2013. április 1., hétfő

"A HATÁRTÓL DÉLRE" CÍMŰ FILM LELEPLEZI A CION-GLOBALISTA TERRORRENDSZERT
































"A HATÁRTÓL DÉLRE" CÍMŰ FILM LELEPLEZI A CION-GLOBALISTA TERRORRENDSZERT
Aki a YT-on megnézi O. Stone filmjét,  már az első percek után rájön arra, hogy ezt a filmet nálunk nem fogják leadni, még a tévékben sem. Pedig ilyen filmre nagy szükség lenne. Éppen most, amikor az EU rablók dáridójukat ülik. Képek a film fontos részleteiből.
1 képen az amerikai szennylapokat mutatták, amelyek Chavezt kezdettől fogva gyalázták és mocskolták.
2 képen a két háborús bűnös egymást kitünteti.
3 képen Chavez fiatal katonaként amikor a puccsot szervezett, de a fővárosban ez nem sikerült és a tévében bejelentette, hogy leteszik a fegyvert.
4 képen amikor győztesként elnök lett.
5 képen amikor mutatja országa nagy szabadságharcosát, Simon Bolivárnak a képét.
6 képen a legocsmányabb amerikai tévé mocsolta Chavezt és Moralest.
7 képen mutatják, hogy Venezuela példája átment Boliviába, majd Argentinába és Braziliába, Ecuadorba, Uruguayba és Peruba, más országok mellett.
8 képen az összefogott dél-amerikai vezetők az amerikai sajtó gyülölettüzében évtizedek óta. A filmben megszólaló minden politikus elmondta Amerika piszkos módszereit, hogyan akarták országaikat elpusztítani és kirabolni.
9 képen Morales elnök elmondja, hogy Tupac Katari indián szabadságharcosukat a spanyol gyarmatosítók kegyetlenül megkínozták és földarabolták. Bolivia nagy példaképe.
10 képen Morales elmondja, hogy Katari utolsó szava az volt, hogy „én meghalok, de milliók fognak követni.” Törvényszerű, hogy most Chavez után is ez a helyzet.
11 képen Chavez azt nyilatkozta a kérdésekre, hogy a népe győzni fog mindig, ha optimisták lesznek, ha harcolnak és reménykednek. Sajnos a mai magyar népről ez nem mondható el. Itt az ostoba csodavárás folyik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése