2013. október 19., szombat

Elszabadult a szodómia terrorja

Néhány hete Vác városában, a Földváry Károly Általános Iskolában olyan bestiális dolog történt, ami egyértelmű bizonyíték arra, hogy a sátáni szodomista perverzió senkit és semmit nem kímél.
Egy 11 éves tanuló esett áldozatul az őrjöngő tébolynak. Tanítási idő alatt két túlkoros cigány tanuló az iskolai WC-ben orális szexre kényszerítette a 11 évest. Kést szegeztek a nyakához, a szodómiát mobiltelefonnal rögzítették és feltöltötték a világhálóra!
Ebben a beteg világban embernek nem nevezhető szörnyetegek terrorizálják a mára már védtelenné vált fehér embert. A rendőrség nem nyilatkozik, az iskola igazgatója megkérte a szülőket, hogy belső ügyként kezeljék az esetet.
Mi, dolgozó magyarok, fiatalok, apák, szülők, nagyanyák, csak hallgatunk - és hallgatólagos cinkosságunk sodor a végzetünk felé. Egy olyan világban hallatszanak a halálhörgések, ahol már szinte mindent felperzselt a rettegés és félelem tüze, és a dologtalan paraziták állatias perverziója.
Járványként csap le mindannyiunkra, lecsap, mert tudja, hogy támogatja őt a közöny, a többségi társadalom részéről. Ez a váci, terrorisztikus eset a sötétség zsoldosainak megnyilvánulása. A világ változik, a sátáni erők most tombolnak, hiszen tudják a fény fiai, Isten gyermekei nem hódolnak be akaratának. És azt is tudja, hogy véget ér a hatalma. A kígyó megkapja a büntetését! Isten igazsága fogja letépni a bestia fejét!       
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése