2011. október 24., hétfő

Az EU-csendőrség (EuroGendFor) megérkezett Görögországba

Az EU-csendőrség (EuroGendFor)  megérkezett GörögországbaMegbízható görög forrásokból idézve, az első EuroGendFor csapatok megérkeztek Görögországba. Az európai csendőrség, rövidítve EGF= Europen Gandermarie Force, az EU különlegesen képzet rendőri osztaga, melyet eredetileg az öt EU tagállam, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Portugál és Spanyolország hozta létre. Az elmúlt időkben Románia is csatlakozott hozzá. Állomáshelyük Olaszország, helyileg Vizenza a „Generale Chinotto“ Kaszárnyában. A csapat rendeltetése egy gyors beavatkozásra alkalmas jól mozdítható bevethető alakulat, legföbbképpen az EU területén a kialakult kritikus helyzetek megfékezésére, de felhasználható úgy a NATO, UNÓ és az OSZE kérésére is.

2011. Június 28 –án a Holland Royal Marechaussee Kuijs Conelis ezredes vette át a parancsnokságot. „Lex Paciferat“ ez mindössze annyit jelent, hogy „a törvény hozza a békét“ Igen, a béke a temető fölött, egy állig felfegyverzett verőlegényekkel


A szemtanuk észlelései szerint október 8- ika és 10 között egy komplett dandár alakulat érkezett réven az Igoumentsai kikötőbe. Az alakulat egy azonos civil ruházatban, kézi pogyásszal, a karjukon EGF jelzéssel. A következő napokban lefedet teherautókon páncélozott járműveket szállítottak a kikötöböl. A komplett rakományt a Larissa városába szállították ahol a kaszárnyázást könnyen volt megoldható, mivel nem sokkal előtte helyezték át a légi támaszpontot, tehát hely van bőven!


Ezt a hírt több oldalról az Igoumenitsa és a Larissa lakói újból megerősítették. Sőt a helyi rádió adásiban többször is jelezte. További hírek érkeztek Markopoulo –ból Athén közelében található településről, hogy katonai buszokon civileket szállítottak. A következő héten előre jelzések szerin újbóli általános tiltakozást szerveznek.

Tiltakoznak az ügyvédek, bírák, egészségügyi intézmények közalkamazottak, orvosok és segítő személyzete, újságírók, az össz helyi köztisztség viselök, az adóhivatalnokok, kikötői dolgozok, banki alkalmazottak, és az oktatás alkalmazottai; tanítok tanárok. A GSEE és a ADEDY szakszervezetek egy általános munkabeszüntetésre szolitották fel tagjaikat, tehát a magán és köz alkalmazottak valamint a nyilvános közlekedést kiszolgáló személyzet.

Az általános munkabeszüntetéssel egy érthető és világos felhívással jelzik a Papandreou-uralomnak és a korrupt parlamenti képviselők felé a nemtetszésüket az elfogathatatlan takarékossági intézkedéseket, melyben szerepel az adóemelés, fizetések és nyugdíjak csökkentése, elbocsájtások és a kollektív szerződések felbontása mind azok az intézkedések melyeket az EU a Görögökre rá akar kényszeríteni.

Ha a megfigyelések valósnak bizonyulnak, akkor az első bevetése az EuroGendFor nak az EU területén a Papandreou engedélyével megtörténik és megmutathatja valós kivoltját.

A különleges hadosztály létrehozásának egy kiemelkedő indítéka az volt, -egy régi bevált trükk a mindenkori uralkodóknál-, hogy idegenekkel vereti le a saját lakosságának megmozdulásait, ezek az idegenek minden meg rökenés nélkül gázolnak a népségen keresztül.

Az írás közben érkezett a hír:

A hivatalos görög közlemények cáfolják az EurGendFor csapatok érkezését. A lakosság észlelése egy cseh alakulatok mozgását rögzítették. Egy cseh katonákból álló a „Balkán Brigade“ ot SEEBRIG, akik Bosznia felé tartanak.

A megfigyelt csapatok az új déleurópiai államok és az USA 2005 ben Bukarestben hozták létre. Ez egy 3.000 főböl álló nemzetközi béke brigád SEEBRIG (Sout East European Brigade) mely öt gyalogsági zászlóaljt foglal magába. A NATO békefenntartó csapatként kezeli főleg a Balkán területén.

A kérdésem az eseményhez csak annyi, hogy ha a csehek Boszniába igyekeztek mért kellet a tengeren átkelni és kompokkal behajóztatni Görögországon keresztül majd Szerbián keresztül átutaztatni őket? A csapatszállító repülőgép pld. a Tuzla NATO légi állomására egyszerűbb lett volna, vagy egyszerűen Magyarországon és Horvátországon szárazföldileg a legegyszerűbb megoldás lenne.

/Aramis/




Egy van a világban, ami állandó, az a változás!
Az események zajlanak nagy léptekben, már valóban csak egy lépes hogy pénzügyileg és gazdaságilag, lenullázzák az európai országokat, kikényszerítik a függetlenségük feladását. Amit a második világháborúban vérrel és vassal nem értek el, elérik komolyabb vérontás nélkül, és létrehozzák az egyesült Európát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése