2013. október 20., vasárnap

Forradalom vagy harmadik világháború


Forradalom vagy harmadik világháborúAmíg az emberek nem válnak, válhatnak politikailag elég intelligensé ahhoz, hogy ezt a valóságot, és a kiváltó okait a jelenlegi válságnak megértsék, addig nem lesznek képesek legyőzni azt, ami miatt az életszínvonal továbbra is csökkenni fog, és mindannyiunkat lassú halálra ítéli a neo-feudális rendszerre épülő adósrabszolgaság. Az átlagember rettenetesen naiv kapcsolatban azzal, hogy mennyire romlott, korrupt és szenvedélybeteg "tápvezetékeken" él a bankkartell. A médián keresztüli kontrollt és dominanciát megtartották, és az emberiség elleni bűncselekmények még véletlenül sem nevén nevezve kerülnek ki a köztudatba. A globális pusztítás és népirtások már konkrét cselekedetek. Az eredmény egy gyanútlan lakosság zavaros és passzív emberei, akiknek a jövőjét letépték a feje fölül, közvetlenül a szemük láttára, anélkül, hogy szervezett védelmet és ellenállást tanúsítanának. Ahogy a rögzült globális banki kartell továbbra is irányítja az országok belpolitikáját, a politikai tervezet következő fázisban a válság elkerülhetetlen jellemzője az eszkalálódó tömeges erőszak.


Az Army War College kijelentette, a Pentagon "erőszakos, stratégiai zavarkeltésre készül az Egyesült Államokon belül "és a "széles körben elterjedt civil erőszak" miatt "céltudatos nemzeti ellenállást hirdet." Hogy mi jön, a jelek világosak. Zavargások és az erőszak következtében a gazdasági válság már tapasztalt sok országban, szerte a világon. Azonban zavargások még nem fordultak elő az Egyesült Államokban. Sok elmélet létezik, hogy miért volt olyan kevés ellenállás az amerikai lakosság részéről eddig, és ebbe számos tényező játszott bele. A legjelentősebb tényező az, hogy fontos volt a szociális háló program, amivel megakadályozták, hogy az emberek szélsőséges intézkedéseket tegyenek. A "módszer" más országokban, elsősorban Európában is lanyhuló erővel, de még működik. Logikusan, a szociális háló gondoskodik arról, hogy az emberek belekényszeríthetőek legyenek egy olyan helyzetbe, ami a "szegénység ellen küzdelem programjaiban" elvezet a globális megfigyelés "csere alapú" (zsarolás szintű) kialakíthatóságához, az élelmiszer-bélyegekhez, a munkanélküli ellátásokhoz, az orvosi és gyógyszerészeti kiszolgáltatottsághoz.

Ez már túlnyúlik a szociális háló rendszerén, amelyet arra terveztek, hogy elvezessen ahhoz, hogy lényegesen kevesebbet kapjanak az emberek, mint amennyi lehetséges. Ezt a "biztonsági háló rendszert" mára már lecsapolták, az összes tartalék erőforrást ellopták, és nyilvánvalóan nem tartható fenn a jelenlegi gazdasági és politikai feltételek mellett. A társadalmi nyugtalanság és az erőszak kitörése előbb-utóbb elkezdi buborékait egyre gyakrabban és sűrűbben eregetni a felszínre, és az uralkodó "elit" nem lesz képes fenntartani a hatalmát, vagy egyszerűen becsapni a tömegeket a mainstream média propagandagépezetén keresztül. A nagyhatalmak esetében ez végzetes következményekkel járhat, az uralkodó (rabló) elit számára. Hatalmi struktúrájuk csak polgári irányítás mellett fenntartható. A katonai irányítás hamar megunja a "polgári parancsokat". Az USA két világháborút is úgy vészelt át, hogy a polgári báb-irányítás a helyén maradt, de mára számolni kell azzal, hogy a dél-karolinai atomrobbantást megtagadó tábornokok követői már nem érik be a félreállításuk tényével. A várható "eredmények" így is láncreakciót indítanak el. Az USA gazdasági összeomlása elsőként európai összeomlást eredményez, ami Kína két legnagyobb piacának elvesztését jelenti. Kína, bármennyire nagy és látszólag erős, több száz millió ember munkanélküliségével és elégedetlenségével nem fog tudni megbirkózni, és ezt a BRICS országai sem tudják kompenzálni az amerikai és európai piac kiesését.

Ha a lakosság túlnyomó többsége közvetlenül érzi a negatív hatásokat saját életszínvonalában, a propaganda rendszer összeomlik. Az illúzió szétfoszlik, és az emberek végre elkezdenek bölcselkedni azon, hogy milyen szörnyű átverést játszottak velük. Amikor felébrednek a saját -és a média okozta álomból, és rájönnek, hogy ők most egy rémálmot élnek meg mint őrültek, és mint olyat, ami nem csak annak hangzik, rájönnek, hogy valójában saját maguk, saját érdekeik ellen szavaztak. Az apatikus többség nem szavaz, de aktív lesz az önfenntartás érdekében, mert a túlélési ösztönt nem könnyű háttérbe szorítani. Egyre türelmetlenebb hangok, írások és jelzések közlik az ún. uralkodó osztállyal, hogy vegye észre, egyre kevesebbet ér a báb politikusok szavazata, fejek fognak hullani, a szó szoros értelmében. Michael T. Klare (Planet a Brink): "Mivel az emberek elvesztik a bizalmukat a képesség iránt, hogy a piacok és a kormányok, megoldják a globális válság problémáit, valószínű, hogy heves tiltakozások törnek ki, vagy támadás mások, a felelősök elitélésére, beleértve a kormányzati tisztviselőket, a vezetőket, földesurakat, a bevándorlókat és az etnikai kisebbségeket (a lista a jövőben bizonyíthatóan hosszabb lesz és nyugtalanító). Ha a jelenlegi gazdasági katasztrófa tovább is így alakul, amire Obama elnök úgy hivatkozott, hogy a "elveszett évtized", az eredmény lehet globális táj, tele gazdaságil tüzfészkek megrázkódtatásaival".


Az egykori nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brzezinski is kifejezte félelmét:
"Én aggódok, mert mi történik, ha millió és millió munkanélküli lesz, az emberek tényleg szembe kerülnek Dire Straits (szörnyű szorosokkal). És mi lesz addig, ameddig a dolgok remélhetően javulnának."
Persze a jelenlegi helyzet okozásának egyik főkolomposa szájából nehéz lenne elhinni, hogy az emberek sorsa komolyan aggasztaná, bár krokodilkönnyeket eddig is hullatott a vén hóhér. Többek közt az ő áldatlan tevékenységének is eredményeként, a "terrorizmus elleni harc" hamis zászlaját felváltja a "civil erőszak", és a "belső rend és emberi biztonság" szintén hamis zászlajára hivatkozás, az országon belüli államterror kialakítására, a statárium bevezetését szorgalmazva. A "félelmektől gyötört patkányok" sorában természetesen megtalálhatók azok a szervezetek is, amelyek legfőbb eszközökként Sorossal, Brzezinskivel, Kissingerrel, a Rockefellerekkel, Rothchildokkal karöltve, vagy inkább kinyújtott karjukként, részt vettek a válság létrehozásában. Az IMF és a Világbank már régóta foglalkozik a társadalmi felfordulással, "IMF lázadás" címszóval, amely a titkos császársági gazdasági műveleteként Joseph Stiglitz, The Observerben kiszivárogtatott Pallas-interjúban leközöltek alapján, három (3,5) lépésben - ami valójában négy lépés - oldja meg a kérdést. A Nobel-díjas közgazdász szerint, aki korábban a Világbank vezető közgazdásza és alelnöke volt, a három (3,5-4) lépés taktikája elkerülhetetlen következményeként a lakosság jelentős részének elvesztéséhez vezet, ami elengedhetetlen a túléléshez. Nem kell sokáig kotorászni ideológiáktól, izmusoktól, HAARP besugárzástól, vegyi-permetezésektől, műkajáktól, ártalmas "gyógyszerektől" roggyant elménkben, hogy felismerjük az ENSZ 2010. szeptemberi jelentésének 50-50-50 célkitűzéseit.

Amerika és Európa szembekerült a legsúlyosabb foglalkoztatási válsággal, ami a 1930-as évekhez hasonlóan hatalmas kockázatot jelent, és "egy robbanásig feszült társadalmi nyugtalanságot" eredményez, hacsak nem változtatnak óvatosan, a Nemzetközi Valutaalap "figyelmeztetése" hatására. Az alattomos az IMF, a közelmúltban indított propaganda kampányt, nyilvánosan becsmérelve a deficitet okozó költségvetési megszorításokat és megszorító intézkedéseket. Azonban a színfalak mögött, már arra kényszerítve a végrehajtásukat, és így a szokásos kereslet csökkentést előidézendő, hogy a létfontosságú szociális szolgáltatásokat és az állami kiadásokat kell csökkenteni, amit a csökkentést végrehajtva zavargások fognak követni. Az Economistben Dean Baker azt írja: "A központi bankárok és cinkosaik az IMF-ben diktálják a politikát a demokratikusan választott kormányoknak. A program úgy tűnik, hogy mindenhol egyforma, visszavágott nyugellátások, csökkentik az állami támogatást az egészségügyben, gyengíti a szakszervezeteket és az egyszerű munkások csak fizetős darabjai a játéknak."


Míg az IMF-nek nem okoz problémát figyelmeztetni a nyugdíjasok "túl sok a szociális juttatásaira", a "másik oldal" nyilvánvalóan nem találta a hangját, amikor a kérdés az volt, hogy a szemét értékpapírokkal a Goldman Sachs vagy a Citigroup tevékenységét segítette, hogy "üzemanyagot biztosítson" a ház-botrány buborékjához. Az amerikai és a globális gazdaságot már kifosztották és megsemmisült helyrehozhatatlanul. A legtöbb komoly közgazdász is elismeri, hogy a kormányok már kimerítették a tőkéjüket a "bankok megmentésére", és figyelembe véve a példátlan, politikusok segítségével létrehozott kezelhetetlen mennyiségű adósságot. A szanálás a közelmúltban újra megindult, végső szakaszaként a fosztogatásnak, és a további konszolidáció a gazdagságokban soha nem látott mértékben. Még mindig több tíz trillió dolláros adósságot rejtenek off-book-ok és több száz dollármilliárdokat a sötét, derivatív kötelezettséget rejtő medencék. Mivel a visszaesés folytatódik, semmi sem maradt, hogy a gazdaság élénkítésére fordítsák, a tartalékok és a biztonsági hálók már elérték a határaikat.

Talán érdemes néhány szót ejteni arról, hogy a császári fasiszta banki kartell hogyan fog reagálni a lázadásra. Hogyan fogják fenntartani hatalmukat az egyre jobban radikalizálódó és ellenséges amerikai és európai lakosság ellen?
Elsősorban arra törekednek, hogy elhárítsák a szervezett lázadásokat, de már növekednek a propaganda erőfeszítési kísérletei, hogy megosszák és elvonják a lakosság figyelmét. A taktika az "oszd meg és uralkodj stratégia" már a teljes "kijelzőn" megjelent. A hagyományos médiában drasztikusan nőtt a lefedettség és ráirányította a figyelmet a megosztottság retorikájára - a megosztó kérdésekben, mint a bevándorlás, a rasszizmus, etnikai -és vallási fanatizmus, a "lusta munkanélküliek", "jogosultsági jólét" és a homoszexuális házasság. Megosztja, és elvonja a lakosságot, megakadályozza a tömegek megszervezését az igazi elnyomók ellen. Ez a propaganda erőfeszítés csak egy ideiglenes intézkedés, és nem lesz elegendő hosszú távon. Ahogy a gazdaság továbbra is az összeomlás szélén egyensúlyozik, a banki elit megkockáztatja, hogy megdöntsék, eredményeként saját kapzsiságuknak. Akkor már fizikai, katonai alapú erőszakkal próbálják elnyomni populációkat, hogy minden természetes és mesterséges erőforrást birtokolni és ellenőrizni tudjanak, minél kisebb létszámmal, mert a cionizmus "aranyköpései" csak egyet nem írnak le. Azt, hogy soha sem lesz békés bankár-bankár közti viszony...
A globális banki kartell sakkozik a Nagy Sakktáblán. Csak az utóbbi néhány hét eseményeit felsorolva is olyan listát kapunk a beavatkozásokról, illetve emberiség ellenes tranzakciókról, bűncselekményekről, hogy felsorolni is nehéz, nemhogy összeadni a költségeket. Az utóbbiakat viszont az a munkás fizeti, aki meg akarnak fosztani maradék jogaitól, akit lassú halálba küldenek, aki harcol nekik, értük, a hasznukért, és akit megvetve ki akarnak irtani, mert génhibás cionisták kikiáltották alacsonyabb rendű fajnak...

/Tulok /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése