2011. október 23., vasárnap

Párhuzamok

A neoliberális uzsorások líbiai inváziójáról, és Kadhafi halálhíréről elterelik a figyelmet, a világszerte "kormányszinteken is támogatott" tüntetések, pedig amíg hiábavaló felvonulásokkal múlatja a nép az idejét, készülnek a tömegsírok az USA-ban, az amerikaiak számára, és Európa sírját is most ássák. A hullajelölt most támolyog bele! Líbiában a NATO-bombázások célja kezdettől fogva az volt, hogy elpusztítsák az ország életszínvonalát, egészségügyi rendszerét, iskoláit kórházait, vízellátó rendszerét. Afrika egyik leggazdagabb nemzetének, Afrika Svájcának kirablása, a bankárkaszt parancsára, jól példázza, hogy pénzért mindenre kapható, katonáknak nevezett gazemberek a nyomor, éhínség vámszedőinek szolgálatába szegődve lerombolják a civilizált világot! Üzenet:
A reklám mintájára: Mind meg fogtok dögleni, "mert megérdemlitek"!

Nincs másként ez Európában sem. A "Népszámlálás" hirtelen sürgős lett mindenütt, mert csak emlékeztetőül, egy átlagos brit család, jövedelmének felét bérleti díjra költi, bár Londonban ez már a háromnegyed része az átlagjövedelemnek. Itthon, a kifosztás újabb fázisa, a bedőlt hitelesek ingatlanjainak bérbeadása a "volt tulajdonosoknak", kiválogatva a "javát", amit eladnak, csak az egyik lépés! A másik, az ingatlanadók bevezetése, és felsrófolása, hogy az is belegebedjen a fizetésébe, akinek nincs adóssága, vagy nem kénytelen ingatlanát "visszabérelni", mivel Orbán vagy Obama biztató támogatása a bankok elleni fellépésre, csak az áldozatát megnyugtató hóhér cinikus kegyetlenségéről árulkodik. Orbán Dabason azt mondta: "Magyarország nem gyarmata senkinek sem! A devizahiteleseknek segíteni kell, mert az nem megy, hogy egy országban egymillió embert becsapjanak - jelentette ki pénteken Dabason, egy városfejlesztési beruházás átadási ünnepségén. A miniszterelnök kifejtette: az nem tartható, hogy az emberek éveken át fizetik törlesztőrészleteiket, majd kiderül, hogy többel tartoznak, mint az indulásnál. "Világossá kell tenni, hogy Magyarország nem gyarmata senkinek sem" - szögezte le. "Amit nem lehet megcsinálni Bécsben, Berlinben, Párizsban, vagy éppen Brüsszelben, az a magyarokkal szemben sem engedhető meg" - hangsúlyozta..."
A FIDESZ ellenzékben még követelte az államadósság és az IMF-Világbank hitelek részleteinek nyilvánosságra hozását! Mára "elfelejtették", ahogy a választási ígéreteiket is! Egy totális diktatúrával akarják arra kényszeríteni a lakosságot, hogy kifizesse a fiktív államadósságot (ami soha sem fog elfogyni), miközben átjátszák a bankokkal "karöltve" a lakossági ingatlanokat főbérletként, vagy tulajdonban, a kazár-zsidó "betelepülőknek", és az új elitnek (de milyen elit az, amelyik elnyomásból, lopásból, rablásból, fosztogatásból, gyilkosságokból él?). Aki azt hiszi, elég lesz bére, nyugdíja, hogy kifizesse a többszörösen adózott jövedelméből vásárolt, épített ingatlanának "adóját", vagy bérleti díját, az GONDOLKODJON!

Már nincs "nyugdíjkassza", és biztosítékaként sincs erre állami bevételfedezet sem, mert a munkahelyek is sorra szűnnek meg, amit még tovább súlyosbít a köztisztviselők létszámának drasztikus, tervezett leépítése is! Orbán a bankoknak fizetve fosztja ki az országot, hivatkozva az "államadósság" csökkentésére, de egyszer sem mert kiállni, hogy részletezze, vagy bemutassa, milyen hitelfelvételek miatt lett 160 milliárd, a gengszterváltás előtti 1 milliárd dollárból. Kik lopták el a vissza nem térítendő külföldi segítségnyújtásokat, és kik lopták szét az államvagyont! Ez az Orbán-kormány "igazsága", ahogy egyenértékűként az MSZP-s ütődöttek által támogatott Gyurcsánynak is!

Mi ezeknek jelentős részéről tudunk, de a semmivel sem törődő átlagpolgár nem tudja, hogy minden lakosnak, gyereknek, felnőttnek, 3 milliós forint mondvacsinált, csalással nyakába akasztott adóssága van, ami majd kétszerese a német "kikényszerített kezességvállalás", kb. 5500 eurós mértékének!
Miért hoztam fel párhuzamba Obamát (egy legyantázott majom, akit az anyja kártyán nyert)? Barack Obama elnök a "erőfeszítéseket tett" vagyis lemászott a Wall Street-t elfoglalók közé, és üdvözölte a tüntetőket a Fehér Ház nevében, felhasználva kampányeszközként megválasztásához, mert nem mindegy, hogy ki vezetheti az USA-t a teljes pénzügyi összeomlásba. Ki töltheti meg az 5000 USA gettót, ki túrathatja az előre kiásott tömegsírokba, a "megtöltött univerzális felhasználási lehetőségű" műanyag koporsókat, egyenesen a FEMA táborokból!

Nesze neked hülye amerikai! Obama ki fogja használni a tüntetéseket, mint egy populista trükköt, hogy a politikai ellenzék oldalán hozzájáruljon Amerika gazdasági hanyatlásához. Ott, vagy itt, ugyanaz a "zsidó technológia". Két világháborút, és számtalan kisebbet robbantottak ki!
Hogy azok, akik még nincsenek tisztában vele, tudják: Az USA-ban a bankok már megakadályozzák, hogy az emberek kivegyék a pénzüket. Volt már letartóztatás is a Citi-bank New York-i bankfiókjában, mert nem csak Venezuela USA-ban befektetett aranyát lopták el a bankok!
A Fehér Ház támogatja a tüntetőket, felbátorítva, hogy kezdeményezzenek egy sikeres országos kampányt, a bankok ellen. A későbbi összeomlása a bankrendszernek, olyanná válna mint egy séta a parkban. Obama azután hibáztathatja a tüntetőket az összeomlásért, és így álcázhatják a tényt, hogy bankokra hárítják a korrupt kormányzatok hazaárulását!

Ez "jó trükk" lehet Magyarországon is, mivel nehéz lesz lenyeletni a 2012-es IMF és világbanki következő törlesztés miatti "megszorításokat", különadókat, beszolgáltatásokat, kikényszerített hozzájárulásokat!
Sokan azt mondják, hogy ezt már nem merik megtenni, és ebben bízva továbbra sem tesznek semmit, de ki fogja ezt megakadályozni? Ők?
Az EU Velencei Bizottsága is szóvá tette, az "új magyar alkotmány" nem a magyar nép, hanem egy uralkodó párt alkotmánya. Kifogásolták a "sarkalatos törvényeket", mert a FIDESZ tanult a bankoktól, és olyan kitételeket épített saját alkotmányába, amelyek alkotmánymódosítás nélkül is megváltoztathatók (ÁSZF)! Senkinek nem szúrja a szemét, a FIDESZ-KDNP alkotmányába beépített terror lehetősége? Nem bánja senki, hogy januártól már országos érdekekre hivatkozva követelhetik, hogy nemzeti vagyona, és adókifosztásán kívül, már kötelezhetik anyagi és tevékenységbeli "hozzájárulásra" is, a katonai szolgálaton kívül, amely esetében kétségtelen, hogy kik ellen kell "harcolnia"?

Ahogy az USA-ban, úgy Magyarországon is, az Alkotmány megkerülése (1944-es érvényes), figyelmen kívül hagyása a cél, mert a FIDESZ-KDNP "alkotmánya" kimondja az 1949-es "alkotmány" érvénytelenségét, de a az 1949-es "alkotmány" 24.§ (3) bekezdése alapján akarják hatályba léptetni, pedig a máig érvényben lévő 1920. évi I. törvénycikk így kezdődik: "A nemzetgyűlés(…) a nemzeti szuverénitás kizárólagos törvényes képviselete…" Ezért "Alkotmányunk alapelveinek megfelelően az 1919. évi augusztus hó 7. napja óta alakult ideiglenes kormányok a nemzethez fordultak, hogy a nőkre is kiterjedő általános, titkos, egyenlő, közvetlen és kötelező választójog alapján válassza meg az akaratának képviseletére hivatott nemzetgyűlést."
Jogaink sárba tiprása, hogy a választásra jogosultak egyharmadának "majdnem" kétharmada, vagyis az ország szavazóinak kettő kilencede (a csalást nem számítva, mert úgy még annyi sem!), terrorizálni akarja a hétkilenced részt, mivel a szavazásra jogosultak ötkilencede nem akart ezekre a zsidó-bérenc pártokra szavazni!

Magyarország egyre jobban hasonlít az egykori Noriega-rezsim Panamájára, egy olyan demokratikusnak csúfolt és megcsúfolt országban bevezetett diktatúrára, amiben mindenféle nemzeti, és nemzetközi jogot felrúgtak, semmibe veszik az állam polgárait, és folyamatban van a rabszolgaság visszaállítása!

/Tulok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése