2012. március 16., péntek

Az Afganisztáni Iszlám Emirátus közleménye az embertelen amerikai gazemberek kandahári bűncselekményéről

Rabī al-Ākhir 18, 1433 A.H, 2012. március 12. Hétfő
Allah, a legkönyörületesebb és legirgalmasabb nevében.
A beteg elméjű amerikai gazemberek, folytatva barbár cselekményeiket megint egy véres embertelen bűncselekményt követtek el Panwai körzet Zangawat kerületében, Kandahár tartományban. Az ő statisztikáik szerint is több, mint 20 védtelen falusit lőttek le és öltek meg, a helyszín azonban még ennél is több áldozatról tanúskodik. Az áldozatok nagy része ártatlan gyermek, nő és idős ember, akiknek a barbár amerikai katonák kegyetlenül elvették életét, így beszennyezve kezüket az ártatlanok vérével.
 A szemtanúk szerint az amerikai gazemberek olyan falusiak ellen követték el ezt a bűncselekményt, akik nem jelentettek semmilyen veszélyt rájuk nézve, sem katonai, sem biztonsági szempontból.
Az amerikai terroristák egy bocsánatkéréssel hozakodtak elő, valamint azzal a mentséggel, hogy a szörnyű tett végrehajtója elmebeteg volt.
Ha a mészárlás elkövetője tényleg beteg volt, akkor az amerikai hadsereg átlépett egy morális határt, és őrülteket küldött Afganisztánba, akik a védtelen afgánok ellen használták fegyvereiket, anélkül, hogy elgondolkodtak volna azon, mit tesznek.
Van-e olyan katonai szabály a világon, amely engedélyezi beszámíthatatlan személyek felfegyverzését és besorozását, majd úgynevezett „békefenntartó” műveletekre küldését?
Az Afganisztáni Iszlám Emirátus együtt érez e kegyetlen tettek áldozataival és az ő családjaikkal, és kijelenti, hogy mind iszlám, mind emberi kötelességének tekinti, hogy biztosítsa az áldozatok örököseit afelől, hogy az Afganisztáni Iszlám Emirátus bosszút áll bűnösökön minden egyes mártírért Allahh segítségével, és azok meg fognak bűnhődni barbár tetteikért.
Az Iszlám Emirátus még egyszer felszólítja a nemzetközi emberjogi és társadalmi szervezeteket, hogy lelkiismeretük szavára hallgatva segítsenek az afgánokon azzal, hogy segítenek megelőzni az ilyen amerikaiak által elkövetett igazolhatatlan bűnöket, és állítsák őket bíróság elé morális kötelességüknek megfelelően.
Wasalam
Afganisztáni Iszlám Emirátus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése