2011. november 1., kedd

Ahmadinezsád: Az európai adóbevételek is a cionistákhoz folynak

Mahmud Ahmadinezsád iráni elnök kijelentette, hogy az európai emberek által fizetett adó „cionista zsebekbe” folyt az elmúlt 60 évben.
Ahmadinezsád nemzetközi személyek előtt tette a megjegyzést a velük való szombati teheráni találkozóján, számolt be az IRNA. Ahmadinezsád megjegyezte, hogy cserébe a cionisták bizonyos nyugati politikai pártok választási kampányait fizették.
Az izraeli rezsimet egy nagyon bonyolult szervezetként írta le, ami a hatalom, vagyon és média kizárólagos birtokosait irányítja.
Mahmud Ahmadinezsád iráni elnök az Iszlám-világ Sajtó Uniójának nemzetközi konferenciáján 2011. október 29-én Teheránban
Ahmadinezsád az „anti-humanista” cionista ideológia szimbólumaként írta le Izraelt, kijelentve, hogy a rezsim sem a valláshoz, sem az etikához nem tartja magát, és csak tetteti zsidóságát. Az iráni elnökkel találkozók az Iszlám-világ Sajtó Uniójának megalapítása céljából gyűltek össze aznap egy teheráni konferencia-központban.
Az iráni végrehajtó hatalom feje üdvözölte az unió létrejöttét. Az unió megalakulását egy hatásos, evolúciós lépésnek nevezte a fölényeskedő nyugati hatalmakkal szembeni nagyobb egységfront kialakulása felé, és azt mondta, hogy az elfogulatlanság és igazság vizsgálata a legfontosabb vezérelvei a médiaügyek vizsgálata kapcsán.
Harmincnyolc ország képviselői csatlakoztak az eseményhez. Az unió célja a világ eseményei kapcsán a muzulmánok által kifejezett vélemények helyzetének megszilárdítása a nyugati nyilatkozatok monopóliumával szemben.
Az összejövetel során Mohamed Husszeini iráni kulturális-miniszter azt mondta a Press TV-nek, hogy „A közel-kelet Iszlám Ébredése egy nagyon fontos kérdés számunkra, és a média szerepe ezen eseményekben letagadhatatlan. Az Iszlám-világ Sajtó Uniójának fő felelőssége az, hogy megmutassa az események egy, a nyugati média által már régóta mutatottól különböző oldalát is.”
Az unió megalapításának apropója az, hogy az iráni főváros ad otthont a 18. Teheráni Nemzetközi Sajtó és Hírügynökség Kiállításnak, amin a sajtó 600 belföldi képviselője, és 50 állam 100 képviselője vesz részt.
PressTv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése