2011. november 22., kedd

Oltások, antibiotikumok és a Népesség-csökkentési Program

Dr. Lorraine Day, orvos beszél a populáció-redukciós programról, ami már javában zajlik





Védőoltásokkal a túlnépesedés ellen


Bill Gates 2010. februárjában egy TED rendezvényen prezentációja során az alábbi kijelentést tette:
„A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni."
Bárki bármit is mond, a földi lét legfőbb istene a pénz! Így hát akinek van, az istent játszhat. Bill Gates korunk egyik leggazdagabb embere, és szinte bármit megtehet. A fenti kijelentés súlyát növeli, hogy komoly érdekeltséggel bír a gyógyszeriparban. Jogunk van feltételezni, hogy (véletlenül) egy belső információt „kotyogott" ki. Egymilliárd ember egészségügyi beavatkozások által szándékosan előidézett halála vagy meg nem születése a népirtás legújabbkori módszere! Szemléltetésképpen: ha csak 1%-kal csökken a népesség szaporodóképessége, az az össznépesség tekintetében milliókat jelent – Bill Gates azonban nagyobb számokkal dobálózik!
Az egymilliárd akkora szám, hogy a fasizmus és a kommunizmus összesen sem termelt ki ennyi halottat (kommunizmus≈70 millió • fasizmus≈30 millió)! A fegyvernem és az ellenségkép is megváltozott. Néhány milliárd ember egyszerűen útban van. De kiknek?
A világ erőforrásait az össznépesség nagyjából 5%-a birtokolja. A népesedés problémáira megoldás lenne, ha ezek a források egyenletesen oszlanának el. A helyzetet úgy lehet a legjobban jellemezni, hogy a szűk kisebbség feléli a többség elől a közös tulajdont. Amikor a természeti javak kiosztásra kerültek, még nem létezett pénz. Éppen ezért az, hogy most mindent pénzben számolunk, egy hibás, torz világkép. Ezekhez a forrásokhoz minden népnek joga van! A jelenlegi állapotot huzamosabb ideig nem lehet fenntartani, mivel igazságtalanságra épül. Az előnyösebb pozícióban lévő erők megpróbálják konzerválni a helyzetet, mely ideig-óráig sikerülhet, de hosszú távon nem. Ezzel a kijelentéssel egy kicsit magunk ellen, magyar emberek ellen is beszélek, hiszen (a látszat ellenére) mi is ehhez a szűk körhöz tartozunk. Senki sem tekintheti magát a másiknál különbnek ezen a bolygón! A természet be is iktatott egy biztonsági korlátot a rendszerbe, belekalkulálva lényünk tökéletlenségét, és hogy ne konzerválódjanak ezek az erők huzamosabb ideig. Ezt az önszabályzó rendszert halálnak hívják. A természet így biztosítja a folyamatos megújulás és fejlődés lehetőségét világunkban. Az, hogy hol van az a határ, amikor már az egész faj fennmaradását veszélyezteti egy-egy szélsőséges, profitéhes csoport terjeszkedése, azt jelenleg nem tudjuk megmondani. Amit viszont már tudunk, hogy a felelőtlen vakcinálás nyomot hagyott az emberi DNS-ben (rengeteg állati RNS-DNS jutott a véráramunkba), melyet a jövő nemzedékei is magukkal fognak cipelni! A fejlődő ország népei nem hiába fogadják kettős érzelmekkel a fejlett világ orvosainak módszereit. Ők azt vallják, hogy az oltásokkal a szaporulatot próbálják csökkenteni! Erre lehet példa a polio oltások tömeges visszautasítása az afrikai kontinensen. Érdekes, hogy a természeti népek megérzései mennyire jól működnek!
Bill GatesBill Gates hangneméből kiderül, hogy szavait nem holmi elejtett poénként kell érteni; mondandóját „véresen" komolyan gondolta. Az elhangzott szám felülmúl minden eddigi népirtást vagy katasztrófát, amit az emberiség valaha is elszenvedett!
Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a történelmi idők emberei alacsonyabb morális szinten éltek, mint napjainkban. Ha a felszínességen túl egy kicsit mélyebbre ásunk, láthatjuk, hogy ez a megállapítás nem igaz. A régi idők emberei másképp viszonyultak a természet erőihez, egymáshoz és a halálhoz is. Az ellenséggel való leszámolások, (főleg a hétköznapi embereknél) többnyire szemtől szembe zajlottak. Manapság nem ezt látjuk! Az alattomosság, az erkölcstelenség soha nem látott mértékeket öltött. Ritka az az ember, aki bátran a szemünkbe néz! A módszer, ahogy a vakcinákat bevezetik a piacra – politikusokat, orvosokat, híres embereket felhasználva, nem ritkán félrevezetve őket –, hátsó szándékot enged sejtetni. A gyártók a tájékozatlanságra építenek! Könnyű elhitetni bármit is egy olyan termékről, amiről az illető gyakorlatilag semmit sem tud (sajnos az orvosok döntő többsége sem ismeri kellő mélységben az oltóanyagokat). Elég néhány hangzatos, a valóságot elferdítő szlogent elhinteni, és máris meg lehet győzni a többséget az ügy érdekében!
Bill Gates kijelentése, úgy látszik, nem lépte át a média ingerküszöbét – legalábbis a magyar sajtó nem érezte fontosnak, hogy beszámoljon ezekről a súlyos szavakról. Sokan hisznek az emberiség megritkítását célzó összeesküvés-elméletekben. Bill Gates és az őt takargató média most egy újabb csontot hajított őeléjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése