2012. július 18., szerda

Sorban meggyilkolják a szír vezetőket

Nemrég robbantás rázta meg Damaszkusz belvárosát, a merényletben több szír tisztviselő is meghalt. A merénylet áldozata lett a szír katonai hírszerzés vezetője, a belügyminiszter pedig megsebesült. A robbantást egy öngyilkos merénylő hajtotta végre, aki az épületben ülésező vezetők testőrségének alkalmazásában állt.
A Nyugat az orosz katonai támogatás miatt nem lát más lehetőséget Szíria feldarabolására, mint hogy sorban célponttá válnak a szír vezetők. A merényletek fő célpontja nyilvánvalóan Bashar Asszád szír elnök, de a szír vezetésben az újabb személycserék is zavart okozhatnak, ezt pedig egyetlen módon tudják kikényszeríteni: ha sorban meggyilkolják a szír vezetőket.
Ilyen féreg-lelkű emberek ülnek nyugaton a vezető pozíciókban – ez minősíti az USA és az Európai Unió valós külpolitikáját. Ezek gondolják azt magukról, hogy "megmentik az emberiséget". A változások után az ítéletük is a cselekedeteiknek megfelelő lesz! Akkor merjen az amerikai külpolitika demokráciáról és emberi jogokról prédikálni!
Molnár István


Az USA Kongresszusának képviselőháza csütörtökön jóváhagyta a 2013. évre szóló hadi kiadások törvénytervezetét mintegy 606 milliárd dollár összegben. Ebből 87,7 milliárdot Afganisztánra és egyéb külföldi hadműveletekre szánnak.
Ezen kívül a képviselőház hozzáadott a hadi kiadások költségvetéséhez több módosítást, amelyek közül az egyik megtiltja a Pentagonnak az együttműködést az orosz Roszoboronexport társasággal, mivel az fegyvereket szállított Szíriának.
A módosítés kezdeményezője Jim Moran köztársasági kijelentette, hogy „elfogadhatatlannak” tartja fegyverek vásárlását egy olyan társaságtól, amely „közvetlenül részt vett ártatlan szíriai férfiak, nők, gyermekek ezreinek meggyilkolásában”.
Érdemes megjegyezni, hogy a módosítást néhány órával azután fogadták el, hogy Oroszország újra megvétózta a Basar al Asszad rezsímje elleni szankciók bevezetését előirányozó ENSZ határozattervezetet.
ruvr.ru

A NATO a török médiával terelgeti a patkányokat

 

A nyugati média megismétli a líbiai forgatókönyvet, most épp a szír elnök sérüléséről írnak. A török média szerint Bassár Asszád szír elnök állítólag megsebesült a fővárosban zajló harcok során, és Latakiába vonult vissza sérülten. Mivel a nyugati média cionista irányítás alatt van, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az egészből semmi nem igaz. Ebből a hírből csak a helyszín a fontos, mert ha Latakiát említik, akkor az annyit jelent, hogy a NATO erők Latakiára fogják összpontosítani a támadásokat, és emiatt akarják előtte a lázadó patkányokat is odacsődíteni.
Ez egy logikus célpont, mivel tengerparti kikötőváros révén stratégiai fontosságú hely, amire a NATO logisztikának szüksége lehet – ki akarnak rakodni, mielőtt még az orosz flotta odaér. A lázadó patkányaik eleve az amerikaiaktól és arab szövetségeseiktől kapott tüzérséggel és járművekkel közlekednek, egy ilyen hírrel könnyen oda lehet őket csődíteni a kiszemelt területre – a NATO vezetés is feláldozhatónak (patkányoknak) tartja őket.
Történik mindez azután, hogy a szír lázadók „üzenetünk Bassár Asszádnak” címmel egy korábban Líbiában készült videót tettek közzé több internetes közösségi portálon, amin a líbiai lázadók Kadhafi holttestét gyalázzák. (utalván arra, hogy Asszádra is ez a sors vár) Nem nehéz felismerni, hogy a NATO a török médiát a szír belügyekbe való beavatkozásra használja fel. A szír hatóságok rendszeresen elkobozzák a NATO által az országba csempészett kommunikációs eszközöket, így a patkányok állatias ösztöneit felhasználva a médiában terjesztett hírekkel zavarják őket a következő célponthoz.
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése