2012. december 2., vasárnap

A Fehér Kéményseprők felhívása

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége a keresi a bajbajutott, kisemmizett, megalázott és becsapott honfitársakat. Egyre több panasz és segélykiáltás érkezik be hozzánk, hogy magukat otthonvédőknek hívó, rendőrökre és nőkre támadó egyénekről. A panaszosok arról számolnak be, hogy igen magas összeget fizettek ki, a segítségnyújtás azonban még is elmaradt vagy szóba sem álltak velük, illetőleg még ők voltak felháborodva.
A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége nem lát különbséget a csaló bankok és a devizahiteleseket kihasználó, magas összegekért semmit sem nyújtó pénzéhes emberek között. A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége megalakulása óta nem csak a kilakoltatások ellen, de a korrupt ügyvédek és jogvédők ellen is küzd, akik akadnak szép számmal.
Kérjük, akiket becsaptak jelentkezzenek az info@feherkemeny.com címre megküldeni szíveskedjenek az ügyvédek, valamint különféle jogvédők által okozott sérelmeket, amiket bizonyítani lehet, akár tanúkkal, akár dokumentumokkal! Kérjük, hogy minél szélesebb körben jelezzük, van segítség a Fehér Kéményseprők Szövetségénél, akik eddig is eredményesen léptek fel a visszaélések ellen!

(feherkemeny.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése