2013. július 18., csütörtök

70 ezer embert sikerült felbőszíteni a Kuruc letiltásával

- A Gondolatrendőrség a Facebookon is működik -

Letiltották a Kuruc Info oldalát. Ám az újjáalakult és megtízszereződött.

A nagy számok törvényét semmilyen betiltás nem tudja felül írni…”Feltesszük, a Kuruc azóta dupla látogatottságnak örvend, – s ez a lehető legtermészetesebb dolog. Ha az embereknek tiltani kezdenek valamit, az egyből érdekelni kezdi őket, – majd legendákat szőnek köré, – és már azok is odafigyelnek rá, akiket eddig nem érdekelt…”

…”Hetvenezer követővel szemben mit tehetnek? Az újjáalakult oldalak száma megtízszereződött. Mindet újra és újra letiltatják? – De akkor ki fogja nézni a Facebookot?”
- Hír és vélemények -

Pár napja írtuk: A Gondolatrendőrség figyel téged! - Nagy Testvér és Gondolatrendőrség a Twitteren – A Facebook is követi? – Hát követi. Sőt, meg kell állapítanunk; semmiben sem különbözik tőle.

Hír: Törölték a Kuruc Info Facebook oldalát
Mivel a TEV – Tett és Védelem Alapítvány oldala elérhetetlen (vajon miért is?), ezért a TEV Facebook oldaláról tájékozódtunk a történtekről:
TEV logo“TÖRÖLTÉK A KURUCINFO-T!
Az antiszemitizmus elleni Tett és Védelem Alapítvány harcot hirdetett az internetes gyűlöletkeltés ellen.
Budapest – Az antiszemitizmus elleni küzdelem céljából életre hívott Tett és Védelem Alapítvány, valamint az Anti-Defamation League – Rágalmazásellenes Liga (ADL) harcot hirdetett az internetes gyűlöletkeltés ellen. Az együttműködésük első nagy eredményét tudhatják ma maguknak. Kezdeményezésükre, a több mint 70.000 követővel rendelkező kurucinfo.hirportált törölték a Facebook oldaláról.
Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH), a Mazsihisz és több más zsidó szervezet és civilek által életre hívott Tett és Védelem Alapítvány, valamint az amerikai illetőségű ADL hetekkel ezelőtt közös beadvánnyal fordult a Facebook közösségi portálhoz. Beadványukban több tucat, egyértelműen uszító és gyűlöletkeltő bejegyzésre hívták fel a figyelmet, olyan írásokra, amelyek nemcsak az európai emberi normák, hanem kifejezetten a Facebook által meghirdetett gyűlöletmentes közösségi médiai szabályzással is szembe mentek, ezzel súlyosan megsértették a közösségi portál felhasználói feltételeit és semmibe vették a szolgáltató működési elvét és küldetését.
„A magyarországi közbeszéd minősége napról-napra romlik. Az antiszemita megnyilatkozásoknak már a Parlamentben is vannak büszke hangadói és képviselői, s az ott elhangzó rasszista, antiszemita beszédek mételyezik a közgondolkodást, rombolják a közbeszéd színvonalát. Ennek legfőbb képviselője a kurucinfo hírportál volt, mely évek óta terjesztette és gerjesztette ennek az egész társadalmat a gyűlölködés irányába taszító nézeteit. A portálon például külön Cigánybűnözés, és Zsidóbűnözés rovat is található.” – mondja Bodnár Dániel a Tett és Védelem elnöke. – „A mai győzelem csak a kezdet. Nem állhatunk meg, amíg meg nem tisztítjuk az internetet a gyűlöletkeltéstől.”
Na, erre, már a TEV saját oldalán is olyan kommenteket kapott, melyeket biztos nem tesz majd zsebre.
Az olvasók véleménye, – ugyanezen az oldalon:
TEV FacebookVarga Richárd: “Én nem akarom hogy még többen uralják Magyarországot ahová születtem.Már mindenhol a zsidók uralkodnak.
Hogy a mérhetetlen pénz iránti szenvedéjük ami már most is érződik az egész országon, végletesen kizsigerelje a környezetem és engem!!!
Nem akarom hogy teljesen betelepedjenek az országba, maradjanak ott ahol vannak, én sem akarok oda menni.
Felvásárolnak mindent, és éhbérért dolgoztatnak ha csak lehetőségük van rá. Őket nem érdekli hogy te hogy gebedsz éhen.”
Krisztián Urbán: “Ilyen erővel töröltessetek minden Magyar felhasználót… ott több mint 70.000 követő volt, ti betiltattátok 400 követővel és büszkék vagytok… aztán csodálkoztok,hogy nem szeretnek! Joga van mindenkinek azt szeretni amit akar és azt gyűlölni amit akar!”
A Kuruc Info véleménye az őt ért akcióról:
A Kuruc Info is reagált, és az olvasóit hívta segítségül. Ez pedig a jelek szerint 70 ezer segítő kezet és agyat jelenthet. Hiszen ennyi volt a követője az oldaluknak, – szemben a TEV 400 követőjével, – ahogyan ezt fentebb is említették.
A Kuruc ezt írta: ”Egyszer már sikerült visszavernünk egy hasonló támadást, mint ahogy a lekapcsolási kísérleteket is túléltük, és ebben az esetben is megpróbáljuk érvényesíteni igazunkat, azonban nem látunk túl sok esélyt a sikerre. Az ADL kormányoknak parancsol, így aligha fog ellenszegülni neki Zuckerberg cége. A kurucok azonban nem arról híresek, hogy feladják, így új Facebook-oldalt indítunk, de olvasóink segítségét kérjük.
Arra kérjük azokat, akik szeretik és követik munkánkat, hogy mutassuk meg együtt a magyargyűlölőknek, milyen erősek vagyunk, az országnak pedig azt, hogy milyen igény van a Kuruc.infóra. Tetszikeljék új oldalunkat minél többen, és kérjék erre ismerőseiket is – ebben a pillanatban így tudunk harcolni a 72 ezer ember száját befogni akaró zsidó gyarmatosítók ellen.”
Az olvasók pedig a felhívásnak megfelelően cselekedni kezdtek. A nagy számok törvényét semmilyen betiltás nem tudja felül írni, – és ez könnyen az ellenkező hatást válthatja ki, mint ami eredetileg a betiltó szándékában állt.
Kuruc fejléc a FacebookonA Kuruc Info új hivatalos Facebook oldalának 24 órán belül (cikkünk írásakor), majd 6 ezer követője lett és feltesszük ez csak a kezdet. (Amit azóta megint letiltottak – a szerk). Valamint a Facebookon alakult vagy 14 új Kuruc Info, vagy a Kuruc Info-t kedvelő oldal oldal, melyek jó részét az olvasók hozták létre. – Így tehát a Kuruc Fb oldala újá alakult és megtízszereződött. (És az új oldal letiltása után, még alakult vagy ugyanennyi. – A jelek szerint, tehát a letiltások, csak szaporítják a létrehozott új oldalak számát – a szerk).
A Szabad Riport véleménye:
A TEV közleményéből az utolsó mondat a kedvenc részünk:
„A mai győzelem csak a kezdet. Nem állhatunk meg, amíg meg nem tisztítjuk az internetet a gyűlöletkeltéstől.” – Na erre mondják azt, hogy köhög a bolha, vagy a farok próbálja csóválni a kutyát.
Ezek az idők bizony most már elmúltak. Hetvenezer követővel szemben mit tehetnek? Az újjáalakult oldalak száma megtízszereződött. (Most már meghússzorozódott – a szerk). Mindet újra és újra letiltatják? – De akkor ki fogja nézni a Facebookot?
Ki fogja megnyitni a Fb reklámjait? Ki fogja a reklámokban feltüntetett termékeket fogyasztani?
A Fb üzleti érdeke, hogy minél többen megnyissák, lássák, – hiszen csak akkor van reklám bevétele. Vajon meddig tűri el egy zsidó vállalkozás a bevételei csökkentését?
De ez csak a gyakorlati oldala a történéseknek.
Az elvi oldala még lesújtóbb, na nem a magyar nép számára, – hanem a basáskodni próbáló, és csakis kisebbségi véleményeket közvetítő szervezetek számára.
Ahogyan a korábbi cikkünkben is írtuk:
“A szólásszabadság alapvető emberi jog. – És a szólás utáni is… Eszünkbe jut a “Gondolatrendőrség” és a “Nagy Testvér” nyomasztó alakja is. (George Orwell – 1984).
Csakhogy most már 2013-at írunk. Forgatnák az idő kerekét visszafelé. – De eddig a világtörténelemben, ez tartósan senkinek sem sikerült. Minden egyes ilyen próbálkozás, csak sietteti az adott diktatúra bukását…
“Historia est magistra vitae” – A történelem az élet tanítómestere. – Vannak, akik tanulnak, és vannak, akik nem. – Ezek magukra vessenek. Minden egyes ilyen döntés, minden ilyen próbákozás a szólásszabadság elfojtására, – a visszájára fordul és tovább gyengíti a fennálló rendszer láncszemeit. – És mint tudjuk, az egész lánc minőségét, – mindig a leggyengébb lánszem határozza meg…”
Ilyen az, amikor valaki pofán vágja saját magát. – Mert bizony ez az egész ügy, már 24 órán belül a visszájára fordult. Így kell felbőszíteni az olvasókat, – akár mind a 70 ezer követőt is, – a jelek szerint sikerrel.
Feltesszük, a Kuruc azóta dupla látogatottságnak örvend, – s ez a lehető legtermészetesebb dolog. Ha az embereknek tiltani kezdenek valamit, az egyből érdekelni kezdi őket, – majd legendákat szőnek köré, – és már azok is odafigyelnek rá, akiket eddig nem érdekelt.
Ha pedig a Tett és Védelem Alapítvány még több ellenséget akar, akkor ez a lehető legjobb út efelé. – Vagy talán éppen ez volt a célja?
Szabad Riport Tudósító Iroda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése