2013. január 2., szerda

Megtévesztés - Háború - Holokauszt kutatás

Megtévesztés - Háború - Holokauszt kutatásMennyire lesz "Boldog Újév" 2013? Kérdéses, de amit évekkel korábbra vártunk, részben már bekövetkezett. Igaz nem jött el a "világvége", mint ahogy sokan hagymázas elképzeléseik kivetüléseként megjósolták, de ez is csak a figyelemelterelés része. Sokan bedőltek ennek, és a legrosszabbra készülve leírták magukat. A megtévesztési manőver "majdnem" jól sikerült, bár mint jeleztem is korábban, még nem hajtottak végre minden elképzelést, amit elterveztek. A következő Armageddon riasztáshoz később újabb "mese" dukál. Európa még nincs teljesen kifosztva. Az év mérlege, hogy az USA vezetést irányító Bilderberg Group stratégiai tervező csoportja, a CSIS, karöltve kiszolgáló szervezeteikkel kiiktatta és figyelmen kívül hagyja akár az USA, akár az európai tagországok polgárai akaratát, de aláásta a Közel-Kelet és az Afrikai-Unió alapjait is. Az USA bábkormánya, és Európa bábkormányai, nemhogy nem képesek, de nem is tudnak felmutatni semmilyen ellenállást, pedig tudják, hogy sem számukra, sem a népük számára sem tudnak mást mondani, mint hazugságokat. Ráadásként ezt még egy gazdasági Unióval is súlyosbítani akarják. Persze, két nagypofájú koldusszegény rabló együtt jobban tud fenyegetőzni...

Az ESM (Európai Stabilitási Mechanizmus) annak ellenére jött létre, hogy mindenki tudja, az euró-övezeti országok kiszolgáltatottsága egy korlátlan hatáskört biztosító önkényuralom megvalósítását jelenti. Az euró-övezetbe nem tartozó országoknak már megmutatták Magyarország példájával, hogy ha engedetlenek, vagy nem tejelnek, lerontják a valutájukat, mert a LIBOR-botrány és pénzügyi csalásokkal tarkított amerikai 43 ezer milliárd dollárt, és Európa összes vagyonát bankcsalásokkal ellopó "tolvaj-rabló rendszer", a Goldman Sachs "befektetőinek" vezetésével, és a zsidó irányítású kormányok tevékeny közreműködésével mindenkit kifoszt. Az ESM, egy felelősségre vonhatatlan, korlátlan jogköröket biztosító kirablásra létrehozott rendszer. A zsidó érdekeket kiszolgáló és képviselő Angela Merkel, németeket terror-diktatúrában tartó Európa felszámolójaként, az EKB által is meghatározott tervezet tekintetében is, a megvalósítás következő fázisába lépett a City of London elképzelései szerint.

A "globális felmelegedés" hazugságaira hivatkozva halálra ítélték a Világ népességének túlnyomó részét azok, akik felmelegítik a légkört a fém nanorészecskék permetezésével, és mesterséges napkitörések generálásával, majd ezért másokat büntetve "díjakat" szednek be. Nehéz eldönteni, hogy a "szén-dioxid kvótákat" azért fizettetik-e, hogy legyen miből a légkör felmelegítését finanszírozni, vagy azért, hogy bunkereket építsenek maguknak a maguk által okozott katasztrófák kivédésére. A permetezések légkörre gyakorolt hatásait egy szabadalom is bizonyítja, mivel felmelegedést okoz a fém nanorészecskék szórása, bár sokan még ott tartanak, hogy "összeesküvés elmélet" maga vegyi-permetezés is, miközben rákkal és Alzheimer-kór szerű elhülyüléssel jutalmazzák jóhiszeműségüket. Kilopják a szemünket, arcátlanul hazudnak, pedig ahogy mi is, ők is tudják, hogy egy olyan világot hoztak létre, amelyikben semmi sem működik, csak a csalás és a megtévesztés, egy virtuális világ. Kétezer év aknamunkája ássa alá a világ társadalmait, és a méreg mindenütt szétterjed. Szemét, törvénytelen, nemzeteket kiirtó háborúikkal van tele minden, ahova csak betették a lábukat, és még sértődötten elvárják, hogy jó hülyeként tapsoljunk is hozzá, vagy, mint Merkel jelezte is, aktív résztvevői legyünk a gyarmatosító háborúnak.

Hányingert kelt, amikor "pénzügyi-gazdasági elemzők" a hazugságra épülő álhíradásaikat magyarázzák, és próbálják úgy beállítani ezeket, mintha egy "működő világgazdaságról" beszélnének, de az amiben élünk, amiben élni kényszerülünk, és amit megpróbálnak "elemezni" a csalások hazugságok elkenése. Az emberi aljasság netovábbja, hogy meddig volt képes lezülleszteni a pénzhatalom, a bankárkaszt az emberiséget. A nyomorult génhibás patkányok torz lelkülete nem képes sem fajokban, sem emberiségben gondolkodni, mert a hatalom vörös köde elboritotta rothadó elméjüket. Hazaáruló kormányok, áldemokráciája a huszonegyedik század mérlege. Megmutatták, hogy meddig képes lealjasodni az amúgy is az emberiség szemetét képező, magát "elitnek" nevező genetikai hulladék.

Szíriáról sem mondott le a globális maffia. Ott a "terrorista" fogalma átértékelődik, mintahogy Palesztina esetében is. Mi történt Szíriában? Honnan jött a káosz egy gyönyörű, békés országban? Szírek, akik elítélték a háborút? Ezekre a kérdésekre a válasz a "Diary Siria" című film. Riporter: Anastasiya Popova


A "törvények" is csak arra kellenek, hogy a naívabb népességgel elhitessék, létezik még törvényes rend, bár az mellett, hogy a Hágai Nemzetközi Bíróság is a magyar bíróságok szintjére süllyedt, az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága már támogatja a SZABAD HOLOKAUSZT KUTATÁST. Igaz, ezt is elhallgatták, mert az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága 102. Ülésén, került sor erre a döntésre Genfben 2011. júliusában, 11-től 29-ig megtartott ülésen, de érdekes módon csak a múlt hónapban vált nyilvánossá. Az ENSZ Emberi Jogi Egyezmény - köztük a Németországi Szövetségi Köztársaság, Franciaország, Ausztria és Svájc részére - kötelező erejű határozat, hozzávetőleg a következő szöveggel lépett érvénybe (§ 49, CCPR/C/GC/34):

A törvények szerint, hogy a történelmi tények alapján tett véleménynyilvánítás kötelezően törvényellenes lehet, nem egyeztethető össze az Egyezménnyel, amelyet az aláíró államok tekintetében, tiszteletben kell tartani a szabad véleménynyilvánítást. Az egyezmény lehetővé teszi, hogy ne legyen általános tilalma a kifejezésmódnak, téves véleményeknek, vagy téves értelmezésnek a múltbeli eseményekről.

A bizottság döntése nem kevesebbet jelent, mint hogy a meglévő törvények törvénytelenek, és hogy bevezetés idejétől minden ítéletet hatályon kívül helyez, valamint, hogy az elítélteket kártalanítani kell. Spanyolország és Franciaország legfelsőbb bíróságai már döntöttek a megfelelő jogszabályokról az elmúlt hónapokban, míg a német média, és a közönség, de a magyar kormány is, az ENSZ-határozatot visszatartotta a mai napig. Ez azért lehetséges, mert az NSZK, Ausztria, de hazánk is, közvetlenül a cionista szövetségesek "gondnoksága" alatt áll.

A szabad holokauszt kutatás támogatása tehát nem kevesebb, mint a járulék, hogy megakadályozzák a III. Világháborút, bár a háború nem ért véget a II. Világháborúval. Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága tudja ezt, Ahmadinedzsád elnök tudja ezt, és tudjuk mi is, ahogy az EURÓPAI AKCIÓ résztvevői is. A méltatlan hízelgés Európa előtt az amerikai-cionista politika részéről csak azért lehetséges, mert eddig kényeztette magát NSZK-ban és egész Európában a holokauszt vallással, és mert az európai népeket ezzel befolyásolták. Ezek szerint a zsidók, mint az örök "áldozatok" és az amerikaiak, mint az örök "felszabadítók" szerepelnek, de hogy ki kicsoda, azt eddig is jól tudtuk. Az egyetlen ok, az "ilyen" együttműködésre az uniós kormányok részvétele Nyugat-Irakban, Líbiában, és talán hamarosan Szíriát és Iránt érő támadás támogatása, vagy akár további bűncselekmények elkövetése büntetlenül.

Abban azonban, nagyon tévednek, ha alábecsülik Iránt, az oroszokat és kínai érdekbarátaikat. Bárki, aki Iránt támadja, csak egy őrült lehet, aki a végidők armageddoni csatájára spekulál, no meg persze kapzsiságból a kőolaj és földgáztartalékokra. Az alap lehet bármi, akkor is azt jelenti, hogy a jog és a szólásszabadság oszthatatlan. Attól még senki nem képviselője a nemzeti szocializmusnak, ha bűncselekményekről keresi az igazságot, és ezért bebörtönözték. Amikor az emberek rájönnek, hogy az egész mögött az "izmusok" állnak, orvosolni kell a "társadalom tervezőmérnökei" károkozását, amit a bankster maffia rendel, -és a cionista csatlós kormányok valósítanak meg...


Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése