2012. február 2., csütörtök

Egy kis chamtrail újratöltve


Egy kis chamtrail újratöltve
Ma felnéztem az égre, mert az utóbbi években gyakran téved a kékségre a tekintet, nem véletlenül. Vaskos, fehér hurkák terültek szét, ami jelzi, napokon belül, a "megszokott" ábra szerint, vagyis 2-4 napon belül esni fog. Mivel már napokkal ezelőtt hallottam, hogy az Északi-Sark irányából erős hideg áramlik a kontinens belseje felé, összekapcsolva a csíkozó repülőgépekkel, érdekes összefüggések ötlöttek fel bennem. Az időjárás, az előrejelzések szerint egyre hidegebbre fordul. Már most mértünk -16 fokot külterületen lakó barátomnál éjszaka, itt a Dél-Alföldön.
Valahogy túlságosan sok az egybeesés. Az EU embargót hirdetett Irán ellen. A tagállamok közül Görögország, Olaszország és Spanyolország használ fel iráni olajat, és az iráni import kiesésének pótlását a jelentős nagyságú, mintegy 4 milliárd hordó stratégiai és üzleti tartalékokkal próbálják fedezni. Ezek a tartalékok meglehetősen "drágák".

Leginkább ezek az országok függenek az iráni olaj importjától. Görögország olajszükségleteinek közel egyharmadát fedezi Iránból, Spanyolország viszonylatában ez az arány eléri a 15 százalékot, Olaszország esetében pedig 12 százalék.
Magyarország számára, ha nem is kedvező fűtés, és energiaellátás szempontjából, de a mezőgazdaság számára szükséges egy hidegebb, hótakaróval jelentkező téli időszak. Elsősorban a kártevők természetes elpusztítása, másodsorban a vetések megóvása, és harmadik, nem elhanyagolható szempontként, a csapadékpótlásra, amelyből nem jutott elegendő a földekre sem ősszel, sem a tél eddigi időszakában.

Hogy jön ide az Irán elleni, és az irániak általi olajembargó (mert Irán az EU embargó előtt beszüntette a szállítást)?

Nem különvonattal! A hideg térdre kényszerítheti az olaszokat, de áramlásától függően Görögországot is elérheti, márpedig tudjuk, hogy Európában, főleg 2010-óta, nincs természetes időjárás, illetve a NATO permetezések politikai, és stratégiai célokat szolgálnak, a halál vámszedőinek.
(Mivel számos portálon találkoztam "chamtrail-szkeptikusokkal", nekik is üzenem, hogy vessenek egy pillantást egy erősebb katonai, vagy egy közepes erősségű csillagászati távcsővel a csíkokat húzó repülőgépekre! A fehérre festett nappal "dolgozó" gépeken nincs felségjelzés, sem légitársaság azonosító jelzés. Semmi nincs rajtuk, ami azonosíthatóvá tehetné őket, csak a radar, de ott sincs róluk érdemleges információ! De ha már annyira "szkeptikusok", akkor ne sajnáljanak 5000,-Ft-ot a lehullott csapadék részecske-scanneres vizsgálatára!)


2010. júniusában olyan hideg lett hirtelen, hogy az európai tagállamok termése tönkrement. Akkor már jeleztem a PI oldalon, hogy "lesz ennek még böjtje" is. Akkor csak a "harmadik világra" gondoltam, mert a várható terméskiesés árdrágulást okozva, a legszegényebb néprétegek éhezését vetítette előre. Az orosz export leállítása az aszáj miatt, ezt még jobban megerősítette ezt, majd, amire nem gondoltam, hogy USRael, a Mossad és a CIA szervezésével, NATO támogatással, az "arab tavasz" csúfos eseményeire gyúrva permetezik, és aktiválta GWEN-tornyait.

A mostani hideghullám ugyanezekre a szegény néprétegekre fog kíméletlen hatást gyakorolni, elsősorban Magyarországon, Romániában, Olaszországban, és esetleg a görögöknél is.
Néhány országot kihagytam, mert például Szerbia még nem dugta hurokba a fejét, ezért a lakosság nincs kifacsarva, elszegényítve (a deviza-alapú hitelek fizetését is felfüggesztették) annyira. Bulgária nincs célkeresztben, és mivel nem vagyok NATO beavatott (ehhez a meteorológus kevés), nem tudni, hogy Európa többi részén milyen károkat, és feszültséget fog okozni, az elkövetkező két és fél hét.
Remélem csak vészmadárkodok, de aki egyszer már belelépett, ott is ugrik ahol nincsen gödör!


A március eleji fiskális EU, és az ESM átverését, az Európai Unió országainak új magatartási szabályait, amelyeket az üléstermen kívül már "béklyóknak kereszteltek" el, meghökkentő gyorsasággal elfogadták.
A szakértők kiskapukat is találtak a dokumentumban, ami a stabilitási paktum szankcióinak hatékonyságát lefokozhatja. Inkább csak deklarációnak hat az a kitétel, amely kemény költségvetési fegyelmet követel a résztvevőktől, de ezzel egyidejűleg a gazdasági növekedés ösztönzését is. Ez paradox elgondolás, és ugyanolyan bújtatott hazugság, mint amiben már sokszor volt részünk az EU tagság alatt!
Az elszegényedett, fázó, éhes embernek 15-18 nap maga az örökkévalóság, ha nem az "Örök Világosság Fényeskedik" neki hamarabb. Akit tudtok, figyelmeztessetek! Sokan vannak azok, akiknek már elfogyott minden tartaléka.

Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése