2013. szeptember 20., péntek

Válasz egy nagyon ostoba embernek

Kedves Ostoba!
Nem én vagyok cigánygyűlölő hanem Te vagy nagyon ostoba-sajnos még mindig. Hiába olvasod nemcsak a postaimre honlapot, a kurucot, hiába van előtted Bándy Kata gyalázatos halála, a rengeteg információ mellett Te mégsem fejlődsz. A hozzád hasonló mentalitású emberek miatt nem lehet ebben a nyomorult országban semmit tenni, mert ti vagytok iszonyú sokan, mi értelmes, a politikát és a világot összefüggéseiben értő emberek nektek hiába magyarázunk ahogy Jézus is hiába tanított. Taníthatatlanok vagytok.



Egyelőre a fehér Európa ott tart, hogy az emberek dolgoznak, tanulnak, gyereket már lassan egyáltalán nem vállalhatnak, mert eltartják az esztelenül szaporodó, alacsonyabb vagy végzettséggel egyáltalán nem rendelkező színeseket, akik közül a legprimitívebb szinten a cigányok állnak.

Munka és iskolázottság hiányában a cigányok már soha nem fognak tudni fejlődni, de amint látod, Európa kormányai direkt nem teremtenek munkahelyeket, inkább néhány iszonyúan gazdag személy kezébe rakja a gazdaságot, hogy ezáltal még növelje a munkanélküliséget. Közben direkt támogatja a színesek Európába történő bevándorlását, és szándékosan segélyezi őket. Ők pedig munka és értelmes elfoglaltság híján szaporodnak és bűnözésből élnek. Mert másból nem tudnak.

És akik ezeket az intézkedéseket hozzák, bár a régi házasodások útján fehér bőrűek, de nem európaiak, annak ellenére hogy felveszik csalás céljából a neveinket. Gyűlölik a fehér Európát, és minden intézkedésükkel a fehér ember kiirtását tették céljukká, illetve az európai kereszténység gyökeres felszámolását. Cion bölcseinek jegyzőkönyve ezt részletesen leírja, de rengeteg hasonló nyilatkozatot is tettek azóta is.

A színes bőrűek amint elvesztik vallási-kulturális gyökereiket, hasonlóan viselkednek a világon mindenhol. Városokat, gépkocsikat gyújtogatnak, gyilkolnak, rabolnak, fosztogatnak, nőket erőszakolnak meg, rendőrökre, hivatalos személyekre támadnak. Svédországban a színes bevándorlók évente 60 ezer szőke svéd nőt erőszakolnak meg, de a média nem engedi kimondani hogy bevándorló. Mert a média is kezükben van.



És itthon mit csinálnak a cigányok? Öreg néniket vernek össze és erőszakolnak meg, volt akinek erőszakolás közben kinyomták a szemét és utána levágták az egyik lábát. Hétesen megölték az utolsó magyart, aki egy 96 éves öreg néni volt. Cigányok mennek "öregezni", ők ezt így hívják, mert az idős embereket könnyebb megtámadni, megölni, kifosztani, kirabolni. Rátámadnak orvosokra, mentősökre, tűzoltókra, rendőrökre, még a Hatvani Rendőrkapitányságot is megostromolták. Bándy Katát is ők ölték meg. A pécsi polgármester lányát is cigány személy kapta el. Szögi Lajos tanárurat cigányok lincselték meg. Folytassam? Engem a nyóckerben cigány akart megerőszakolni. 6 éve nem lakhatom a lakásomat cigányok miatt. És elüldözve is fizetnem kell a 73.000.- Ft hitelt meg a 6300 Ft közös költséget és a szolgáltatók állásdíjait. A nyócker a cigányok miatt élhetetlen és veszélyes. És a Lujza u. 15-ben sem a magyarok öntötték ki rendszeresen az ajtóból a társasház udvarára a fekáliát és vizeletet. Borsodban és az ország különböző településein élő tiltakozók, demonstrálók mindig magyarok és nem fordítva.

Nem magyarok rabolják le a földeket, erdőket, kiskerteket. Nem a magyarok járják csapatostól a szórakozóhelyeket, megfélemlítve az ott szórakozó magyarokat, és nem magyarok ölték meg Marian Cozmát.



Nem magyarok járnak éjjel betörni és megölni, megerőszakolni öreg embereket. Nem a magyarok ültek az árvízek idején a házakban röhögve, míg a magyarok gárdistákkal és rendőrökkel hordták a homokzsákokat, és nem a magyarok lopták el a tűzoltó gépkocsikból a felszerelést. Nem a magyarok lopják ki a mentőautókból a gps-t. Nem a magyarok lakják le a társasházakat, és nem a magyarok halmoztak fel Gyöngyös -Durándán 60 tonna szemetet a patakban . És ugyanitt 3 cigány ölt meg egy magyar bácsit és gyújtotta rá a saját házát. Nem magyarok voltak.

A Gárda sem magyarok miatt jött létre, hanem a cigányok által terrorizált magyarok kétségbeesett segélykiáltásaira.

És a fehér bőrű, de fajilag nem magyarsághoz tartozó jogvédőknek nevezett bűnvédők sem a magyarokat védik hanem cigányokat.



A magyar jogkövető, törvénytisztelő, még ha az életébe kerül is. Nézd meg mennyi magyar hajléktalan van. Szótlanul fásultan veszik tudomásul hogy nem kellenek az országban. Mert ők magyarok. Őket nem védi sem az állam, sem a jogvédők. Menj el vidékre, nézd meg hogy a szegény, özvegy öreg nénik halálukig virágot ültetnek, kertet gondoznak, rendben, tisztán tartják portájukat. Nem mennek el lopni, rabolni, gyilkolni. A magyar fiatalok sem.

A magyar , dolgozó, művelt, kulturált, értékteremtő, hazát alapító magyar embereket családostól kilakoltatják, gyerekeit elveszik, országából elűzik, vagy öngyilkosságba kergetik.

A cigány lakást kap, - kevés kivételtől eltekintve - ingyen él. És szaporodik esztelenül, míg környezetét teleszemeteli, lelakja, fenyegeti.



Ezek tények, mindennapi tények.

Az is, hogy a gárdisták még soha senkinek nem adtak egy pofont sem, de engem is ők kísérgettek, ingyen és bérmentve.



De az "idegenek" nem engedik hogy a magyar megvédje magát, pont azért mert kiirtásra van szánva.



És ha már a tényeknél tartunk: Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Olaszországban, Franciaországban ugyanez a helyzet. Már Anglia és Hollandia is rázza vészcsengőt. Kanada pedig bevezette vízumkényszert, ugyancsak a cigányok miatt.



Nem szégyelled magad? Nem én vagyok cigánygyűlölő hanem Te vagy egy végtelen ostoba ember, és áruló, mert a tönkretett, kifosztott meggyilkolt magyar emberekért nem emeled fel a hangod. Annyi magyar embert gyilkoltak meg a cigányok, hogy felháborító. És ha szerinted Isten előtt minden ember egyforma: nagyon tévedsz. Nem a bőrszín dönti el egy ember értékét hanem a tettei, cselekedetei. Sorold fel, hogy a cigányság milyen értéket adott hozzá az ország értékeihez. És nagyon megkérlek, hogy ne gyere a 100 tagú cigányzenekarral. Mert a kivétel erősíti a szabályt, főleg ha számbeli arányt nézem. Mit tudnak felmutatni a rengeteg meggyilkolt halotton, letarolt erdőkön, iszonyúan szemetes környezetükön és a felsorolt bűneiken kívül? Még a vezetőjük is bűncselekményeket elkövetett ember aki köztársasági elnöki kegyelmet kapott.



Mint elmondtam, cigányok áldozata vagyok magam is, és segítség híján egy otthon nélküli, kifosztott, jogaitól teljesen megfosztott ember. Hányszor emelted fel értem a hangod? Írtál-e valahová levelet értem? Mert a már halott Bándy Katán nem tudsz segíteni, az élőn viszont nem akarsz. Csak a marhaságaidba belerángatni.



És nem én vagyok kulturálatlan, ha az erőszakos és részvétlen karattyolásod miatt megszakítom a telefonbeszélgetést, hanem Te vagy érzéketlen, részvétlen velem az áldozattal szemben. Te vagy a sértő fél.



A vendégedet pedig nem provokáltam- állításod szerint, mert én veled beszéltem telefonon, egyrészt nem tudtam hogy van vendéged, semmi közöm sincs hozzá. De ha esetleg az a bajod, mint feltételezem, hogy cigány származású, akkor neki javaslom, hogy gondolja végig azt a sok gyalázatos bűntényt amit a cigányok művelnek, és igyekezzen ő erre megoldást találni.

Ne kívánjátok hogy az áldozatok ünnepeljék hóhéraikat. Érezzen felelősséget a cigányság iránt, jelöltesse magát parlamenti képviselőnek és követelje hogy vonják felelősségre visszamenőleg azokat, akiknek egész Közép-kelet Európában az az érdeke, hogy a cigányságot mentálisan mégjobban lenyomja és esztelenül szaporítsa, majd ráuszítsa a kulturáltabb őslakó , befogadó népre és annak javaira.



Javaslom továbbá hogy keresse meg azt a csekély , elenyésző létszámú diplomás művelt cigányembert, pl. Forgách Istvánt, akiket pl. a hatalom nem enged megszólalni, vagy elhallgat. Keresse meg a régi cigányság tisztességes példáit akiket valóban példának állíthatna a többiek elé.



De megnyugtatlak: nem fog menni neki. Már túl késő.



És ne rám haragudjon a tényekért.



A tények nem gyűlölet. Azok tények. A valóság.



Tippeld hogy kik azok, akik miatt erről nem szabad nyilvános társadalmi vitát rendezni. És ezért nem lehet megoldani sem.



És még egyszer: NEM AZ ÁLDOZAT A BŰNÖS !!!


Repülőszőnyeg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése