2012. március 8., csütörtök

Kismalac, kismalac engedj be! - avagy hogyan tegyük be a lábunkat Oroszországba is

Szergej Lavrov az elmúlt hetek választási küzdelmei során egy nagyon érdekes kijelentést tett, melyet később Putyin is elmondott a nagyközönség előtt. „Radikálisan csökkenteni fogjuk a nyugati alapítványok, emberi jogi szervezetek, és intézetek jogkörét." Tették ezt azért, mert van a államnak egy olyan intézete, amit Politikai Tanulmányok Iskolájának neveznek, és ez az intézet egy tanulmányt adott át a kormánynak.
Az elemző intézet egy átfogó felmérést készített arról, hogy a Nyugat milyen alattomos módszerekkel és körmönfont rendszerben teszi be a lábát, és bomlaszt szét nemzeteket és országokat. A végcél minden esetben egy és ugyanaz, a célország energetikai és nyersanyag bázisának és egyéb erőforrásainak, értékeinek megszerzése, valamint saját lefizetett embereinek hatalmi pozícióba helyezése. Ugye ez már nagyon ismerős valahonnan? De menjünk csak tovább. Nem meglepő módon a tanulmány komoly, megtervezett rendszert fedezett fel a működési mechanizmusban. Ezzel a módszerrel tették tönkre a megkaparintott államokat szinte kivétel nélkül.
Már megint Soros
Bizony! A rendszer ugyanis úgy működik, hogy létrehoznak különböző civil kezdeményezéseket, alapítványokat, amelyek civil célokat fogalmaznak meg, olyanokat, mint az iskolák támogatása, kábítószer-ellenes harc, tehetségkutatás, és a sort lehetne folytatni. A civil kezdeményezéseken keresztül fognak meg és hálóznak be nagyon sok embert különböző módszerekkel. Vagy magas fizetésekkel, vagy erkölcsileg kompromittálva (elég egy-két zaftos fotó), ezekre megvannak a módszereik. Ezek után nagy anyagi támogatásokat adnak a szervezeteknek, amelyeknek az a dolga, hogy fortélyokkal, az emberek lelkiismeretére hatva különböző kedvezményeket csikarjanak ki: börtönökben az elítélteknek, buziknak, leszbikusoknak, feministáknak, pedofiloknak, mindezt úgy, hogy közben azokat a célokat hangoztatják, amelyekkel mindenkire hatnak. Haladásra, fejlődésre, emberségre hivatkoznak (ismert szabadkőműves lózungokat hangoztatnak), de a legalattomosabb az, hogy közben a gyerekek egészséges nevelésére, hazaszeretetre, hagyományokra hivatkoznak. Ezekben az alapítványozásokban, emberi jogi szervezetekben a legaktívabb bomlasztó Soros György. Mint szabadkőműves zsidó, a célja minden esetben az, hogy ezzel a művelettel gazdasági pozícióba hozza hitsorsosait és hasznos idiótáit (kollaboránsokat). Hazánk vonatkozásában is lezajlott ez a művelet, a Soros alapítvány már a nyolcvanas évek közepén betette a lábát Magyarországra - meg lehet nézni a hatalmon lévők mennyi segítséget kaptak ilyen szervezetektől.
A narancsosoknak soha nincs konkrét programjuk
A narancsos, vagy színes forradalmak mögött soha nincsenek konkrét programok. Miért? Mert jól tudják, hogy nem az emberek eszére, hanem az érzelmeikre, indulataikra akarnak hatni. Ezért ezek mögött soha nincs egyéb, mint hangzatos jelszavak. Olyanok, melyek az embereknek szimpatikusak. Oroszország vonatkozásában például a „ne etessük a Kaukázust", "Le a korrupcióval". Ezeknek a mozgalmaknak, forradalmaknak nem is lehet programja, nem is az a lényegük, hanem az, hogy olyan indulatokat gerjesszen, amivel a fennálló – a cion-imperialisták számár nem kedvező - hatalom megdönthető. Utána maguk a narancsosok a háttérbe kerülnek, és az alapítványok, jogi szervezetek emberei kerülnek pozícióba. Voltak országok, ahol a narancsos lázítás kevés volt, és oda fegyvereket is szállítottak, vagy akár háborúba sodorták, mint Libát.
Saját maguk hajtják a fejüket a nyaktiló alá
Ez is az egyik pontja a műveletnek. Erre a tanulmány Uljanovszk esetét hozza fel. Ez volt az a kiindulási pont, ahol be kellett volna engedni a farkas lábát az ajtón. Uljanovszkban olyan vélemények hangzottak el az utóbbi időben, amely már felkeltette sok vezető politikus figyelmét is. Uljanovszk volt az a város, ahová Oroszország a NATO-val kötött szerződés alapján, ha közös hadgyakorlatot tartottak (elég régen volt az utolsó ilyen) elszállásolták a külföldi katonákat. Itt állomásoztak a járműveik, itt volt a logisztikai központjuk. Uljanovszk polgármestere már olyan véleményt fogalmazott meg, hogy vissza kellene hívni az amerikai katonákat, mert az Egyesül Államok hathatósan harcol a kábítószer-kereskedelem ellen.
A moszkvai intézet alaposan utánajárt az uljanovszki esetnek, és megdöbbentő összefüggéseket tárt föl. Uljanovszkban hemzsegtek a különböző nyugati alapítványok és szervezetek. Ezek jelentős pénzügyi támogatást kaptak külföldről, és nagy összegekkel támogattak iskolákat, tanulókat, tanárokat, politikusokat. Az egész várost behálózták, mint egy pók egy hatalmas pókhálóval. A hangzatos narancsos „le a korrupcióval" szlogen ellenére a megvesztegetés és a lefizetés mindenütt felszínre került. Uljanovszk pedig egy NATO katonai légibázis létrehozatalát szorgalmazza Oroszország területén.
Ez volt az a pont, ahol kiborult az a bizonyos bili. Az államvezetés teljes energiájával ráfókuszált erre a területre. Azonnali rendelkezések, tanulmányok és kivizsgálás követte ezt a hajmeresztő kijelentést. Feltérképezték az egész nyugati működési mechanizmust és a válasz nem sokat váratott magára. Lavrov bejelentette, hogy azonnal csökkentik a mozgásterét és lehetőségeit ezeknek a szervezeteknek. Putyin kijelentette, hogy radikálisan megvonják a jogaikat, mert a „narancsos métely" mögött ezek a szervezetek állnak, mint aknamunkát végző központok. Medvegyev egy interjúban pedig úgy fogalmazott. „Kiderült, hogy a Nyugat szabálytalanul játszik. Higgyék el, ha mi akarunk, mi is tudunk szabálytalanul játszani. Ha harc, hát legyen harc szabályok nélkül!"
A közvélemény Putyin mögött
Putyin elsöprő választási győzelméhez nagyban hozzájárult az uljanovszki eset feltárása, és működési mechanizmusának nagyközönség elé tárása. A felháborodás hatalmas, érdemes elolvasni a témával foglalkozó cikkek hozzászólásait (orosz tudás előny). Az emberek követelik az ilyen és hasonló szervezetek azonnali felszámolását. Hogy mi a felháborító számukra? Az, hogy a tanulmány bemutat olyan országokat, ahol ezek a senkiházik kerültek hatalomra. A Pravda hangzatos kijelentése, mi szerint „jobb a pokolban élni, mint Magyarországon", már ennek  a tanulmánynak a hatása. Felsorolták az érintett országokat, valamint hogy a víz, elektromos hálózatok, erőművek, bányák, gáz- és olajkutak milyen kezekbe kerültek, és azonnal látható a rendszer működésének lényege.
Oroszország kinyilvánította, hogy márpedig nem kér ebből. A narancsosok mögött senki nem maradt, mint a ferde hajlamúak, deviánsok, zsidók, és a megvásárolt kollaboránsok. Zjuganov ellenzéki politikus Putyinnal szembeni 17 százalékának pedig a Nyugat ne nagyon örüljön, mert Zjuganov a Volgába lövette volna az összes ilyen alapítványi vezetőt pár hónapon belül. Putyin egy megvelősíthető programot és megoldást kínál. Ez biztosítja a fennálló rendet és a fejlődést. Nem bizonytalan, hanem biztos jövőt ígér. Uljanovszk pedig kösse fel a gatyát, mert hatalmas tisztogatás fog kezdődni ott, amit nem csak egyes politikusok, hanem a közvélemény követel.
Kemény Gábor - Jövőnk.info
Kapcsolódó videó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése