2012. november 30., péntek

Mennyei Üzenetek. MAI ESEMÉNYEKc

Szeptember 13.
 
1.)DEMONSTRÁCIÓK A KÖVETSÉGEKNÉL
 
Újból szólnom kell a világhoz, mert óriási tűz gyújtására készülnek. Sokáig fogják azt táplálni, és le fogják rombolni a még megmaradt reményeket is a Közel-keleten. Gúnyolódások,csúfolódások, és demonstrációk mindenfelé. Azonban az igazán nagy erőszak még várat magára, azt még nem robbantják ki.
 
A diplomaták mind lázasan dolgoznak, és nyilatkozatokat küldözgetnek egymásnak. A sajtó pedig mindezt kommentálja. A média leadja. De már túl késő. A sátán tüzéhez már minden összeállt, és én hajszálpontosan megnevezem erődítményeik központjait; Kairó, Szíria, és Irán. Ezeket a tűzfészkeket a muszlim szélsőségesek védik, és fegyverzetükön nem lehet áttörni.
Ezek a tüzek lesznek majd a következő lépés, - a következő fázis. Még nem vagyunk a sátán által előkészített tűz centrumában.
 
 
Szeptember 14.
 
2.) A FORTYOGÓ FAZÉK
 
Sokan nem látják, mi történik, mert csak emberi normák szerint mérlegelnek. Nem látják az ember szívét, és azt sem, hogy a csata valójában az emberi szívben folyik a jó és a gonosz között, hogy (a rossz) birtokolhassa azt. Ha az ember átadja magát a gonosznak, a szívét adta neki. Beszippantja őt magába a sötétség és a gonoszság. Némelyeket nagyon mélyen, és ők a gonosz eszközeivé lesznek. Másokat kevésbé, őket nem tudja a gonosz hadra fogni.
Ez már régóta tart a Közel-Keleten. Ezek a tüzek azért tombolnak, mert oly sok szívet találnak, amely táplálja őket. Ezekből lesz a sátán fortyogó fazeka, melyet emberi erő nem képes kioltani.
 
Szeptember 15.
 
3.) A LEÍRHATATLAN ELKERÜLHETETLEN?
 
Nincsenek szavak arra, ami következik. De ha le is tudnám írni a zűrzavart, és a pusztítást, az emberi elme azt nem tudná felfogni. Mert ez kívül esik az emberi fogalmakon és a felfogó képességen. Senki nem tudja már irányítani a mészárlást, vagy azoknak a pokoli szenvedéseknek a nagyságát, amelyeknek emberi életek lesznek kitéve.
 
A tüzek lenyelik az erdőket, és a vizeket, elégetve az egyiket,és kiszárítva a másikat. Jeruzsálem romokban fog heverni, Izrael pedig remegni fog. Mindenfelé szükségállapotok lesznek, vészhelyzetek szirénáit lehet majd hallani. A világ rémülettel fogja ezt látni. Nem tették meg azokat a lépéseket, amelyekkel mindez megelőzhető lett volna.
 
El lehet kerülni ezt a jelenetet? Vagy elküldhetem fiamat, a pápát, hogy mentse meg Jeruzsálemet a teljes pusztulástól, hogy mielőtt még bomba esne rá, vérét ontsa ahogyan erre még nem volt és nem lenne példa?
Ő az egyike annak, amit a szívemen viselek, az én drága egyetlenemet, aki kezdettől velem van, és akit én sohasem hagytam el. Ő az, akit fel fogok emelni. Ő közelebb áll majd hozzám, mint bármikor előtte, - ő, és azok, akik vele vannak.
 
Szeptember 16.
 
4.) AZ EGÉSZ VILÁG FOGJA LÁTNI
 
Senki nem fogja megérinteni mindazt, ami szent az Én Számomra, kivéve annak módját, és mértékét, amit engedek megtörténni. Minden esemény az ellenőrzésem alatt lesz, melyek a szent helyeket érintik, és azokat a személyeket, akik szándékaimnak lettek szentelve.
 
Semmi nem történik véletlenül, vagy találomra. Ezek a személyek pontosan tudni fogják, hogy mit, és mikor kell tenniük, hogy ezen események legnagyobbikát véghezvigyék.
 
Ezen eseményeket nem szabad elrejteni a világ elől. Mindenki látja majd, mindenki számára felfogható lesz. Nem lesznek elrejtve, éppen ellenkezőleg. Hatásuk az egész világot érinteni fogják, amint majd látják, és meg is értik azokat, ahogy kiteljesednek.
 
Szeptember 16.
 
5.) A SÁTÁN BIRTOKAINAK LEROMBOLÁSA
 
Mi többet lehet még mondani? Ezek az események gyorsan peregnek majd le, egyik a másik után.
Mindegyik előkészíti majd az utána következőt. Mindet a Sátán tervelte ki évszázadok óta.
Azonban itt rejtett erők lesznek. Az én kezem fogja irányítani az eseményeket. Én pedig enyhíteni fogom azokat. Nem fognak azzal a teljes pusztító erővel rendelkezni, amire a Sátán gondolt, és amit elő akart idézni.
 
Ami még ennél is fontosabb, meglepő irányt vesznek majd az események, amely a Sátán számára egyáltalán nem kívánatos. Megsérül majd néhány ember, akiket azért helyezett oda, mert azt várta tőlük, hogy majd még nagyobb pusztítást fognak okozni.
 
Ezekben a folyamatban lévő eseményekben, melyek feloszlatják a világot, az Én hatalmam véget vet majd a pusztító sátáni terv néhány fontos részének.
Aki a tüzet meggyújtotta, az éppen a saját birtokait fogja majd felégetni vele.
 
Október 16.
 
6.) BEFEJEZŐ SZAVAK
 
Ne féljetek, kicsinyeim. Még ezek a pusztítást okozó események is az Én kezemben vannak. Mindenkit biztonságba helyezek, aki hozzám fordul. Sok védelmi forrás, és sokféle menekülő út van a gonosz elől, amikor eljön. De kevés az idő, és ti nem térhettek ki az elől, aminek meg kell lennie, vagy aminek már be kell teljesednie.
 
Végezzetek jó szentgyónást, tartsatok bűnbánatot, és határozottan forduljatok el mindentől, ami gonosz. Mindenkinek meg kell tisztulnia, megújulnia, és újra kezdenie. Bocsássatok meg egymásnak, erősítsétek meg kapcsolataitokat, és ily módon egymás mellett legyetek, hogy segíteni tudjatok.
Végezetül pedig: ne féljetek. A félelem nem tesz jót. Helyette inkább imádkozzatok, reménykedjetek, és cselekedjetek. Én vezetni fogok mindenkit, aki hív Engem. Nem hagylak cserben titeket. Hamarosan újra szólni fogok hozzátok a világról, és problémáiról.

Olvass tovább: http://www.uzenetek.eu/news/mai-esemenyek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése