2014. május 10., szombat

Ismét leleplezi a csalókat – a Fehér Kéményseprők

Segítséget kérő közlemény!

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségét mélységesen felháborítja hogy a „deviza alapú” hitelnek csúfolt és az egész társadalmat érintő problémára, – rátelepedtek a szakmai tudás és végzettség nélküli gombamód elszaporodott un. „MEGSEGÍTŐK”.
Sajnálatos módon megszagolták a „megsegítő” hiénák, hogy pénz van a „hitel megsegítésben,” gyűlnek a vérszagra és mint mindenhol, ahol pénz van, megjelenik a bűnözés is, – de sajnos, nemcsak a bankok, pénzbehajtó követeléskezelők oldaláról.
Segítséget kértünk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központtól, az alábbiak szerint, de sajnos süket fülekre találtunk.
1. Közérdekű bejelentésünkben, név szerint megnevezve jeleztük, azon szervezetek, személyek, vállalkozások nevét, akik visszaélnek a pénzügyi törvényekkel egész pontosan: „engedély nélküli pénzügyi szolgáltatási, így különös pénzügyi szolgáltatás közvetítése körébe tartozó alkuszi tevékenységet végeznek.”
2. Közérdekű bejelentésünkben, név szerint megneveztük, azon szervezetek, személyek, vállalkozások nevét, akik visszaélnek a pénzügyi törvényekkel és Önöknek, mint hatóságnak, annak igazgatójának, törvényi kötelessége vizsgálni, hogy a megnevezettek rendelkeznek-e a törvényben meghatározott engedélyekkel, a tevékenységük végzéséhez.
Tettünk bűntető feljelentést is, de sajnos nem rendeletek el nyomozást az ügyekben.
Nem marad más lehetőségünk, mint hogy a nyilvánosság segítségével hívjuk fel minden érintett figyelmét; Ne dőljenek be a pénzéhes csaló „megsegítőknek” mert szakmailag nem értenek hozzá, – s tudáshiányukkal, sokkal nagyobb kárt okoznak. Évekkel ezelőtt feltártuk ugyanezen probléma körben a Vár Holding Kft. több mint 200 000 fő sértettre kiterjedő pénzlehúzását, ahol a hatóságok egyszerre tudták tenni a dolgukat és felszámolták a csaló céget, kezdeményezésünkre. Mostanra viszont annyira elszaporodtak a pénzéhes csalók, hogy már nem győzzük egyedül, feltárni mindegyik nevét, ezért fordulunk tisztelettel a MÉDIA segítségét kérve, hogy a nyilvánosság előtt mondhassuk el és védjük meg a pénzlehúzó hiénáktól a hiszékeny embereket.
Kérjük, biztosítsanak műsoridőben lehetőséget arra, hogy felhívjuk a hitelt felvett emberek figyelmét, hogy ne dőljenek be az ígérgetéseknek.
Budapest, 2014. május 10.
KÖSZÖNETTEL: Dabasi Tamás Elnök
9600. Sárvár, Akácfa út 33. feherkemenyseprok@gmail.com Tel.: +36-20-399-5821.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése