2013. május 17., péntek

Az ellenőrzött őrület


Az ellenőrzött őrületA rák kezelése az USA-ban egy több millió dolláros üzlet - hogy pontos legyek, 200 milliárd dolláros, amit meg kell valósítani ebben az üzletágban minden évben. Azonban a kezelések nem csak 98%-ban hatástalanok. Tovább rontanak a helyzeten a daganatellenes szerek, hogy "úgymondva" olyan életet tudjanak élni, ami hasznos lenne több tízezer szenvedőnek és ami lehetővé teszi számukra, hogy ez a szörnyű betegség csak kisebb mértékben enyhüljön - ha van ilyen - a gyógyszerektől, műtéttől vagy kemoterápiás kezeléstől függően. A rákkezelés az egyik legnagyobb hazugság az Egyesült Államok kórtörténetében. De elég volt! Megérdemled, hogy tudd az igazságot az onkológusok bűncselekményeiről és megtanulni mindent, amit tudni kell a hagyományos kemoterápia veszélyeiről, módszerekről és megismerni az "üzletelést" ezzel a betegséggel.

A kemoterápia több embert öl meg, mint a rák. Bizonyíték kell? Tudtad például, hogy 10-ből 9 onkológus nem hajlandó kemoterápiának alávetni magát, ha rákot diagnosztizáltak nála? Ez a 90%-a rákot "kezelő" orvosoknak, lenyűgözően tanúsítva az egyszerű igazságot, hogy a kemoterápia megöli az embereket. De miért ilyen nagy az onkológusok össz százaléka - úgy, hogy az orvosok annyi beteget győznek meg a terápia elindításáról - miközben megtagadják maguktól ugyanezt? Egyszerű: Mert tudják, hogy a kemoterápia nem csak hatástalan, hanem erősen mérgező is, de ettől függetlenül az összes rákos beteg 75%-a kap kemoterápiát. Nem sokkolók eléggé ezek az eredmények? A részletes értékelésnél a kemoterápia során kiderült, hogy a 98%-nál a közvetlen összehasonlítás "vs" kemoterápia, kezelés ellenes. Az utóbbi megközelítés megmutatta, hogy elhagyása jobb választás, mert csak 2-4 százaléka beszél az összes rákos betegnek egyáltalán pozitívan a kemoterápiáról.

Egy németországi tanulmány szerint, a 80 évesnél idősebb nők, akiknél mellrákot diagnosztizáltak, arra utal, hogy azok a betegek, akik semmilyen kezelést nem kaptak, átlagosan tizenegy hónappal hosszabb ideig éltek, mint azok a nők, akiket hagyományosan a rák ellen kezeltek. A hosszú távú vizsgálat időszak alatt (14 év), amelyet két ausztrál onkológus végzett, az elkészült dokumentumfilm, a "A Shocking Look at Cancer Studies" (Megdöbbentő pillantás a rák tanulmányokra) azt is kimutatta, hogy a szokásos kezeléseket, mint például a kemoterápia, ma széles körben alkalmazva szinte minden gyakori ráktípus ellen teljesen hatástalan - a teljes siker mértéke jóval kevesebb, mint 10% volt.

A kemoterápia egy barbár és teljesen értelmetlen eljárás. Ez nem csak megtámadja a rákos sejteket, és megöli őket, de a működő egészséges élő sejtek is a szervezetben. Szinte teljesen elpusztítja az immunrendszert. Bár extrém módon ez a kezelés a hererák és a leukémia ellen állítólag hatásosnak tekinthető. Sok esetben még mindig nem világos, hogy ez a "terápia" első körben a rákot öli meg vagy a beteget. Nem túlzás azt mondani, hogy a legtöbb ember, aki meghal a rákban, valójában megadta magát a terápiának. A mammográfia is többet árt, mint amennyit segít - és a megelőző mell eltávolítás teljesen értelmetlen.


Ironikus, hogy a hírhedt Council on Foreign Relations (CFR) tagja és az ENSZ-Saustalls "nagykövete" Angela Jolie, amputáltatta melleit. Az ő körei tudják mi folyik a rák üzletasszony körül. Angelina Jolie a globalistáknak dolgozott, akik minden emberi szenvedés okozói. Ez magában foglalja a folyamatos fenyegetés okozta félelmet is, az AIDS-től és a rák hazugságtól. Miután lemészárolták Líbiát, odautazott a romokhoz az Észak-atlanti Szervezet terrora által sújtott országba és dicsérte a NATO sikerét, a CIA és az al-Kaida terroristák támogatásával. Még a Kony 2012 kampány (ami viszont befürdött) Jolie a hozzájárulását adta, hogy előkészíti a talajt globális maffiapropagandájához Afrikában. Emellett lehetővé tette a hatékony reklám jelenlétét egy szíriai menekülttáborban Jordániában, kampányolva Assad ellen...

A mammográfia-ipar 4 milliárd dollárt jelent évente, sürgetve a nőket, hogy alá kell vetniük magukat a röntgen vizsgálatoknak annak érdekében, hogy "megvédjék" az egészségüket. Amit azonban nem mondtak el, hogy a mammográfia teljesen felesleges és veszélyes. Tény, hogy a mammográfia tízszer annyit árt, mint segít ezeknek a nőknek.
Van egy kevéssé ismert teszt a mellrák megállapítására, ami nem ad hamis pozitív vagy hamis negatív eredményt: a nyál teszt. Az Egészségügyi Intézet kutatói (University of Texas, Houston) felfedezték, hogy a mellrákos nők nyála eltérő fehérjéket szállít, mint az egészséges nőké. Ezeknek a fehérjéknek a vizsgálatát teszi lehetővé a nyálvizsgálat, ami valóban annyira egyszerű, hogy még egy fogorvos is elvégezheti.
Egy tanulmány szerint a kutatók a Nordic Cochrane Centreben Dániában, vizsgálták mind az előnyöket és a negatív hatásait hét emlőrák szűrési programnak, ahol közel 500.000 nő vett részt a vizsgálatban. Mivel a mammográfia oka a mell sejtek besugárzásának, növeli a női kockázatot a mellrák kialakulásában, nem kevesebb, mint 3%-kal. A modern rák kezelés = a "sötét középkor" gyógyszereivel.

A dokumentumfilm szerint "A rák gyógyítható", mondja a szakértő a rák elleni alternatív gyógymódokról, a nem túl távoli jövőben, majd felvetődik: "a Neander-völgyi" kezelés alkalmazása, műtétét, sugárterápia és a kemoterápia (vagy más szóval: "vágja, égeti, és mérgezi").
A statisztikák azt mutatják, nincs bizonyíték arra, hogy a hatékony a megelőző mastectomia - a mell teljes eltávolítása - tehát, hogy ez a beavatkozás meghosszabbítja beteg életét. Ennek ellenére a legtöbb onkológus ajánlja a betegeknek ezt a lépést. A megelőző mell eltávolítás felesleges és értelmetlen művelet - sok nő hiszi, hogy rákos beteg, mert az emlőrák szűrés hamis pozitív eredményt hozott. Ez azt jelenti, hogy meg vannak győződve arról, hogy el kell távolítani a mellet. A nők, akiknél ilyen kezelés kerül szóba, halálra rémülnek. Az úgynevezett CT vagy CAT vizsgálat, egy széles körben használt vizsgálati módszer a legtöbb rák esetében. A sors fintora, hogy a sugárzás a legveszélyesebb a CT vizsgálatoknál, és gyakran lehet ravasz a rák oka is. Kimutatták, a CT sugárzás is hibás, hogy nagy mértékben rákos, sérült lesz egy sejt. Egy friss jelentés jelent meg a New England Journal of Medicine folyóiratban, ami szerint legalább 150 rákos megbetegedésért lesznek felelősek a most elvégzett vizsgálatok a jövőben. Ezeket a számokat nem szabad félvállról venni. A sugárzás, amely megjelent néhány orvosi eljárásban, sajnos alulértékelt hozzájárulás az emlőrák és egyéb rákos megbetegedések növekvő előfordulásában. A Time magazin egészségügyi tanulmányok szerinti cikke azt mutatja, hogy az orvosok túl sok felesleges CT vizsgálatot, és ezáltal számtalan betegnél rákkeltő sugárzást okoznak. Sok mammográfia is helytelenül kalibrált, így a vizsgálat végrehajtásakor túl sok sugárzás szabadul fel. Ha egy nő 40 éves és folyamatosan ki vannak téve mammográfiai vizsgálatnak minden évben, legkésőbb 60 éves korára rákos lehet.

Nem csoda, hogy oly sok nő szenved ilyen típusú rákban, mert mind rendszeresen orvosa tanácsára vizsgálatoknak teszi ki magát egy bizonyos kor elérése után. A rák ipar ismeri a sugárzás és a CT közötti kapcsolatot, a mammográfia és a rák statisztikáit. Mindezek ellenére továbbra is sürgetik a betegeket, hogy vessék alá magukat ezeknek a "megelőző" intézkedéseknek. A hihetetlen igazság az, hogy a rendszeres mellrák szűréseket szándékosan használják, hogy hátborzongató módon a "vásárlói hűséget" biztosítsák, és így a profitot is a korrupt rák ipar védelmére. Ahogy már sejlik: a Komen adományokból, egy fillért sem megy rákkutatásra. Akár 95%-a az összes adománynak felhasználásra kerül a "szabad mammográfia," az afro-amerikai nők és férfiak vizsgálatainak finanszírozására. Ez biztosítja, hogy rákot kapjanak. A Komen pénz szinte kizárólagosan biztosítja, hogy több mammográfia és még nagyobb sugárterhelés érje a nőket. A nagy gyógyszeripari cégek hazudnak nekünk, azt akarva elhitetni velünk, hogy "gyógyítják" a rákot, és segítenek az onkológusok és BigPharma. Ügyes trükköket alkalmaznak. Így használják például a statisztikákat, amelyek csak relatív számokban bizonyítják az eljárások állítólagos hatékonyságát. Ha beteg, például, valakinek a rokona és a mellrák fenyegeti, akkor nagyon valószínű, hogy az orvos azt javasolja, hogy az alkalmas gyógyszer a tamoxifen. Azt fogja mondani, hogy a gyógyszer csökkentheti a kockázatát egy áttétnek 49%-kal, amely kétségkívül elég meggyőzően hangzik.

Az abszolút számokat nem mondanak, de a tamoxifen ténylegesen is csökkenti a rák kiújulásának kockázatát 1,6%-al, azaz 30-szor kisebb mértékben, mint ahogy a reklám mondja. A relatív számokat a "rugalmas statisztikákban" gyakran használják, mert ezekkel az onkológusok könnyen manipulálhatók. Így attól függően, hogy mi a célja az egyes statisztikákban a rájuk alapuló relatív számoknak, a jogorvoslatokat pozitív fényben tüntetik fel. A gyógyszeripari vállalatok fizetnek az onkológusoknak a drága, nem hatékony és a mérgező rák elleni gyógyszerek felírásáért és alkalmazásáért. A Journal of the American Medical Association szerint átlagban 75%-a a bevétel az onkológusok értékesítéséből származó kemoterápiás gyógyszerekből.

Az Astra Zeneca Inc. vállalatnak 280 milló dollár büntetést kellett fizetni egy polgári perben és 63 millió dollárt büntetőügyekben a szövetségi kormánynak, mert visszatérítéseket fizettek az orvosoknak a használt prosztata gyógyszer reklámozásáért cserébe, de sok onkológus nem orvos, hanem bűnöző. Sok onkológus elmondja a rákos betegeknek, hogy abba kell hagyni az antioxidáns-kiegészítők szedését a kezelés mellett. Miért teszik ezt? Állítólag, az antioxidánsok csökkenthetik a hatékonyságát a sugárzás -és kemoterápiának. Sok a nevetségesen hamis pozitív eredmény a rákkutatásban. Egy tesztsorozat keretében 1087-en estek át vizsgálatokon prosztata-, petefészek-és a tüdőrák betegséggel és a résztvevők 43% eredménye lett fals pozitív eredmény, ami majdnem fele a tesztelt betegeknek. Ezt a Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention folyóirat egy tanulmányában szögezi le! Szerencsére, egyre több és több ember ébred fel, és lát a rák mögött rejlő igazságra. Ezért terjednek a tapasztalt alternatív kezelési módszerek, amelyek biztonságosak és hatékonyabbak.

Sajnos a GMO növények, az élelmiszerekbe kevert vegyi-anyagok, a szándékosan rákkeltő anyagokkal szennyezett ivóvíz, a nehézfémek permetezése, a rákkeltő "gyógyszerek", a kísérleti atomrobbantások és szándékos reaktorbalesetek által légkörbe juttatott rádióaktív anyagok, az emberiség ellen kifejlesztett baktériumok és vírusok, a túlhajszoltság, a stressz, a bizonytalan jövő miatti félelem, mind-mind növeli a rákos megbetegedések számát, de legalább tudjuk, hogy ezekért kik a felelősek...


Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése