2012. augusztus 14., kedd

Teljhatalmat kapott Izraelben Netanjahu – Lehet közeleg az Irán elleni támadás?

Ha nem lenne rengeteg olaja Iránnak (földgáz is van), akkor nem lenne olyan fontos megtámadni. Szíriában Mol közreműködéssel hatalmas olajmezőt találtak az egykori selyemút mellett, Palmyra közelében. Fontos természetesen a pénzkibocsátási jog és az esetleges aranytartalék megszerzése is. Atomerőműve a világ sok országának lehet, de Iránnak nem! Atombombája is van nagyon sok országnak, többek között Izraelnek is. Iránnak nem lehet. A gyűlölködés nagyon rossz tanácsadó! Irán hatalmas, 80 milliós ország, lakosságának többsége 30 év alatti. Lehet, hogy Szíriához hasonlóan Iránba is be fogják vetni a szokásos „ellenállókat”: az idegenlégiót és egyéb állig felfegyverzett „ellenzéket”. És aztán magára hagyni a szétbombázott országok társadalmát, és rátenyerelni a demokrácia ürügyén a készleteire. Az ilyesfajta demokráciába elég sokan belehalnak!


„Zárjátok börtönbe az ötven leggazdagabb bankárt, és nem lesz háború többet a földön.” (Henry Ford)


IZRAELBEN BECSAVARODTAK TELJESEN
A zsidó vezetés most azt találta ki, hogy Netanyahu miniszterelnököt különleges jogokkal ruházta föl. Nevetséges ötlet, ez is csak zsidó propaganda. Most azt állítják, hogy erre azért volt szükség, mert Irán "fenyegeti" őket. Melyik ország az amelyik immár évek óta, minden nap azt üvölti világgá, hogy Iránt meg fogják támadni? De ma volt egy érdekes elszólás. Ma is előjöttek azzal a mesével, hogy még november előtt megtámadják Iránt, mire Obama üzent nekik és lehűtötte a betegeseket. Izrael egyedül semmilyen légitámadást nem tud csinálni, Amerika meg most ebben nem segíti őket, mert az amerikai elnökválasztás és Obama második kormányzása mindennél fontosabb. Mellesleg a zsidók a nevetséges propagandájukat Irán megtámadásával csak a hülyéknek szánják, mert aki ismeri a helyzetet az tudja, hogy ez az iráni nemlétező atombomba csak egy ürügy az izraeli propaganda számára. Aki ismeri az atomtechnikát az tudja, hogy egy ország sem akar atomfegyvert bevetni, mert tudják, hogy az atomfelhő és sugárzás őket is érheti azonnal. Ma a legtöbb ország nem azért tart atombombákat, hogy használja ezeket, hanem zsarolás céljából. Főleg akkor nem használnak atomfegyvert, ha egymás mellett sok kis ország van. Mondjuk Szibéria közepén vagy a Csendes óceán közepén nem okozna nagy kárt egy atomrobbanás, de a Közel-Kelet nem ez a terület. Izrael még sok hónapig hülyíti a közvéleményt az Irán elleni csapással. Arról persze hallgatnak, mint ami a képen is van, hogy a zsidók rettegnek és tüntetnek hónapok óta, mert nem akarnak meghalni Irán miatt. Ki gondolta volna jó egy éve, hogy Izraelben háború ellenes tüntetések lesznek? Valóban az van, hogy Izrael a pattogó bolha szerepét választotta és ez is jelzi, hogy mekkora bajban vannak. Irán csöndben van és a napokban bemutatták azt a rakétájukat, amivel a közeljövőben műholdat akarnak föllőni. És hová lettek azok a zsidó vágyak, hogy Iránban belső lázadást szítanak...Meg hogy Ahmadinejad elnököt megbuktatják...Meg hogy az iráni vezetésben súlyos belső feszültségek vannak...Ezek mind a zsidók hamis propagandái voltak. Amit Izraelben állítanak annak általában az ellenkezője szokott igaz lenni.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/izraelben-becsavarodtak 


 Cionisták pánikban csak védekezni tudnak

A PressTV jelentette, hogy Izraelben közel 400 tudós egy peticiót adott át a zsidó pilótáknak, hogy eszük ágába sem legyen megtámadni Iránt, mert ezzel globális pénzügyi válságot idéznének elő, a háború más térségekre is kiterjedne, Izrael elpusztulna és ők nem akarnak meghalni és ráadásul a atomfelhő Izraelt is elérné. Azt is a pilóták figyelmébe ajánlották, hogy egy ilyen támadás során iráni fogságba is kerülhetnek. A közleményt az interneten is terjesztik és több katonai vezető is próbálja lebeszélni a kormányt, hogy verje ki a fejéből Irán bombázását. Az elmúlt napokban Amerika újból kifejezte, hogy elege van már Izraelből és ők egyedül képtelenek lennének Iránt megtámadni, ugyanakkor Amerika ezt most nem tervezi. Miután két éve Irán fölvonultatta  az összes rakéta és más technikáját, azóta Amerika kezd kijózanodni és már nem emlegetik Irán megtámadását. Amerika két fogyvert fejlesztett ki az utóbbi időben Irán ellen. Mindkét kisérlete sikeres volt. Az egyik egy úgynevezett betontörő bomba, ami közel 30 tonna súlyú! De arról Amerika sem szólt, hogy ezt nagy magasságból mivel dobnák le? És milyen a pontossági találata lenne ennek a súlyos bombának több km magasságból? A másik csodafegyverük egy nagysebességű cirkáló rakéta, ami szintén nagy magasságból támadna. Ezt ugyan célra tudják irányítani, de a hatásossága kétséges. Egyelőre Izrael fő a saját levében és "Gyurikámnak" (Nógrádi György) sincs semmi épkézláb  ötlete arra nézve, hogyan menekülhetne meg Izrael a saját maga állította csapdából? A tévékben újabban eltüntek az izraeli helyzetet bemutató és elemző műsorok! Ez már valóban a vég. Szíriának nagyobb jövőt jósolunk, mint Izraelnek.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/cionist%C3%A1k-p%C3%A1nikban-csak-v%C3%A9dekezni-tudnak 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése