2012. május 24., csütörtök

Travolta szerint homokos zsidók ellenőrzik Hollywoodot. Mit nem mond?

John Travoltát beperelte egy masszőr, azt állítva, hogy a színész megpróbálta nemi aktusra kényszeríteni. Az affér igazi pikantériáját azonban az adja, hogy a férfias hancúrozás közben a Ponyvaregény sztárja súlyosan antiszemita kijelentésre ragadtatta magát. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy az integrista katolikus Mel Gibson után egy másik hollywoodi nagyágyú, a szcientológus John Travolta is kihúzta a gyufát Jahve kedvenceinél. Az ilyen esetekben szokásos meakulpázás borítékolható.
A vád szerint Travolta meglátta a masszőr online-hirdetését, és találkozót kért tőle óránként 200 dollárért. A masszőr nem tudta, hogy kiről is van szó, és beszállt a színész által vezetett fekete Lexusba, majd együtt a Beverly Hills hotelbe mentek.
Travolta ott teljesen meztelenre vetkőzött, és félig erektált állapotba kerülve lefeküdt az asztalra, a masszőr pedig munkához látott. Az első óra incidens nélkül telt el, később azonban Travolta elkezdte simogatni és tapogatni a masszőrt, aki azzal védekezett, hogy nem szokott lefeküdni a klienseivel. Travolta azonban megingathatatlan maradt, és felajánlotta, hogy cserében ő is megmasszírozza, sőt kézzel ki is elégíti partnerét.
A vizsgálati jelentés szerint Travolta maszturbált és azt mondta a masszőrnek, hogy "a Welcome Back Kotter (a filmes karrierje kezdetét jelentő szappanopera) korszakában általa nyújtott szexuális szívességek miatt" jutott idáig, ahol van, hozzátéve: "Hollywoodot homoszexuális zsidók ellenőrzik, akik kegyeket várnak szexuális tevékenységért cserébe".
A John Doe álnéven bemutatott masszőr azt állítja, hogy Travolta "vesztesnek" titulálta őt, de végül megduplázta az óradíját és engedte elmenni.
A panaszos kétmillió dollárt kér plusz büntető kártérítést.
http://www.tmz.com/2012/05/07/john-travolta-sued-masseur-sexual-assault-...
__________________________________
Megbízható források szerint a szcientológia a nyolcvanas évek elején került a Zsidó Világkongresszust uraló Bronfman klán tulajdonába, amikor a - "holokauszt-túlélők" védelmével elhíresült - Lawrence Heller zsidó ügyvéd által vezetett ügyvédcsoport átvette a szcientológia törvényes ellenőrzését. Ugyanezen zsidó ügyvédek jutottak megállapodásra az amerikai kormánnyal, amelynek eredményeként a szcientológia megkapta az egyházi státuszt (és a velejáró adókedvezményt), cserébe állítólag együttműködött a CIA (Moszaddal és az ADL nevű zsidó lobbival közös) műveleteiben, nevezetesen az amerikai "hazafias" mozgalom (nacionalista, populista, revizionista csoportok) ellen.

http://antidogma.hu/node/3507


A különböző tehetségkutató és 'sztár kereső' televíziós kezdeményezések során ismert zsidó és homoszexuális 'művészek' (a kettő gyakran együtt jár...) válogatják ki a saját deviáns értékrendjük szerint azokat, akikből országos és nemzetközi ismertségű előadót kívánnak faragni: cigányok túlfuttatása, lányos hangú 'buzis' fiúk népszerűsítése, a lányok nézzenek ki kurvásan és szexuális célpontként viselkedjenek a színpadon, stb., - ez jellemzi azt a társadalmi és kulturális bomlasztást, amit ezek a senkiháziak művelnek. Ez teljes mértékben a ránk erőltetett szabadkőműves 'átprogramozás' szerint történik, és nem véletlen, hogy a nyugati 'szellemi' befolyás alatt álló országokban egyaránt megfigyelhető.
Oroszország ebből a szempontból is üdítő kivétel, ugyanis az Euróvíziós dalfesztiválra elküldték a Buranovói Nagyikat - Buranovszkije Babuski -, akik nagy népszerűségre tettek szert az egész világ előtt, az európai korcsok által által kinevelt sztárocskákkal szemben.
Jövőnk.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése