2011. november 22., kedd

Meddig lehet még gyalázni a magyart?!

Az szólás szabadsága, ha szidják a magyart. Ha a magyar megnevezi a köztörvényes bűnözőket, akkor az kirekesztés, idegengyűlölet. Közben pedig, csak az igazság hangzik el sokszor!

Ricsaj

Világpolgárok, hazai kizsákmányolóink iszonyú zajt csapnak, ha néven nevezzük őket. Szaladnak bíróhoz, ügyészhez. Gyűlölettel fröcsögnek újságjaik, vagyunk kirekesztők, rasszisták, fasiszták. Ebben az országban csak a magyart lehet büntetlenül gyalázni!

Keverék

Szeretnék elsüllyeszteni történelmünket, még azt is kétségbe vonják, hogy létezik ma a magyar. Valami keveréknek szeretnének bennünket feltüntetni. Arról nem is szólva, hogy a magyar nép névtől, a Himnusztól, a magyar zászlótól, címertől hidegrázást kapnak.

Szóhasználatuk

Mindezt bátran gyalázzák. A Szent Korona svájci sapka, István királytökfödője. A Szent Jobb tetemfoszlány, a koponya ereklye pedig szappantartó. Mindezt Magyarországon megjelenő magyar nyelvű újságban lehet írni. Az újságot nem tiltják be, a cikkírót nem idézik bíróság elé. Ezt lehet a demokrácia és a szólás-szabadság nevében, ha minket becsmérelnek, az nem rasszizmus, az nem fasizmus, az nem kirekesztés.

Nincs törvény 1945 óta

Velünk mindezt szabad tenni, nekünk le kell nyelni, a mi nemzeti büszkeségünket szabadon meg lehet gyalázni. Kérdezem, meddig?! Állítólag a 1945 előtti alkotmányban volt egy olyan paragrafus, amely büntette a magyarság elleni gyalázkodást. Ma nincs ilyen. Miért is lenne?

Néven nevezés

Egyetlen más népelemet sem lehet emlegetni, szidni, mert az uszítás, gyűlöletkeltés, azt bünteti a törvény. Mi ellenünk lehet gyűlöletet kelteni? De meddig?! Mikor fogunk már egységesen fellépni ezek ellen a gyalázatos jelenségek ellen. Mikor lesz újból magyarságvédő törvényünk? Talán a következő választás után? Akkor sem, mert minden párt csak bábpárt hazánkban. Egyik sem magyar vezetés alatt áll. Álnemzeti pártok, a nemzetinek tűnő pártok is csupán.

http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/hatterhatalom/672-meddig-lehet-meg-gyalazni-a-magyart

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése