2012. június 3., vasárnap

Propagandagépezet Szíria ellen

Hasonló hazugsággal tévesztették meg az embereket Líbia megszállásánál is. Ott indiai embereket mutattak, indiai zászlókkal tüntetve (ami hasonlít a líbiaira), míg a kép sarkába helyszínként Líbiát írták ki, mintha Kadhafi ellen vonulnának. Ez volt az indok, hogy az emberek igazságérzetét arra ösztönözzék, hogy igen szálljuk meg az országot.
A propagandagépezet beindult. A brit BBC azonnal tudósítani kezdett és rémisztő képeket közvetített a Houla városában uralkodó állapotokról. Fotókat mutattak, amin gyermekek szanaszét heverő holttestei felett lépkednek át a kormány emberei, és mindezt az ENSZ megfigyelők által közvetített képeknek állították be.
Aztán Marco Di Lauro saját facebook-oldalán megállapította, hogy valaki az ő által készített fényképeket használja fel a szír kormányzat elleni propagandára. A fotós korábban Irakban készítette a képeket, és a most vasárnap a BBC által mutatott képek az állítólagos szíriai mészárlásokról mind 2003-ban Irakban készültek. Persze a végletekig lebutított nyugati lakosságnak úgyis mindegy, mit lát ebből az egészből. Mégis mire gondolhat, aki elhiszi a fővonalú médiában dúló agresszív hazugságáradatot? "Arab kinézetű emberek fekszenek holtan a földön" - hogy iraki vagy szíriai? Ezzel már senki nem foglalkozik. "Mészárlás van, a NATO-nak azonnal be kell avatkoznia!"
A BBC által mutatott képek egyébként akkor születtek, mikor a 2003-as amerikai invázió után több ezer iraki gyermek holttestét szállították el beazonosításra, mert az invázió alatt a civil áldozatok nagy része tömegsírokba került.
Az ENSZ erre a 2003-as képre hivatkozva vasárnap rendkívüli gyűlést hívott össze, és elítélte a "houlai mészárlást". Ezt követően azonnal megjelent az interjú az iráni parancsnokkal. Csak hogy a nyugati terroristák tisztában legyenek a kialakult helyzettel. Úgy tűnik, a gyors iráni reakció a hétvégén Szíria lerohanását akadályozta meg.
(Szíria sem akarja leadni a pénzkibocsátás jogát a Rotschildoknak (mi 2000-ben az előző Orbán-kormány idején leadtuk!), ráadásul olajat találtak Palmyra mellett, ahol a Mol is ott nyomul, és így aztán a francia idegenlégió beöltözött szír ellenállónak, és lőnek, mint állat. Irak, Líbia, Afganisztán tönkretéve, Szíria, Irán még előtte van... Meddig tűröd még Uram????)
Kérd Hangosan:
Jézus Krisztus nevében kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki ezekre a konfliktusokra, amik Szíriában vannak. Az Isten akarata teljesedjen ki mindazon személyek életére, akik ezekben a konfliktusokban részt vesznek, áldozataik neki, vagy a háttérből szándékosan szítják a problémákat! Az Isten tegyen Igazságot ezekben a dolgokban!
Ámen! Ámen! Ámen!

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/media-befolyasa/1519-propagandagepezet-sziria-ellen 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése