2012. március 16., péntek

Szimbiózis

Az EU látványos döglődése sok mindent eltakar a háttérfolyamatokból. Ha George Friedman Stratfornál hangoztatott gazdaságelemző féligazságai mellett a magyar(?) sajtó Orbán-stratégiai öntömjénezését is, vagy a további hátrányos megkülönböztetést "biztosító" EU döntéseket nézzük, elmondható, hogy a Magyarország ellenes EU "politikához" már csak egy kilépés hiányzik.
A belföldi sajtó egyik fele, mint mindig, Orbánt akar buktatni, míg a másik Bajnaizik, és Gyurcsány agymenéseit szajkózza, mintha ez lenne számunkra a legkézenfekvőbb opcionális lehetőség. Alternatív, és számunkra létkérdésű megfontolásként egyiknek sem jut eszébe (esetleg csak rémálmaikban), hogy nincs rájuk szükségünk (már régóta). A "felhajtó-kiárusító" szerepkör mindig jól jövedelmezett mindkét félnek, akár a keletnek, akár a nyugatnak szolgáltatták ki, adták el az országot, a lakosságot, és megtermelt javainkat baloldali, vagy jobboldali bőrben, ugyanazzal a gazdával. Orbán harcos kiállásához, vagy Gyurcsány „őszinteségéhez” sajnos nem társul az ellopott milliárdok visszaadásának „kihívási kényszere”.
Most más szelek fújdogálnak. Csökken az iráni olajkitermelés, Szíria átjáró ház, a nemzetközi hadsintéren. Ki-be járnak a megszállók, a francia, brit, amerikai terroristák, de ki nem háborúzik már ott? Izraelben Netánnyau és az AIPAC Irán elleni támadásról döntött, persze még mindig feltételes módban. Oroszország nem hagyja magára Fehéroroszországot. Minden támogatást megad Fehéroroszországnak, amennyiben az Európai Unió szigorítja a politikai és gazdasági intézkedéseket Minszk ellen. "Ez nemcsak a katonai-műszaki együttműködéssel függ össze. Ez kormányközi együttműködés. "Nem hagyjuk magukra a fehérorosz kollégáinkat" mondta Rogozin, Vlagyimir Szemasko fehérorosz alelnökkel tartott találkozóján. Mondhatjuk, hogy "Apa kezdődik" (történetesen a reklámban szerepelő "ördög rossz" kisfiú a kisebbik öcsém fia), de hamarosan ott sem permeteznek a NATO gépei. Várhatóan Európa egyre nagyobb területeit sem fogják „magára hagyni”.
A nyugati világsajtó hangos Putyin győzelmének pocskondiázásától, az iráni "atomprogramtól", az amerikai tiltakozás elleni HR 347-es törvény, a Monsanto mérgezett élelmiszereinek törvények fölé helyezésétől, miközben elbaltázott aknamunkájukról. és az őket ért vereségről nem sokat hallani… tőlük.
Két részre szakadt a világ.
Van egy "alsó rész", akiknek próbálják lenyomni a torkán, hogy csak velük, és csak úgy lehet, ahogy ők csinálják. Ehhez van egy kitenyésztett és erre a célra idomított"politikusi" garnitúra, akik össze-vissza hazudnak, és úgy viselkednek, mintha mindenki mindent elhinne nekik.
Mielőtt mélyenszántó elemezésekbe kezdenénk, feltehetjük a kérdést: ki mellé állnának az európai, arab, vagy dél-amerikai emberek? Ki mellé sorakoznának fel az ún. "nyugati" kifosztottak, kiraboltak tömegei? A kérdésre lehetne bonyolult válaszokat megfogalmazni, de a legegyszerűbb az, ha kimondjuk, azok mellé a közös érdekeinket védők mellé, akik segítséget tudnak nyújtani a fosztogató EU, USA és izraeli, "fekete arisztokrácia" rablógyilkosai elleni harcban. Ez még akkor is megtörténne, ha csak egy fokkal, egy kis nyúlfarknyival kínálnának többet, mint a fosztogatók, viszont ezt a CSIS elemzői is tudják.

Az amerikai nagyhatalmú stratégiai tervezőcsoport felkészülhetett erre az eshetőségre is, és mivel a Sakk Világszövetségnél alig kevesebb "sakkozó-elemzőt" tudhatnak soraikban, illetve foglalkoztatnak jelenleg. A kérdés, hogyan készültek fel? Alapvetően, erőszakkal nem lehet a becsapott kifosztott polgárokat arra kényszeríteni, hogy a hóhéraik érdekeit védjék.
Ki, melyik oldalon áll?
Ez képezi a bizonytalansági tényezőt, vagyis az ENSZ 2010. szeptemberi "50-50-50 célkitűzései, és Putyin "Új Világrendet" említő nyilatkozata. Bár a jelenlegi helyzetben Oroszországnak nem áll módjában válogatni szövetségesek között, a világ tőlük fogja várni a "megváltást".

Érdemes elgondolkodni, hogy a négy részre felosztható, szortírozható emberiség hogyan rendeződne át, kötne szövetséget egy háború esetén. A felosztás szerint, ebből az első hányad, a fosztogatók, és ebből hasznot húzók vékony rétege. A második, a kifosztottak széles rétegei. A harmadik, a még szabadnak és nyugati illuminátusok elleni harcra készülődők nem elhanyagolható nagyságú erejének rétege, és a negyedik, a passzív országok nem túl jelentős lélekszámot képviselő emberanyaga.

Az első csoportot jól ismerjük. Illuminátusok, bankárok, az ún. "befektetők", csalók, tolvajok, és törvényeik által maguknak felmentést biztosító tömeggyilkosok akik, bár egykor rendelkeztek nemzetiséggel, átigazoltak a nemtelenek, és nemzettelenek saját magukat szűkítő csoportjába. Ebben a csoportban nincs sem rövid, sem hosszú távú barátság, csak farkastörvények. Kiszolgálóik más lehetőség hiányában, és többnyire meggyőződés és feltétlen lojalitás nélkül kapcsolódnak hozzájuk, és azonnal leválnának, ha kevesebb kockázattal is megélhetnének.
A második, nem önkéntes "képviseletű" csoport a legszélesebb. Ide sorolható Európa népességének túlnyomó része, Dél-Amerika, és most már az USA, Mexikó, de Afrika, Távol-kelet, és Ausztrália népességének is a legnagyobb része, vagyis a világ leghatalmasabb lélekszámú kifosztottjai, vagy kifosztásra kijelölt tömegei.
A harmadik csoportba Oroszország, egyes arab országok sorolhatók, melyek elég erősek ahhoz, hogy maguk mellé állítsák a második csoportba tartozókat. A lehetőség adott a további bővülésre. Az ún. passzív országok közé lehet sorolni a népjólétinek nevezhető, de szintén már "válság sújtott" térségeket. Ilyenek az elsősorban északi országok, Kanada, Norvégia, Svédország, Finnország stb. Ismételten feltehetjük a kérdést, mit tehetne például a magyar illegitim kormányzat, ha az oroszok katonai megfontolásból átlépnék a határt? Ha nem ellenségként, hanem felszabadítóként, megmentőként fogadná őket a lakosság, és a maradék katonaság, rendőrség is "átállna", mert legtöbbjüknek akkor sem tetszik ez a rendszer, ha "még" megél a "tevékenységéből". Ha a tényleges felelősségre vonáshoz, és elorzott javaink visszaszerzéséhez szükséges feltételeket nem csak a jog, de a mögötte álló erő is biztosítaná. Ha mondjuk Oroszország belátná, hogy nem csak szövetségesekhez, hanem hosszú távú piacokhoz is juthat, miközben nemzetiségi konfliktusok nélkül teheti ezt meg, ami elkerülhetetlenül kialakulna, ha csak gyarmatokat szerezne, szaporítva az ellenségei számát. Nevetséges az erőlködés, ahogy azon igyekeznek, hogy szétzilálják a nemzetállamokat, miközben 500 millió ellenséget gyűjtöttek csak az EU-ban. A mohó bankárkaszt kitermelte belső ellenségeit, saját "volt" népéből, és elpusztításukra Európában 70 millió bevándoroltatottat "szerződtetett". Az USA-ban erre "színeseket" alkalmaznak. Ahol "alapanyagként" rendelkezésre állt a belső etnikum, ott, mint nálunk is, felszaporították a létszámukat. Sokan elfelejtik, hogy nem csak a természetes kiválasztódás törvényszerűsége ismert a természetben! Létezik szimbiózis is, és ez általában jobban működik a "barátságnál és a testvériségnél"!

Mi lenne ha...

Logikusan a belső feszültségek, a népnyúzó illegitim, idegeneket kiszolgáló tolvajkormányok mellett ki maradna "hívőként", ha se erő, se pénz, se megélhetés (megalkuvás) nyújtási lehetőség se marad a kezükben? Ki választaná őket? Senki, mert a jog és igazságosság alapján a megérdemelt helyükre, vagyis a börtönbe kerülnének. Nincsenek hibás meggyőződésű, csak félretájékoztatott, becsapott, félrevezetett emberek, vagy megvásároltak. De miért kellene bérbe adni magukat valami olyanért, ami eleve az övék, és amiért csak ki kell nyújtani az ezzel "nem piszkolódó kezet"?
Ám ezt már Izrael nem akarja megvárni…


Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése