellépni.

Ezért eljött az idő a végső leszámolásra. Nem számít, mennyire jók vagy rosszak ezek a feltételek, az intézményi hierarchiákkal szemben e globális elitekkel kapcsolatban. Úgy tűnik, rohamtempóban el kell indítani egy hatalmas háborút, fellázadva a végső menetrend ellen a világ dominanciájáért, mert a Marsbéli krónikákból idézve, ha nem teszünk semmit, hamarosan feltehető lesz a kérdés idegenek által: "Itt élt valaha az ember?"

Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése