2014. február 21., péntek

Háromállampolgárságú homoszexuális Klicskó,megmutatta valóját és azt a sötét hátteret melyet szolgál

Vitalij Klicsko a nyugati médiának nyilatkozva felszólította az Európai Unió tagállamait és a "demokratikus országokat" katonai beavatkozásra Ukrajnában.


"Revoljucija"- így tálalják egy ország felforgatását és megszállását

Német újságíróknak nyilatkozva saját népét mészárló véreskezű diktátorról, rendőri elnyomásról beszélt, valamint emberiség elleni bűnökkel vádolta Janukovicsot. Ukrajnában lépésről lépésre a líbiai forgatókönyvet valósítja meg a nyugat, egy homoszexuális politikus uszítja a nyugati országokat Ukrajna katonai megszállására.



Moszkva békefenntartókat kell küldjön Ukrajnába


Röviddel azt követően, hogy Vitalij Klicsko a német médiában Ukrajna elleni katonai beavatkozásra szólította fel a nyugati országokat, Viktor Janukovics ukrán elnök bejelentette, hogy megszavazzák a 2004-es alkotmányhoz visszatérést, mely az elnöki jogköröket korlátozza, valamint kiírja az előrehozott választásokat.
A nyugati felforgatás közel van a céljához: fegyveres zavargásokkal előidézték a kormány felbomlását, és a katonai megszállás fenyegetésével elérték előrehozott választások kiírását. Az Európai Unió "megállapodásról" és "kompromisszumról" beszél. Ezzel szemben a gyakorlatban a NATO mesterlövészei, a nyílt katonai megszállással fenyegetés kényszerítette ki a kormány meghátrálását.
Felmerül a kérdés: miért hallgat a fővonalú média arról, hogy a nyugati zsoldosok elfoglaltak egy atomerőművet Ukrajnában?
Korábban a radikális ellenzék többször is megfenyegette a hatóságokat az atomerőművek elleni robbantásos merénylettel. Tegnap fegyveres terroristák szállták meg a rivnei atomerőművet, ezek után az ellenzék megszavazta az országban zajló terrorelhárítási művelet leállítását.
Vajon az ukrán vezetés nem annak hatására teszi-e az engedményeket, hogy a terroristák az elfoglalt atomerőmű felrobbantásával fenyegetnek? Az Európai Unió elvetette a sulykot az ország felforgatásával, mostanra egyedül az lenne képes gátat szabni az Európa egészét érintő nukleáris katasztrófának, ha Moszkva azonnal békefenntartó alakulatokat küld Ukrajnába.

http://www.hidfo.net/2014/02/21/moszkva-bekefenntartokat-kell-kuldjon-ukrajnaba








Mai-Ukrajnából kapott értesüléseink-megdöbbentő dolgokat tárnak elénk a tegnapi vérengzésről.

A Majdonon lévőkre a Konzervatórium tetejéről tüzeltek. A lövéseket 7,62 kaliberű fegyverekből adták le.
Ez pedig azt jelenti, hogy Kalasnyikov géppisztolyokból, (AK-47-74) vagy Dragunov mesterlövész puskákból (SVD-7,62-52) adták le a halálos lövéseket.


Az ukrán fegyveres erőknél-hadsereg, rendőrség, egyéb szervek-RENDSZERESITETT AUTOMATA FEGYVEREK MODERNIZÁLT KALASNYIKOVOK 5,45mm KALIBERŰEK, ÉS NEM 7,62-ESEK!

Az ukrán fegyveres erőknél-mindegyiknél-már 20 éve kivonták ezeket a kaliberű fegyvereket a rendszerből!

A rendőrhalottak úgyszintén 7,62-es kaliberű fegyverek lövedékeitől estek el.

Arra a következtetésre jutottak a nyomozó szervek, hogy “ismeretlen” mesterlövészek ténykedtek tegnap Kijevben, és Lvovban.
(Татьяна Дюнина)


Ukrajna: a lengyel külügyminiszter figyelmezteti az ellenzék vezetőit: "mind meghaltok"


A lengyel külügyminiszter, Radoslaw Sikorski az alábbi videóban azt mondja az ellenzéki vezetőknek "ha nem támogatjátok ezt a megállapodást, kihirdetik a szükségállapotot, jön a hadsereg és mind meghaltok.".
Janukovics aláírta a megállapodást, miszerint visszaáll az ország a 2004-es alkotmányban szereplő parlamentáris köztársaságra a jelenlegi elnöki köztársaságról. Ehhez hozzátartozik még, hogy be kell szolgáltatni minden illegálisan tartott fegyvert 24 órán belül a megegyezés kihirdetésétől számítva.
Nem volt nehéz kikényszeríteni az aláírást, hiszen a felkelők kezén van egy atomerőmű is.

Ukrajna: mai rövid összefoglaló

Amit biztosan tudni lehet: a nyugati közvetítő „kollégák” Frank-Walter Steinmeier német és a Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszterek legnagyobb döbbenetére nem írta alá az ukrajnai válság rendezését célzó megállapodás tervezetét az orosz közvetítő, mert az teljességgel elfogathatatlan a számukra. Ezért Vlagyimir Lukin, Oroszország emberi jogi ombudsmanja még ma elutazik Kijevből Moszkvába - értesítette a megbízható Interfax orosz hírügynökségen keresztül a közvéleményt. Ezek szerint Oroszország mégsem hagyja annyiban, arrafelé még máshogy értelmezik az emberi jogokat. Többek között kifogását fejezte ki a kormánypárt nélküli szavazáson (a megfélemlítések miatt szinte csak kormányellenesek vettek részt) kormányhatározat által életbelépett fegyverhasználati törvény (miszerint a karhatalmi erők jogosan használhatnak éles fegyvert a rájuk tüzet nyitókkal szemben) semmissé nyilvánítását. Most újra élő céltáblává vedlettek a rend őrei. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, előrebocsátani ebben a kérdésben semmit nem lehet jelenleg. Az ukrán elnök sajtóirodája viszont bejelentette a megállapodás ratifikálását a délután.
Az utcán demonstrálók hangadói nem elégedettek maradéktalanul és a szélsőjobboldali szektor nem kíván lemondani a további harcokról, hiszen nekik egészen mások a valódi céljaik, ezek csak részeredmények számukra. Vajon képesek lesznek-e átvenni az irányítást a nyugatpártiaktól? Milyen lépéseket eszközölne ilyen esetben az Eu? Ez a nagy kérdés, hogy szembefordul-e a két tábor a hatalomért? A nacionalista szárnyak küzdöttek eddig is átütőbb sikerekkel, hiszen ők jellemükből adódóan harcosok. A nyugatpártiak (itt a zsoldosok teljesítenek szolgálatot, - NATO-s mesterlövészek, ügynökök, civilben harcoló különleges külföldi alakulatok - hogy milyet, azt már ecseteltük) meg ezen kívül, minden más liberális eszköz (háttéralkuk, médiaferdítés) birtokosai. A helyzet percről percre változik, a nacionalisták már inkább felbontanák az „együtt harcolunk a kormány ellen, de nem együtt a hatalomért” az amúgy is kérészéletűnek borítékolt megállapodásukat. Többen érdeklődtek afelől, hogy igaz-e az elfoglalt és részben lángokba borított atomerőmű a lázadók által? Orosz források megerősítették ezt a hírt, de a nyugati sajtó mély hallgatásba burkolódzott ez irányban. Ez is kifogása volt Vlagyimir Lukin-nak, hisz ez képezheti és képezte is a kizsarolt tárgyalási alapot. Egy nukleáris katasztrófa senkinek sem hiányzik, ezért a Janukovics-féle engedmény egyenlőre.
Gölöncsér Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése