2014. február 21., péntek

Melyik ország lesz a következő?


Melyik ország lesz a következő?Az ukrajnai példa ragadós lehet, mert kicsit mássá nőtte ki magát, mint amire Klicskóékhullámot" az ő orrával meg lehet lovagolni, mert nem az európai csatlakozás az igazi probléma Ukrajnában, hanem a mérhetetlen vagyonokat összelopkodó-raboló oligarchák országkifosztása és a korrupció, ami már túlmutat a kezdeti "forradalmi célkitűzéseken", amit még azért generált a nyugat, hogy stratégiailag gyengítse az oroszokat, és egyúttal átvegye a felügyeletet az orosz gáz és olajszállítás elosztója felett. Oroszország GDP-jének 40%-a ebből származik. Ha összekapcsoljuk az Európában, az USA-ban és Ukrajnában erősödő korrupt politikusok és állami támogatással fosztogatók ellen megindult elégedetlenségi hullámokat, jól látható, hogy cél ugyanaz, mint a ciprusi bankösszeomlás előidézésénél. Ott 188 orosz oligarcha Oroszországból összelopott vagyona vált ködé, illetve vándorolt Görögországon keresztül a Goldman-Sachshoz, sok más illetőségű, többek közt magyarországi bűncselekményekből származó vagyonokkal együtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-klán módszeresen kapcsolja ki a nagy hatalmú, még összefogásképes pénzügyi rablóbandákat. Nem a nép érdekében, hanem azért, hogy az összerabolt vagyonok bitorlói ne tudjanak összefogni ellenük, esetleg felfegyverezni nagyobb magánhadseregeket.
számítottak, a neheze még most jön, főleg a tömegek elégedetlenségének valódi okai miatt. Nem biztos, hogy a "
Viszont ez csak az érem egyik oldala. Nem árt levonni a konzekvenciákat! Európa bármely államában kirobbantható hasonló "felkelés" az országaikat kifosztó és kiraboló "politikusok" és sleppjeik ellen, mert a "korrupciós világranglistán" néhány európai tagállam, de Oroszország is előkelő helyet foglal el, miközben a hatalmas (fiktív) adósságterheket továbbra is fizetik az EKB-n, IMF-en, Világbankon, át a báseli központon keresztül a FED-nek a védelemben reménykedő rablókormányok, és gyarmati helytartókká züllesztett utód bábkormányok. Az oligarchák, beleértve Putyint is, nem lesznek kivételek, bár Kadhafitól és Líbiától eltérően Oroszország még meglévő 12 oligarchája (Jelcin idejében is 12 volt, ebből 10 zsidó), és a hatalom Putyin kezében, nem azonos súlycsoportú Líbiáéval. A világszerte nem véletlenül burjánzó korrupció kiteregetése bármely kormányt térdre tud kényszeríteni, akár az USA-ban, Európában, akár az oroszoknál, vagy Kínában. Tökéletes csapda, zsarolási eszköz, és lehetőség bárki és bárkik félreállítására. Ezt is "előre megtervezték"!
A 2010. februárjában kiszivárgott EKB-tervezet harmadik pontja a katonai irányítás bevezetését írja elő (az európai gazdaságok leépítése és a nemzeti kormányok jogköreinek lekorlátozása után, ami már megtörtént). Gorbacsov "peresztrojkás árulása", vagy inkább kiárusítás "jól megtervezett folyamatának" gyümölcse beért, bár az ukrajnai "ellenállást" támogató NSZK és a többi európai kormány a saját torkát nyiszálja, mert Ukrajna után sorra kerülnek a korrupt vezetéseikkel együtt. A felkelés kirobbantásához csak "gondos előkészítés" és sok kapzsi, többynyire kazár - esetenként még zsidó vallású - is kellett, és némi hasonszőrű, nem kazár és nem zsidó koillaboráns. A II. Vh.-ban Hitlerrel, a britekkel, az USA-val és Kesztner Rezsővel takaríttatták el a feleslegüket a munkatáborok utánpótlási vonalainak szétbombázásával és Kesztner "szegény zsidó nem kell Izraelbe" ominózus jelmondata értelmében. Ez utóbbi biztos, hogy Kesztner nem saját kúfőjéből származott. A katonai irányítás bevezetése érdekében most fokozatosan és irányítottan szabadjára engedik a "politikus tolvajok" elleni haragot, újabb holokausztot létrehozva.
Ahogy Orbán Putyinhoz dörgölődzik, jelzi, hogy sejti a sorsát. Hamarosan Európa szerte hasonló helyzeteket idéznek elő, amire az is utal, hogy itthon Orbán sem véletlenül, vagy csak a választások miatt csökkenti a lakosság kifosztásának mértékét, de ez sem fog segíteni rajta, ahogy Gyurcsányékon és a többi rablógyilkoson sem. Még akkor sem, ha az utolsó választásukon csalással ismét bejuttatják magukat a Parlamentbe. 2010-ben is csak a szavazatra jogosultak 1/3- szavazott. Mire ideér az Ukrajnában elindított "lavina", többen fogják kiabálni, hogy "akasszuk fel", mint ahányan hagyják, hogy a fejükre sz...janak. Sokszor jeleztem már korábban, hogy egymást fogják leépíteni a szükségtelenné vált bérencek. Most eljött az ideje...

A Rothschild-Rockefeller taktika nem rossz (nekik). Ahogy felhizlalták Európát (bekapcsolva a tejelésbe a keleti blokkot is), a "levágáshoz", beetetve ezzel a kifosztásban résztvevő mohó keselyűket, megásatták velük a sírjukat is. Egy-egy ország haláltusája eltart majd néhány hónapig, kiirtatva a néppel a lelketleneket és a lelküket eladókat, összeugrasztva a betelepített 70 millió, többnyire muszlimot és négereket a "befogadókkal, vagy helyi etnikummal", miközben az ukrajnai Orosz-USA bevonulás, az osztozkodás már küszöbön áll. Ám Obamba széke is inog (meg az AIPAC-tól kezdve az USA szenátusig, a katonai vezetőket is beleértve mindenkié), és hamarosan Putyinnak is egyre több "gondja" lesz, illetve már van, és eddig is volt, de még több lesz.
Mindenki arra számított, az országrablók is, hogy először a nép kerül sorra vágóhídon, és a rablásból, lopásból meggazdagodók vezethetik vérpadra lakosságukat de a "tervezők" részéről logikátlan és dőreség lenne, ha hatalmas erőket megmozgatni képes gátlástalan rablógyilkosok tömegére támaszkodva építenék fel hatalmukat. Az ilyen felépítmény kialakításába az eddigi összes királyság és rendszer belebukott. Először mindent meg kell szerezni, hogy a "hűbéreseket" egymással lehessen sakkban tartani.
Sajnos számunkra az sem jelent jót, hogy dühünket és elkeseredettségünket szabadjára engedhetjük, mert ez is a "terv" része. Korábban is sokszor jeleztem, hogy az alsóbb szintű kifosztók likvidálását a lakosságra hagyja a "legfelsőbb irányítás". Azoknak a kormányoknak, akiknek van hadserege, ellenük fordul, akiknek nincs, mint Magyarországnak sem, alakulni fog, csak nem azok érdekében akik eddig is kilopták a lakosság szemét, az emberek szájából a falatot, és sajnos nem is a lakosság érdekében. Most még csak tizedelés lesz. A következő lépcső a katonai irányítás alatti tömeges megsemmisítés, oltások és járványok, génmódosított élelmiszerekkel az "élelmiszerhiány" miatti küzdelemre hivatkozva, miközben nem kell egyetlen atombombának sem robbannia. Mindezekhez hozzá fog járulni az európai gázhiány, az ukrajnai Európa felé szállító orosz gázelosztó manipulálásával, ami beindíthatja a pénzügyi rendszer, a dollár és euró összeomlása mellett az európai, "Arab tavasz"
mintájára megtervezett látszólagos káoszt.
Ismét csak sajnos, Ukrajna osztozkodás tárgyát képezi, amiben nem kis szerepe lesz az USA belső problémájának megoldásán kívül az orosz tengeri kijárat kérdésének is. Ha Putyin és Obama megegyezik, harangoztak az "amerikai forradalomnak", de az európaiaknak is, mert nincs hír az alaszkai orosz csapatok visszavonásáról, de a kínaiakról sem. Összességében, ahogy Kadhafi bespájzolt betétei eltűntek, a menekülő ukrán milliomosokat, milliárdosokat is megszabadítják lopott vagyonuktól, és nem valószínű, hogy visszakerül Ukrajnába. Viszont egyre nagyobb a valószínűsége egy külföldi beavatkozásnak, amelyben nem csak orosz-amerikai
fegyveres erők vesznek részt.
Magyarország vonatkozásában van miért aggódni az eddigi összes kormányzásban és parlamenti országellenes tevékenységben résztvevőnek, mert a kialakított ukrajnai helyzet bárhol létrejöhet, még azokban az országokban is, akik Ukrajnában szították a lázadást...

/Tulok /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése