2014. június 29., vasárnap

Gyűjtögetnek a hitestestvérek az oroszgyilkolásra

A dnyepropetrovszki zsidó hitközség szivvel-lélekkel és nagylelkű adományokkal támogatja a kijevi hiénahatalom oroszellenes irtóhadjáratát Donbasszban-irja a http://news-mail.by
A Központi Zsinagóga (“Menora Center”) halljában az “Arany Rózsa” nevű fiókba hajigálják a hitestestvérek a zsoldosok megsegitésére szánt pénzadományaikat.
topfoto001
Az igy összegyűjtött lóvét a “nemzeti” gárda sebesültjeinek kezelésére óhajtják elsősorban is forditani. De mint Alekszander Fridkisz elfröcsögte, már egy tonnányi “élelmiszersegélyt”-krumpli, konzervet, zöldségeket-juttattak el a Donbasszban az “oroszok és terroristák ellen Ukrajna egységéért küzdő” zsoldoshordának. Büszkén újságolta az “ügyvezető”, hogy Varsóban Moshe hitestestvér szervezésében is gőzerővel zajlik a tarhálás, és a testvérek ott is mélyen a zsebükbe nyúlnak.
Bőszen és buzgón fohászkodnak is az adományozás mellett a tagok, hogy ne follyon több UKRÁN VÉR Donbasszban, és hogy “hulljanak a terroristák.”
Minden tőlük telhető segitséget meg kivánnak adni az “ÉRTÜK ÉS GYEREKEIKÉRT” vérüket-életüket is adni kész zsoldosoknak. Meg persze Ukrajnáért.
Most éppen már egy második autóra gyűjtenek, mert úgy látják a zsinagóga buzgó látogatói, hogy az őket védelmezők felszereltsége hagy némi kivánnivalót maga után.
2

Nyitva van az “Arany Rózsa”-hányjátok hát bele az adományokat!-szólit fel az “ügyvez. ig.”
(Forrás: http://news-mail.by)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése