2012. november 30., péntek

Orbán kontra Kásler

Orbán beléptetné az embereket az árfolyamgátba, Kásler óva int ennek igénybevételétől.
Ezt is megértük, úgy néz ki, hogy egyelőre nagyobb hitelem van (legalább is az adósok körében), mint Magyarország miniszterelnökének. Ennyi szerénytelenséget nézzenek el nekem, előre is köszönöm.
A miniszterelnök szokásos rádió interjujában a következőket mondta:
Kérem figyeljenek, mindenki aki csak tud lépjen be az árfolyamgátba”
Az RTL Klub híradójában állítólag azt mondták be, hogy a Bankszövetség és az RTL Klub által megkérdezett szakértő is egyetért ezzel. Végre legalább hárman egyetértenek az országban, nem is annyira széthúzó ez a magyar nép mint mondják, bár nem tudni, hogy a megkérdezettek mindegyike magyar-e.
Még pár hete ugyancsak az RTL klub azt sugározta, hogy a bankok bevallása szerint ahol Kásler kampányol, ott erősen csökken a fizetési hajlandóság, tehát nemhogy árfolyamgátat nem veszik igénybe, hanem még fizetni sem fizetik a jogtalan követeléseket. Ha igaz a hír akkor minden 10 adósból csak 2 azaz KETTŐ rögzített, összesen 78 ezren.
Az árfolyamgát nem szolgálja az adós érdekét, nem beszélhetünk semmilyen rögzítésről mindaddig amíg az elkövetett törvénytelenség és mulasztás ki nem mondatik és kártérítést nem fizetnek a bankok.
Addig amíg Orbán Viktor a bankok érdekei mellett kardoskodik én továbbra is azt mondom, hogy az árfolyamgáttal megvezetik az adósokat és ezáltal a költségvetés forintjait juttatják a bankárok feneketlen zsebébe.
Orbán forintgyengüléssel és egész európára jellemző pénzfelhígulással riogat. Ez szerintem alkalmas a tömeges pánikkeltésre.
Tisztelt miniszterelnök úr! Ne riogasson, hanem a kétharmados fülkeforradalom vezetőjeként stabilizálja a gazdaságot és a magyar forintot, ha meg ez túl nagy feladat, akkor tessék lemondani, mert kárt okoz Magyarországnak!
Kelt, Gyulán 2012.11.30.-án

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése