2014. június 17., kedd

Soros György "tanácsadókat" rendel az ukrán kormány mellé

Soros György, a "Nyílt Társadalom" alapítvány megalapítója találkozott Petro Porosenko ukrán elnökkel, majd bejelentette, hogy létrehoz egy szakértőkből álló "tanácsadói" csoportot, hogy segítsen az ország élére állított atlantista kormánynak. A találkozón egy a Soros Alapítvány által létrehozott ukrán civil szervezet vezetője is részt vett. Az ukrán államfővel átbeszélték, milyen reformokat kell végrehajtania, hogy az atlanti tömb újonnan csatolt területe is egy olyan nyílt társadalom legyen, ami a nyugaton épp haláltusáját vívja. A Soros által létrehozott szakértői gárda közvetlen az ukrán kormányt fogja ellátni "tanácsokkal" (utasításokkal).
Soros mindenekelőtt azt akarja elérni, hogy a kormány garanciákat adjon az országba érkező befektetőknek, vagyis biztosítékokat akar arra, hogy a befektetett pénzét nem érintik a "politikai kockázatok". Ha a pénzét már nem fenyegeti veszély, onnantól lehet majd szó buzifelvonulásról, privatizációról és a nyílt társadalom egyéb jellegzetességeiről.
Hídfő.net | Soros György
A Soros Alapítvány másodvonalas civil szervezeteken keresztül már korábban is kapcsolatban volt az ukrán kormánnyal. A narancsos forradalom keresztülvitelét követően is fennállt ez a kapcsolat, ami akkor szűnt meg, mikor a Janukovics alatt működő kormány szétverte az EU-csatlakozást követelő tüntetéseket. Mivel ezek a rendezvények ilyen-olyan áttételeken keresztül Soros pénzéből voltak finanszírozva, Soros György igen nagyot bukhatott volna, ha az Azarov kormány és Janukovics a helyén marad. Mint az ismert, a legitim kijevi kormányt alig néhány hónap leforgása alatt egy atlantista fegyveres puccsal eltávolították a hatalomból. Ez azt követően történt, hogy a kormány szétverte az EU-párti tüntetéseket, és a Soros Alapítvány ebben a környezetben kockázatosnak találta az újabb "befektetéseket", aminek az útjában álló akadály elsősorban a legitim ukrán kormány volt.
Most, hogy ezt az akadályt eltávolították, lepapírozzák a Soros befektetéseket. Az atlantista államfő már be is jelentette, hogy készen áll a szükséges biztosítékok megadására. Bár még nem közölték a részleteket, előre tudható, milyen "tanácsokat" fognak adni a kormány mellé rendelt szakértők. Ugyanazokat, melyeket a magyarországi "rendszerváltó" pártok mellé rendelt szakértők is adtak. Vagyis támogatni fogják az alapvető értékeket kikezdő civil szervezetek működését. Támogatni fogják a médiát, ami egyház- és vallásellenes propagandát folytat, valamint népszerűsíti a buzifelvonulásokat és a toleranciát. Piaci manipulációval veszteségessé teszik az állami vállalatokat, majd sürgetni fogják az állami vagyon minél hamarabb magánkézbe adását, amit természetesen ők fognak fillérekért felvásárolni. Azt követően pedig le fogják rombolni a teljes szociális hálót és több millió munkahelyet szüntetnek meg, hogy "ösztönözzék a versenyt" a "munkaerőpiacon", vagyis a frissen megvásárolt vállalataikhoz minél olcsóbban tudjanak munkaerőt foglalkoztatni.
Eltávolították a legitim kormányt, most pedig egy újabb lefejezett országot tudnak alárendelni a profittermelésnek. A Soros Alapítvánnyal együttműködés lesz az utolsó méreginjekció, ami az ukrán népet is olyan állapotba juttatja, mint Magyarországot a kékszalagos "rendszerváltás".


http://www.hidfo.net/2014/06/17/soros-gyorgy-tanacsadokat-rendel-az-ukran-kormany-melle

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése