2011. december 11., vasárnap

Tanulságos mese a világ népeinek: Hogyan építsünk csatlós-demokráciát

Az Egyesült Államok külképviselete mindig is sokat tett azért, hogy a világ országai idővel fejlett, polgári demokráciává alakuljanak.
A világ népei pedig nagyon sokat tanulhatnak az amerikaiaktól, akik megmutatták, hogyan kell valós népképviseleten alapuló politikai rendszert építeni, hősi életszemléleten alapuló imperializmussal egészséges fiatalságot nevelni.
De legfőképpen azt mutatták meg, hogyan kell békében élni a világ valamennyi nemzetével, és akár megvédeni más nemzetek függetlenségét, ha azt veszély fenyegeti.
Az amerikai álom már a világ számos országában jelen van, így a világ más fejlett gazdaságai is hihetetlen eredményekre képesek.
Amivel a hős imperializmus példát mutat a világ népeinek, az nem csak az egészséges életszemlélet, hanem a mára már a tökéletességig csiszolt politikai rendszer. Hálásak lehetünk az amerikaiaknak, akik megmutatták, hogyan kell felépíteni a nyugati világ csodáját: a polgári demokráciát.
Azonban a demokrácia építése nem könnyű feladat. No nem az ellenállókra kell gondolni, mert azok a távolból is lebombázhatók, de mindenféleképpen szükség lesz bizonyos alapfeltételekre, amik mind-mind hosszas előkészítést igényelnek. Okulván az amerikai példából, mi most közzé tesszük a demokrácia-építés titkos receptjét.
A közhiedelemmel ellentétben bárki építhet magának fejlett polgári demokráciát. Nem kell hozzá se keményen dolgozni, se tisztességesnek lenni, de még az állatokkal való közösülést sem kell megtagadni, egy amerikai katonának már ehhez is rendelkezésre áll a megfelelő jogi háttér. Vastag pénztárcára, és a nagymester jóváhagyására azonban mindenféleképpen szükség lesz.
Íme a biztos recept:
Hogyan építs magadnak demokráciát
- Jelölj meg egy országot, ami számodra kedves, és azt szeretnéd, hogy lakosai fejlett, polgári demokráciában éljenek.
- Olyan országot válassz, ahol az emberek még nem elég érettek a polgári demokratikus eszmeiségre, és tudatlanságukban egy gonosz, elnyomó vezetőt követnek, aki nem akarja neked adni az olajat. Így hősies, emberiség-megváltó küldetésed segítségével felszabadíthatók.
- Légy mindig udvarias: ne válassz olyan országot, ahová páholy-testvéred már demokráciát épített!
Megalapozni a polgári demokráciát
- Küldd el emberiség-megváltó testvéridet a választott országba, hogy ott tájékozódjanak, milyen és mennyi degenerált kripli él a börtönökben, akik polgári demokratikus eszmeiségüknél fogva túl érett gondolkodásúak voltak a jelenlegi, elnyomó rendszer számára.
- Olyanokról tájékozódj, akik kellőképpen önteltek, erkölcstelenek és pénzközpontúak egy polgári demokrácia elkormányzásához.
- Végy egy szatyor amerikai dollárt, de ha kellőképp értéktelent akarsz, az euró is megteszi. Vesd eléjük, akár a kutyák elé, és add a tudtukra, hogy nekik itt világmegváltó küldetésük lesz, mert polgári demokráciát kell építeni ezen a barbár földön.
- Támogatni és csodálni fognak, hiszen a szatyor dollárral az alantasak is átélhetik, milyen dolog emberiség-megváltónak lenni.
- Hogy terved sikeresen végrehajtsd, küldd el emberiség-megváltó testvéridet a világ több sarkába, és kalapozz össze kéttucat emigráns pedofilt, kiket haladó gondolkodásuknál fogva zavartak el az országból.
 
Elkezdeni a demokrácia-építést
- Végy néhány tucatnyi mindenre hajlandó rabló-gyilkost, kik a szatyor dollárért az emberiséget megváltanák, és küldd őket a kormányhivatalok elé demokráciát építeni.
- Küldd el emberiség-megváltó testvéridet a kormányhivatalok elé, hogy ott tovább tájékozódjanak. Óvatosan fotózd őket, mert a vaku villanása akár a villámlás, és a patkányok félnek a vihartól!
- Terjeszd valamely közösségi hálón, hogy már több mint tízezren építitek a demokráciát, majd mellékeld a fotót az ott ácsorgó huszonnyolc emberről! Ennek hatására még több rabló-gyilkos, és még le nem csukott degenerált kripli fog odagyűlni, valamint olyanok, akik ugyan szeretnék építeni a demokráciát, de számolni azt nem tudnak.
- Jelentsd be, hogy megkezdted a demokrácia-építést ezen a barbár földön, és a kormánynak ezért le kell mondani.
Utolsó lépések demokrácia-építéskor
- Mivel a kormány lemondani nem fog, jelentsd be, hogy mostantól a két tucatnyi rabló gyilkos legitim kormány.
- Keresd meg páholy-testvérid egyéb polgári demokráciáit, és a jól bevált módszernek megfelelően járj el. Végy egy szatyor amerikai dollárt, de ha kellőképp értéktelent akarsz, az euró is megteszi. Vesd eléjük, akár a kutyák elé, és add a tudtukra, hogy nekik itt világmegváltó küldetésük lesz, mert polgári demokráciát kell építeni egy másik barbár földön.
- Elismerik kormánynak a te küldött rabló-gyilkosaid, hiszen te is így tettél korábban, mikor páholy-testvéred ledobta eléd a szatyor dollárt.
- Mivel együtt erősebbek vagytok, a hasonló módon megbeszélt légi csapással tegyetek róla, hogy az országban áram és víz ne legyen, így közrend híján még több rabló-gyilkos jöhet elő odújából, olyanok is, akik egyébként nem mernének.
- Mivel az emberek nem fogják érteni, mitől nincs áram, víz, és élelem, jelentsétek be, hogy a kormány tehet róla, és diktatúra van.
- Így a városban vonulván szabadítsátok ki a börtönben élő kéttucat degenerált kriplit, hozzátok be a külföldön megtalált pedofil emigránsokat. Beavatásként a polgári demokráciába tegyetek mindegyikre öltönyt, hiszen a szokás ezt diktálja, rátok is így került.
Egy módszer ami mindenhol beválik
- A módszer szabadon megismételhető, ameddig az emberek nem tudják, mi is az a polgári demokrácia.
- Ha már nagyon nincs máshol olaj, kipróbálható civilizáltabb országokban is.
- Egészen addig, ameddig valaki vissza nem lő...
Apróbetűs rész:
- Ha már az előző demokrácia-építés is 9 hónapba telt, a fejlettebb országokkal való próbálkozást nem ajánljuk!
Orosz válasz a nyugati agresszióra. Ez már nem Líbia, a cionista 'forgatókönyvek' nem mindenhol működnek
Jövőnk.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése