2014. március 1., szombat

Amerika, a terrorista állam



Hogy létre jöjjön Amerika, több mint 27 millió indiánt kellett kiírtania, majd főldüket megszálni.

Hogy felépítsék Amerikát, több mint 14 millió afrikait kellet elrabolni, rabszolga sorsa kényszeríten.. az afrikai rabok közül több mint 2 millió vesztette életét a tengeren, az embertelen bánási mód miatt, utazásuk során...


Hogy növekedhessen a területe Amerikának, több mint másfél millió mexikóit gyilkolt meg, a földjük miatt.

Hogy megvédje majd magát Amerika, több mint 6 millió embert gyilkolt meg világszerte, a második világháború során, ezek közül több mint 300.000 et Hiroshimában, meg Nagazakiban.. "ma már nem titok hogy a kormány akkoriban, ugyan úgy tudott Pearl Harborról, mint ahogy 10 évvel ezelőtt 9/11 ről, még megtőrténése előtt.

Hogy megóvhassa Amerika a fontos szerepét, és helyét a bolygónkon, több mint 2 millió vietnámit gyilkolt meg.. nem beszélve Kubáról, Nicaraguaról, meg más latin amerikai országokról...

Hogy biztosítsa magának az energiaforrásait, több mint másfél millió irakit gyilkolt meg, és végtelen háborúba kezdett a fél világ ellen, a terrorizmus elleni harc, és demokrácia terjesztés álcájával.

Amerika ma, minden erejével az emberjogokat támogatja, meg a szabadságért harcoló mozgalmakat világ szerte, Ukrajnába, Venezuellában, Szíriában.. meg sok sok más helyen. persze Palesztinában nem, (miért is?) sem a világ legbetegebb diktatúrájában Szaúd-arábiában, plusz.. még e demokrácia terjesztése miatt, a világ szeme láttára is támogatja a hivatalosan első közellenséget, az Al-Qaidát, hogy megdöntse a legitim szír államot, mely ellen több mint 3 éve harcol a fél világ, de valamiért nem csak hogy nem akar megbukni, de egyre erősebb.

Isten óvja a szíriai arab hadsereget, mely hőseinek áldozataival, és vezetőjének kiállásával és bőlcsességével, írjuk meg a század legcsodálatosabb ellenállásának a történetét, mely egy egészen új világ rendet hoz létre.
Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése