2011. december 22., csütörtök

Rémálom Amerikának

Képzeld el, hogy egy napon hirtelen és bármiféle figyelmeztetés nélkül az Egyesült Államokban minden 1970 után gyártott jármű teljesen működésképtelenné válik. Senki nem megy vele a boltba, ugyanis a helyi boltba se érkezik már élelmiszer szállítmány - korábban azt is kamionnal hozták. Nem mennének vonatok, buszok, repülőgépek.
Képzeld el, hogy nincs többé áram. Nem tudod a hűtőszekrényben tárolni az ételt. Nincs fűtés, nincs légkondicionálás. Minden elektromos eszköz hasztalan kacattá válik. Nem tudják mivel a vizet sem eljuttatni a lakásodba, így nincs vezetékes ivóvíz.
Képzeld el, hogy nem működnek a telefonok sem. Nem tudsz kommunikálni senkivel, hacsak nem mész oda gyalog, ahol épp tartózkodik. Áram nélkül nincs számítógép, nincs internet, nincs mobiltelefon vagy iPod, se TV se rádió.
Csend van, leszámítva a madárcsiripelést és a kutyaugatást. Néha sikolyok, vagy a kétségbeesés hangjai. Az ország vissza lett küldve a kőkorszakba. A saját élelmiszer előállítása a magvakhoz való hozzáféréstől függ, és attól, hogy esik-e elég eső.
A városokban zavargások vannak. Csak azok az emberek férnek hozzá az élelmiszerhez, akiknek fegyvere van, akik tudnak vadászni, vagy akiknek saját haltenyészete van.
A dobozos termékek készlete lassan elfogy, és nincs utánpótlás. A gyárak leállnak, nincs termelés, ami pótolná az elfogyasztott termékeket.
Lehetetlennek tűnik? Nem az. Sőt, lehet, hogy küszöbön áll az Egyesült Államokban.
Mert ez történik, ha valaki az ország felett 300 mérfölddel az atmoszférában felrobbant egy atombombát. Egy ilyen eset világszerte minden államot érintene. Mexikó és Kanada nagy részén ugyanolyan állapotok uralkodnának, mint az Egyesült Államokban.
Nincs olyan rakétavédelmi rendszer, ami ezt meg tudná akadályozni. A közkeletű nevén EMI (elektromágneses impulzus) által felszabadított energia kölcsönhatásba lép a Föld mágneses terével, és egy extrém gyors és erős elektromágneses kitörést okoz, ami a fénysebesség 94%-ával négyzetméterenként 50000 volttal vág tönkre mindent a felszínen.
Egyszerűen kivitelezhető egy atomfegyverrel, ha egyszer egy hatalom, vagy csoport úgy dönt, hogy az USA viselkedése nem változtatható meg más úton. Ezen felül létezik több, nemnukleáris fegyver is, ami képes ekkora elektromágneses impulzus létrehozására.
Ez egy nagyon is leegyszerűsített magyarázat volt. A tudományos ill. műszaki részleteket illetően rengeteg forrás áll rendelkezésre annak kapcsán, hogyan hozhat létre atomfegyver ehhez hasonló elektromágneses impulzust. Ha az amerikaiak tudnának erről a nagyon is valós lehetőségről, pánikban lennének. Rajtuk múlik, hogy a saját kormányzatuk felhagy-e más országok lerombolásával. Megmondhatják az amerikai kormányzatnak, hogy foglalkozzon a maga dolgával, tegyen rendet előbb otthon, mielőtt világszerte mindenbe beavatkozik.
Senki sem gondolja komolyan, hogy az amerikai csapatok a "szabadság védelmében" vannak jelen más országokban. Csak akkor véded a saját országod, ha a saját területeden vagy - de legalább nagyon közel a határhoz. Terrorizmus elleni harc? Nem, terrorizmus építése, olyan körülmények kialakítása, ami még több terroristát állít elő.
Talán be kellene zárni a bázisokat, lefegyverezni a NATO csapatokat és hazavinni az amerikai csapatokat oda, ahová tartoznak, mielőtt nem lesz hová, és nem lesz mivel hazamenniük.

Lisa Karpova - Pravda.Ru

Atomháború a láthatáron

 

Talán egyszerűbb csak ülni és elfogadni a nyugati fővonalú média mindent elborító mocskát és a hazugságait az iráni és szíriai eseményekkel kapcsolatban. De érdemes-e? Vajon akik elfogadják ezeket a hazugságokat, akkor is azt gondolják-e majd, hogy megéri továbbra sem keresni az igazságot, miután felismerik, hogy egyenesen egy harmadik világháború felé tartunk?
Van egy időbeli pont, ahonnan már nincs hátraarc. Valakinek elege lesz, megteszi azt a bizonyos lépést, és meggyullad a szikra. Ez jelenti majd az új világháború kezdetét. A világ olyan közel van a háborúhoz, mint a kubai rakétaválság idején.
1962 októberében a világ feszülten figyelt Nyikita Hruscsovra és John Kennedyre, amikor szerencsére megpróbálták elkerülni a két szuperhatalom közötti összecsapást.
Egy Kuba szigetén végrehajtott kémmisszió során bevetett U2 repülőgép fedezte fel, hogy a szigetre rakéták lettek telepítve, hogy megelőzzenek egy Kuba ellen irányuló esetleges inváziót.
Kennedy egy Kuba körüli tengeri blokád létrehozása mellett döntött. Ennek a "karanténnak" a célja volt, hogy megakadályozza a Szovjetunió további hadfelszerelés-szállítását Kubába. Követelte az elhelyezett rakéták elmozdítását és az állások felszámolását.
Október 22-én Kennedy elnök televíziós adásban beszélt a népnek a krízishelyzetről. Később szemtől szembeni, nehézkes és durva tárgyalások után mindkét hatalom képes volt leállni, és megállapodást kötöttek.
Hruscsov követelte Kuba rakétáinak eltávolítását, akárcsak a törökországiakét, és követelte, hogy az USA ne avatkozzon be Kuba belügyeibe. Később a béke és együttműködés felé elmozdulás magába foglalta egy a Kreml és a Fehér Ház közötti "forróvonal" létrehozását és az atomkísérletekre vonatkozó szigorításokról szóló megállapodás aláírását 1963. július 25-én.
Az iráni hadsereg bejelentette, hogy lelőtt egy amerikai drónt az ország keleti részén, ezt egy katonai forrás jelentette az állami televíziónak. Vajon mit keresett ez a drón Irán légterében?
A két szuperhatalom közötti közvetlen összeütközés lehetősége egyre fenyegetőbb szintre lépett a Földközi-tengeren jelen lévő orosz és amerikai hajók konfrontatív pontokra manőverezésével.
Az Amerikai Egyesült Államok és európai szövetségesei lábbal tapossák a nemzetközi hadijogi előírásokat, ezzel teljesen érvénytelenítve azokat. A Líbia elleni véres agresszió és népirtásszerű hadjárat csak a vég kezdete volt.
A Jugoszlávia elleni hazugságkampány és hamis gyanúsítgatások újra megismétlődtek, mikor az ENSZ-ként ismert beszivárgott ügynökök megadták a barbár fosztogatások szövetségének a legitimáció álarcát az ENSZ 1970 és 1973-as határozataival, amelyen később szintén átgázoltak, és a kukára dobták mikor a repüléstilalmi zóna és a földi csapatok jelenlétének tilalma helyett inkább totális háborúba, teljes invázióba kezdtek.
Becstelen hazugságok voltak az "iraki tömegpusztító fegyverekről" szóló hazugságok, és legalább ennyire képtelen volt az, hogy a "Kadhafi kormány saját népét gyilkolja". Most ugyanezt állítják Szíriáról, illetve Iránt azzal gyanúsítják, hogy az atomenergiát atomfegyverek előállítására használja.
A bíróságon, ha a bírák hazugságon kapnak, akár csak egyszer is, totálisan megbízhatatlannak nyilvánítanak, mert hazudtál. Csak egyetlen hazugság. És ezzel teljesen és örökre leromboltad a hitelességedet a szemükben.
Ha rájövök, hogy egyszer hazudtál nekem, attól kezdve mindig alá kell támasztanod, hogy amit mondasz, az igaz, ellenkező esetben azt fogom gondolni, hogy ismét csak hazudozol.
Így egyetlen egy gondolkodó ember sem tekintheti hitelesnek amit az USA, Európa vagy izraeli barátai mondanak vagy állítanak - még ha hihetőnek is tűnik. Minden esetben bizonyítaniuk kell, hogy nem hazudnak, mert eddig mindig csak hazudtak.
Még jobban igaz ezekre az entitásokra, hogy saját szándékaikat kivetítik a kiszemelt célpontjaikra, áldozataikra.
Tehát emberek, ne fogadjátok el, amit szemtől szembe mondanak, mert hivatásos hazudozók!
Irán, az egyik következő lehetséges célpontjuk, nem jelent veszélyt a globális biztonságra, vagy Izrael biztonságára. Irán nem hajtott végre semmiféle agressziót az elmúlt 250 évben... Azon túl többször is beengedtek megfigyelőket, ami biztosított másokat arról, hogy nem áll szándékukban atomfegyver előállítása.
Szíriával kapcsolatban gyorsan és ádázul jönnek a hazugságok... kitalálnak dolgokat, amik soha meg sem történtek. Több bejelentett incidens esetében is az ott élők utólag azt állították, hogy semmi hasonló nem történt.
Miért küld a Nyugat terroristákat - ahogy Líbia esetében is tette - és küld fegyvereket Szíriába? Miért lőnek mesterlövészek ártatlan civilekre és rendőrökre/katonákra?
Kijelentették, hogy Asszad távozását akarják, ahogy kijelentették korábban, hogy Kadhafi távozását akarják.
Ki ad nekik erre jogot? Hagyják inkább, hogy az emberek döntsenek, nem pedig terroristák csoportjai, vagy az ártatlan civilekre repülőgépről bombákat dobálók. Hagyják csak magára a népet!
A nemzetközi közösségnek elege van ebből. Kína és Oroszország nem vesz tudomásul több szankciót vagy katonai beavatkozást.
A démoni gonosz erői most orrtól orrig (szemtől szembe... a szerk.) állnak az ésszerűség erőivel. Hajók a Egyesült Államokból és hajók Oroszországból egyaránt vannak Szíria partjainál. Bármi megtörténhet.
Valami történni fog.
Ez a két ország, Kína és Oroszország tudja, hogy ők is ott vannak a célpontok listáján.
Nem lehet teljesen felfegyverzett, atomfegyverekkel rendelkező Izraeled, ha azt mondod Iránnak, nem használhat atomenergiát békés célokra... joguk van rá, mint az atomsorompó-egyezmény aláíróinak, egy olyan szerződésének, amit Izrael nem írt alá, miközben nem enged be semmilyen külső megfigyelőt.
A számos konfliktus közül valamelyik a következő világháború kezdete lesz. Ezek a hatalomvágyó elitisták azt képzelik, hogy elkerülhetik egy atomháború következményeit. Ami jól mutatja, hogy megtébolyodtak. Meg kell állítani őket, és ezt a figyelmeztetést a lehető legkomolyabban kell venni.
A világ polgárai vagy követelik, hogy fékezzék le magukat ezek a háborús őrültek, vagy globális atomháborúval kell szembenézniük. Követeld, hogy hagyják abba a hazudozást. Követeld, hogy hagyjanak fel a terroristák küldésével, akik a te testvéreid békés életét zavarják meg.

Lisa Karpova - Pravda.Ru

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése