2013. december 13., péntek

Orbán, Antall és a szocializmus

Antall József, néhai miniszterelnök halálának húsz éves évfordulójára szervezett emlékülésen Orbán Viktor kijelentette, hogy Kádár Magyarországa tízmilliós átnevelő tábor volt. A miniszterelnök "úr", miközben Magyarország egyik legnagyobb gazemberét az egekig magasztalja, nem veszi észre, hogy a "kizsákmányoltak" nagy része másként vélekedik a Kádár korszakról. Felesleges és lehetetlen volna felsorolni a korszak érdemeit, a teljesség igénye nélkül azért említsünk néhányat. Nem is lehet vita tárgya az erős szociális háló, a multiktól mentes ország, munkahelyek, ismeretlen fogalom volt a spekuláció, a cigányság zöme foglalkoztatva volt bányai munkásként vagy az építőipar hasznos tagja volt. Egészségügyi ellátásunk kitűnő szakemberekkel volt teli, az oktatás mára teljes spektrumban jelen levő holokausztvallás még nem tukmált bűntudatot az ifjúság fejébe. Zánka minden évben várta a fiatalokat (ma is, csak immáron kábítószermámorral), nem csak kiskirályok kiváltsága volt a balatoni nyaralás. Nagy hangsúlyt fektettek a sportra és szabadidős tevékenységekre. A közbiztonság példás volt, az erőszakos cselekmények ritkaságszámba mentek.
Mielőtt a Fidesz beterjesztene egy javaslatot a szabadkőműves Antall szentté avatásával kapcsolatban, ellenőrizzék csak le ki is volt valójában és milyen feladatokkal bízták meg. Segítünk nekik mi is egy kicsit Antall József korrekt megismerésében. Nekünk magyaroknak ő volt a második Fortunátus Imre, a magyarországi Schilock, olyan sötét alak, melyhez mérten Rákosi, Gerő és Kun Béla együttvéve is csak pályakezdő. A független és szabad ország lehetőségét elárulta, felajánlotta országunkat a mindent kizsákmányoló pénzügyi karvalyoknak (akik nagy kegyesen el is fogadták). Pénzért adta el a jövőnket, áruló volt mint Júdás. Őt pozitív hősként ábrázolni merő téveszme, súlyos tudatlanság vagy beteges cinkosság a hazaárulóval. Ő volt a fekete sámán, az Illuminati magyarországi protektorátusának kirendeltje. Ennek az alaknak az ünneplése a nép újbóli szemen köpése. Miért kívánja a miniszterelnök "úr", hogy a magyarság ellenségeire nézzünk fel? Gyermekeink, akiktől ellopta a jövőt Antall József rendszerváltoztatása, mit fognak erre mondani? Németországban vagy Angliában biztosabb jövőjük van mosogatóként, ez pedig az önök árulása.
Az Antall József zarándoklat szervezése közepette pedig egy kicsit nézzenek körül mi folyik az országban. A rendszerváltásnak csúfolt korszak ránk szabadította a multikat, akik azt csinálnak a munkavállalóval, amit akarnak, mindezért még adókedvezményt is kapnak. Az országot teljesen lefedő, uzsorát alkalmazó bankokkal szemben nem mert hatékonyan fellépni senki, a cigányság munka nélkül teng, jobb híján a magyarokat fosztogatja és esetenként gyilkolja. Olyan mélyre merültek emberek a rendszerváltozás pöcegödrében, hogy azt el sem tudja képzelni a miniszterelnök "úr". Ha nem venné észre mostanra váltunk átnevelő táborrá, csak már nem tízmilliós, hanem kilenc, mert elüldözött 500 ezer fiatalt, és még 500 ezerrel kevesebben vagyunk mint húsz éve. Egyedül a népiszocialista irányú berendezkedés képes megállítani a nemzethalált. A hamis ígéretek ideje lejárt, a politikai szemfényvesztésből már nem kérünk. Eredmények híján ne másokat hibáztassanak, ne démonizáljanak senkit a múltból. Mutassák meg, hogy kell elégedetté tenni a népet, munkahelyeket teremteni, jövőt biztosítani. Ha nem így lesz, a nép számon kér. Akkor pedig várja önöket a legvidámabb barakk.
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése