2012. május 9., szerda

A rendszer a kifosztó gépezet

Kik alkotják ezt a titokzatos rendszert? – Miért rossz a rendszer? – Ki hozta a rossz döntést? – Az otthonvédelem a haza védelme – A hóhér bárdja a végrehajtó -
A KIFOSZTÓ GÉPEZET
A saját ostobaságukkal, kapzsiságukkal okozott károkért, krízisért sokan hajlamosak másokat hibáztatni, a felelősségvállalás helyett másokra mutogatni.
Nos, ez igaz.  S hogy miért kell erről beszélni, azt a hazánkban folyó otthonfosztogatási hullám indokolja.
Gyakran hallunk a bankhitelek bedöntése kapcsán, olyan kijelentéseket, hogy senkit sem kényszerítettek fegyverrel a hitel felvételére. Felelőtlenül vettek fel hiteleket.  Vagy, hogy akkor bezzeg tetszett a frankhitel, amikor alacsonyabb kamatozású volt, mint a forinthitel. Aztán olyanokat is hallottunk, hogy nem kellett volna tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takarójuk ért. És még sorolhatnám. Sokan hallottuk ezeket az okos, ám de gyakran sántító kioktatásokat.
Tény, hogy valóban akadtak jó néhányan, akiknek a vásárlási-, személyi-, vagy lakáshitel valóban nem a napi megélhetés alapját szolgálta. Olyanok is vannak szép számmal, akik luxus igényeik kielégítésére, vagy pénzügyi tranzakciós céllal vették fel ezeket a hiteleket. Ám ők messze nem a többséget alkotják.
Most nem akarunk kitérni azokra, akiknek még a megváltozott hitelmutatók sem okoztak gondot.
Most azokkal foglalkozunk, akik otthonteremtésre: lakásépítésre, lakásvásárlásra, lakáskorszerűsítésre és felújításra vagy lakásbővítés céljára kényszerültek hitelt felvenni.
Azokkal akarunk foglalkozni, akik olyan tartós árucikkekre vettek fel vásárlási- vagy személyhitelt, mint a fűtés-, víz- csatorna- vagy áramellátás, vagy azokra, a tisztességes vállalkozókra, akiknek a vállalkozásuk beindításához, bővítéséhez volt erre szükségük, netán a kiállított, de ki nem egyenlített számláik nyomán keletkezett munkabér kifizetésre.
Ők a túlnyomó többség. Közülük kerülnek azok, akiket bedöntöttek, és most sorra hajítanak az utcára az otthonukból.
És ezen a ponton lép be a rendszer.
KIK ALKOTJÁK EZT A TITOKZATOS RENDSZERT?
Nos, vegyük sorra a kifosztó gépezet egyes elemeit, melyek egymástól anyagi, és személyi függőségben vannak. – És ezt a függőségi viszonyt ne feledjük, mert ez magyarázza, hogy miért nem változhat a népesség számára kedvező irányban semmi sem. Ez magyarázza, hogyha megoldásról beszélnek, akkor mindig megszorításokban, adóprésekben, bírságolásban gondolkodnak. Melyek szigorúan és kizárólag az úgynevezett, kisembereket érinti.
Tehát a ranglétra tetején a multi és cionista lobbik állnak, azaz pénz urai, a magánbankok.
Zömmel a nyugati világ nagy és óriás magánbankjai és az általuk létrehozott és irányított felügyeleti szervezetek, melyek országok, kontinensek feletti befolyással rendelkeznek, mint mondjuk az IMF, Világbank, CFR, WHO, WTO, ENSZ, EU, tőzsdék, befektetési alapok, stb. No meg a cionista fertőzöttségben szenvedő országok jegybankjai
Valamint, az általuk birtokolt és irányított multinacionális cégek (ezek főként a Pénzügyi a gyógyszeripari, Informatikai-, olajipari, élelmiszeripari, egészségügyi és biztosítási területen működő multinacionális cégek, s azok leány- és fiók vállalatai és érdekeltségei.
Alattuk működnek az általuk bábuként rángatott kormányok és kormányszervek. Hazánkban a Parlament, és kivétel nélkül minden parlamenti párt és önkormányzati politikus, és a közigazgatás minden ága, minden alájuk tartozó szervezete. Hogy a függőség még erősebb legyen eme szervezeteknek nemcsak hazai felügyelete, de uniós és világszövetségi felügyelete is van. Ezek közé tartoznak, az igazságügyi, hadügyi, bel- és külügyi szervezetek, egészségügyi, oktatási, mezőgazdasági területeken működő hivatalok, de nem kivételek az adó, a végrehajtás területén garázdálkodó fosztogató szervezetek sem.
Vagyis elmondhatjuk, hogy a rendszert a felsoroltak egyetemlegesen alkotják, s mindre elmondható, hogy a választóknak a valóságban semmilyen befolyása nincs rájuk. Ezek csakis egymástól függnek. Ahogyan a vezető személyeik úgyszintén egymást tartják függőségi helyzetben.
Nos, ők a rendszer.
MIÉRT ROSSZ A RENDSZER?
Mert hazai viszonylatban egyik szervezet, vagy hivatal, vagy egyén nem ura sem magának, sem cselekedeteinek. Ebben a rendszerben minden szereplő végrehajtó. Az egyetlen ok amiért, egyik sem léphet ki, vagy cselekedhet önállóan, az a közös cél: a lakosság totális kifosztása, és irtása válogatott eszközökkel, mégpedig jogi, pénzügyi, gazdasági, egészségügyi, vagy oktatási eszközökkel.
Oktatásnak nevezett agymosó eszközökkel segítik elő, hogy senki se értse meg mi is folyik ellene – ez adja például a legjobb alapot a jogi eszközökkel megtámogatott banki hitelkifosztásnak. Az egészségügyi- a kontraszelektív szociális- és nyugdíjrendszer az új munkatörvénykezéssel karöltve segíti elő, hogy lehetőleg senki ne érje meg a békés öregséget, s ha elvetemült módon mégis megélné a nyugdíjas kort, akkor az állam által ellátatlanul maradjon.
Ugyanezt a célt szolgálja az indokolatlanul és mesterségesen magasan tartott munkanélküliség, irreális árak, közüzemi díjak – megfejelve eme „szolgáltatók” teljhatalmával -, s az irreálisan magas adó- és járulék terhek.
Akinek nincs pénze, akit ilyen-olyan eszközökkel kifosztottak, annak nincs igazsága, nincs élete, jelene, de leginkább nem lesz jövője.
KI HOZTA A ROSSZ DÖNTÉST?
Most, hogy áttekintettük a gazdasági „környezetet” amibe belekényszerítettek minket, térjünk vissza az otthonvédelem témájára, mely a munkanélküliség mellett a legakutabb problémát jelenti.
Szögezzük le, hogy amikor hitelhez folyamodik az emberek többsége, azt kényszerűségből teszi, nem luxus igényeinek kielégítésére.
Amikor a „deviza”hitelesek a frankhitelt választották, akkor nem felelőtlenek voltak, hiszen mérlegelték, hogy melyik hitel jár a legkisebb költséggel. A képletben a bankok és a rendszer viselkedett aljasul és felelőtlenül, mivel elmulasztották felhívni ügyfeleik figyelmét az ellenük készülő csalásra. A pénzurak pontosan tudták, hogy a reklámokban megtévesztően tukmált pénzügyi termék egy világméretű átverés része. Melyen a hazai pénzintézetek még a külföldi pénzintézeteknél is nagyobbat „kaszáltak”. Az árfolyamváltozások, mindig is mesterségesen és tervezetten történnek.
Amint a hatalmas „deviza”hitel kihelyezések megtörténtek, „váratlanul” felszöktek az árfolyamok.
Az adósokat arról sem tájékoztatták, hogy az úgynevezett deviza hitel mögül valójában hiányzik a deviza. A kamatokkal úgy játszottak, ahogy üzleti mohóságuk diktálta. Az uzsorakamatot pedig a rendszer törvényesítette, ugyanúgy, ahogyan az egyoldalú szerződésmódosítás lehetőségét is.
Vis major lehetőség nem létezett számukra.
Persze tévedés lenne azt hinni, hogy otthonvesztés csak „hiteleseket” érinti. A számlaadósok, akik becsülettel dolgoztak, míg utcára nem hajították őket, vagy meg nem betegedtek ugyanebbe a helyzetbe kerültek.
AZ OTTHONVÉDELEM A HAZA VÉDELME
Mivel pedig az öngondoskodást, előrelátást sehol sem tanítják, de legalábbis az elmúlt 80 évben igyekeztek kiirtani az emberek fejéből, hiszen
a kifosztás lehetőségének megteremtése volt a cél, ezért a vásárolj, vásárolj üzleti ideológia sulykolására került a hangsúly, ezért ennek egyenes következménye lett, hogy az embereknek nem képződtek vagy nem képződtek tartalékaik a nehéz időkre. (gondoljunk csak a mózesi módszerekre!) Ha pedig mégis tartalékoltak, akkor az emelkedő költségek és adók elapasztották azokat.
A rendszer olyan helyzetet teremtett, melyben nem lehetséges jó döntést hozni, mert nincs az a tartalék, melyet valamilyen eszközzel ne vennének el a lakosságtól.
Nos, ha azt mondjuk, hogy a párhuzam kiüti a szemünket, a tényeket mondjuk. Az ország gerinctelen, kapzsi, no meg ostoba vezetői a nyakló nélküli és szükségtelen hitelfelvétellel egy adóspirálba kényszerítették az országot, majd pedig térdelő testhelyzetet vettek fel a pénzurak hátsó fertályánál, és elvtelenül elárulták és kiárusították a hazájukat, majd cionista kenyéradóik és a maguk hasznára az emberek fosztogatásába kezdtek. Az emberek eladósítása is ezt a képet mutatja. Az ütem, ahogyan fogy az ország vagyona, pontosan megegyezik őslakosai elszegényedésének ütemével. Ahogyan betegszik és fogy a haza, ugyanúgy fogynak és betegednek a magyarok.
A HÓHÉR BÁRDJA A VÉGREHAJTÓ
A hóhér, mint az előzőekből kitűnik, nem más, mint a bankokkal szövetkezett rendszer.
Amikor a hóhér lesújt, bárdként használja a faktoring és követeléskezelő (behajtó) cégeit és a végrehajtókat. Tehát az otthonvesztők, a hitelesek, a számlaadósok és az otthonvédők ellenségei nem mások, mint a hóhérok és azok bárdja. A vészhelyzetben először bárdot kell megállítani, majd pedig a hóhért kell kivonni a képletből.
Ez a megoldás rendszer hibájára.
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda




Továbbmenve, arra kérlek, hogy nézz a tükörbe és válaszolj a következő három kérdésre:  
Hiszel Istenben?
Szereted a magyar hazádat és nemzetedet mindenek felett?
Akarsz-e minden körülmények között a családodról és gyerekeidről gondoskodni?
Ha a válaszod mind a három kérdésre igen, akkor szerintem te is hungarista vagy.
De ne ijedj meg, nem mi ketten, te és én vagyunk ezzel így kizárólag. Nagyon sok becsületes magyar ember rádöbbent már erre, és ha segítségre van szükséged melletted fognak állni, acélos karral nyúlnak érted mielőtt elsüllyednél, neked nincs más dolgod most, csak az, hogy örülj a friss felismerésednek...
Jobbágy Levente

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése