2012. november 5., hétfő

Bűntudat sújtotta amerikai katonák

Az amerikai katonák felébrednek a háború valóságára. "Próbáltam keményen büszke lenni, de éreztem, ez szégyen. A rasszizmus tudata elfedi a valóságot, a megszállást. Ezek az emberek voltak. Ezek voltak az emberek."

"Egyetlen bombára milliókat tudnak költeni, de a bomba csak akkor válik fegyverré, amikor a katonák hajlandók parancsra használni. Katonákat tudnak küldeni mindenhova a Földön, de csak akkor lesz háború, ha a katonák készek a harcra."

"Fel kell ébredni, és rájönni, hogy a mi valódi ellenségeink nem egy távoli föld, és nem az emberek, akiknek nevét nem tudjuk és kultúrájukat sem értjük. Az ellenség nem az emberek, nagyon jól tudjuk, és ezekkel az emberekkel tudunk azonosulni. Az ellenség egy olyan rendszer, ami a háború bére, amikor az nyereséges. Az ellenség a vezérigazgatók, akik minket ebbe a munkánkába kényszerítenek, amikor ez nyereséges, a biztosító társaságok, akik megtagadják tőlünk az egészségügyi ellátást, amikor ez számukra nyereséges, a bankok, akik elveszik az otthonainkat, amikor ez nyereséges. A mi ellenségünk nem öt ezer mérföld távolságban van, igazuk van itthoniaknak. Ha szervezetten tudunk harcolni a mi testvéreink oldalán, meg tudjuk állítani ezt a háborút, és akkor hagyja abba ezt háborút a kormány, és mi is létrehozhatunk egy jobb világot. " - Mike Prysner háborús veterán
katona beszéde.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése