2013. szeptember 11., szerda

Fasiszták és kutyacsip

A legundorítóbb náci-fasiszta szabadkömüves elemensek itt Szlovákiában az Új Szó napilapban találhatók, így egyáltalán nem meglepö módon, talán az összes szlovákiai újság közül, a kisebbségi magyar Új Szó napilap próbálta a napokban legjobban megfélemlíteni a lakosságot "kutya és macskacsip" ügyben, melyröl amúgy már sokan tudják, hogy valójában nem az állatvédelemröl szól, hanem köztes lépés a lakosság megcsipezése felé vezetö náci-fasiszta "új világrendi" úton. Szlovákia egyébként idáig nem volt élvonalbeli ezen dolgok teljesítésében: Magyarországgal ellentétben, aholis a kötelezö kutyacsip a náci-fasiszta Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor kormányzása idején már fokozatosan bevezetésre került. Nemhiába Szlovákiában is épp Orbán Viktor jóbarátja, Róbert Fico kormányzása idején történtek meg ezen lépések.
2013. augusztus 31-én címlapon hozta le az ÚJ Szó a következö hírt:
Kinyomozzák a csip nélküli kutyát
"Októbertől csipvadászat kezdődik : ellenőrök sétálnak majd az utcán, és megállapítják, melyik kutyában van csip, és melyikben nincs. ...
Tévednek azok a kutyatulajdonosok, akik azt hiszik, megkerülhetik a hatóságokat, és bírság nélkül tarthatnak olyan ebet, amelyiknek nincs elektronikus azonosítója.
...
Az állatorvosok műszerei csak körülbelül 20 centiméteres távolságból képesek leolvasni a csipeket, az állat-egészségügyi felügyelet műszereinek hatótávolsága viszont sokkal nagyobb, mondta kérdésünkre Farkas Orsolya komáromi állatorvos. „Nem is kell az állat közvetlen közelébe kerülniük. A kutyákat ilyenekkel fogják ellenőrizni” – jegyezte meg. Az állatorvosnak szintén kötelessége lesz jelenteni, ha szeptember harmincadika után olyan kutyát, macskát vagy vadászgörényt visznek hozzá, amelyikben nincs azonosító."
Ugyanezen szám mindjárt második oldalán is található egy újabb megfélemlítö cikk:
Dupla bírság a makacs gazdiknak
"Pozsony. Aki szeptember 30-ig nem csipelteti kutyáját vagy macskáját, 300 euróig terjedő bírságra számíthat. Az sem lélegezhet fel, akit egyszer már megbírságoltak, tudtuk meg Paulina Komarovától, az állategészségügyi felügyelet szóvivőjétől. „Ha a bírság kiszabása után egy éven belül ismét fény derül arra, hogy a gazdi nem teljesítette törvényi kötelességét, a hatóság a bírság kétszeresét is kiszabhatja” – mutatott rá a szóvivő."
Hogy mennyire mocskos-undorító-gátlástalan elemensek állnak mindezek mögött Szlovákiában, azt jól példázza például az is, hogy az Új Szó napilap 2013. szeptember 4-én, vagyis a szíriai válság legkritikusabb napjaiban, amikor a világ lényegében egy lépésre állt egy újabb világháborútól, nem habozta lehozni címlapon a következö cikket:
"Pozsony. Bármennyire hihetetlenül hangzik is, vannak olyan önkormányzatok, amelyek a 21. században fontosnak tartják, hogy községükben új civilvédelmi létesítményeket építsenek.
...
Újabban a városrész területrendezési tervének módosításában megjelent egy civilvédelemről szóló cikkely, mely alapján akár arra is kötelezhetik a telkek tulajdonosait, hogy parcelláikon civilvédelmi létesítményt építsenek.
...
Hogy miért van szükség új civilvédelmi létesítmények megépítésére a főváros területén, ráadásul olyankor, amikor Pozsony több fölöslegessé vált bunker eladását tervezi, az illetékesek több hét elteltével sem adtak egyértelmű választ."
(idézet vége)
Szemmel láthatóan a gyanútlan lakosság totális, gátlástalan félrevezetéséröl van szó, ugyanis nemhogy titkolják elölük, hogy az emberiség potenciálisan egy újabb világkonfliktus felé tart, hanem még azt a minimális civilvédelmi intézkedést is igyekeznek meghiúsítani, ami még benne maradt a szlovák törvényekben.
Apropó, mintha az anyaországi magyarok se állnának valami jól hasonló ügyekben, az ö figyelmükbe pedig a magyar Külügyminisztérium honlapját ajánlanám. A magyar diplomáciát is mintha ugyancsak kétes elemensek irányítanák, akik nem éppen a világbéke és az igazságosság hívei.
"Magyarország következetes elvi álláspontot képvisel a szíriai válság kapcsán. Hazánk világossá tette, hogy a saját népe ellen folytatott, eszközökben nem válogató háborújával az Aszad-rezsim elveszítette törvényes jogát az ország irányítására. A 2013. augusztus 21-i vegyifegyver-támadás azonban még az eddig százezernyi halálos áldozatot követelő vérontásban is egy határvonal átlépését jelentette. A folyamatosan napvilágra kerülő bizonyítékok egyre egyértelműbben az Aszad-rezsimet teszik felelőssé e szörnyű támadásért."
Ó igazán? Én másként tudom. S azt a 100 000 halálos áldozatot Asszadra fogni, kinek országát már 2011 óta ostromolják a CIA és Szaúd-Arábia által létrehozott, fejlevágó Al-Kaida terroristák, az se semmi!
Talán ha az urambátyám befogná a pofáját, az kifejezetten jobb hatással lenne a világbékére.
Ne feledjük azt se, hogy az elsö világháború egyik kirobbantója is 1914-ben Magyarország volt, s 2012-ben kishíján a harmadiké is.

Elöbbi levét aztán 1919-ben nem is annyira a sötét és ostoba politikai elitjei, hanem föleg a magyar nép itta meg. S ez a helyzet most, szük 100 évvel késöbb, kísértetiesen hasonlít az 1914-esre, a magyar politikai elit éppoly korom-sötét mint 100 évvel ezelött is volt, s ami a lakosság beletörödését és tétlenségét illeti, az se sokat változott.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=112:ujszo&catid=23:belfoeld&Itemid=60

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése