2014. május 18., vasárnap

Rómában tüntettek az európai média hazugságai ellen

Több mint ezer ember gyűlt össze Rómában az ukrán nagykövetség előtt egy tüntetésen, - a megmozdulást egy korábban politikusként tevékenykedő újságíró szervezte, tiltakozván az ellen, hogy az európai média hazudik és elferdítve tudósít az ukrajnai eseményekről.
A Giulietto Chiesa által szervezett megmozduláson az Ukrajna felforgatására felhasznált szélsőjobboldal, valamint a NATO ellen tiltakoztak. Az újságíró elmondta, nem csak Olaszországban tudnak az emberek hamis információkat az ukrán eseményekről, hanem a teljes európai média szándékosan elferdítve közli a híreket. Beszédében azt is elmondta, hogy az ukrán helyzet nem elszigetelt regionális konfliktus, hanem egy ország módszeres felforgatása, ami - különösen napjainkban - soha nem látott veszélyt jelent minden más ország számára is.
Hídfő.net | Rómában tüntettek a NATO ellen
Chiesa a szélsőjobboldal hatalomra juttatása ellen, valamint az ukrajnai NATO beavatkozás ellen szólalt fel. Az utóbbi időben Olaszországban több tucatnyi hasonló tüntetés volt, amiről az európai média szintén nem - vagy csak érintőlegesen - számolt be. Mindez mutatja, hogy az európai médiát mindeddig soha nem látott mértékben cenzúrázzák egyes hatalmi körök, ami az információs diktatúra jellegzetes vonása.
Az európai média rendszerint terroristaként hivatkozik a dél-kelet-ukrajnai tüntetőkre. Eközben a több megyében is megtartott népszavazás eredményét nem fogadják el, mert azon nem volt biztosított az atlantisták számára a csalási lehetőség, hanem egy valódi népszavazás volt. Ahogy az afganisztáni, iraki, líbiai és szíriai háborúk során, az európai fővonalú média most is a NATO-nak alárendelt harceszközként működik, melynek feladata a NATO-beavatkozás területén élő lakosság démonizálása, a szabadságharcosok terroristaként beállítása a közvélemény számára.

http://www.hidfo.net/2014/05/18/romaban-tuntettek-az-europai-media-hazugsagai-ellen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése